Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Daglig leder: Rita Myrmo
Søke om plass hos oss

Opptak våren 2021

I Bærum er det samordnet opptak for både private og kommunale barnehager. En samordnet  opptaks prosess innebærer at det søkes om barnehageplass til private og kommunale barnehager/familiebarnehager på et felles søknadsskjema. Søknadsskjema registreres elektronisk. Mer informasjon finner dere på Bærum kommune sine nettsider.

Ekebergparken barnehage har egne opptaksregler som gjelder uavhengig av det samordnede opptaket i kommunen. Det er viktig at dere leser dem, slik at dere ser hvilke opptakssone dere kommer i. Opptaksreglene finner dere i barnehagens vedtekter, som ligger under div. dokumenter.

Pr i dag har vi følgende ledige plasser høsten 21: 7 småbarns plasser (0-3 år) og 2 storebarns plasser (3-6 år) Men dette kan endres i løpet av året.

Søknadsfristen er 1. mars 2021.

De som får tilbud om barnehageplass, vil rundt 20. mars få en telefon/ tilbudsbrev fra oss.

Det blir ikke besøksdager i år, pga Covid-19, men vi vil ha et informasjonsmøte/ mulighet for å stille oss spørsmål på teams onsdag 24. februar kl 12-13. Påmelding på mail: rita.myrmo@ekebergparken.no

Les gjerne igjennom dokumentene våre som ligger på hjemmesiden vår i forkant, slik at dere vet litt om oss.