Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Daglig leder: Rita Myrmo
Søke om plass hos oss

Opptak våren 2020

I Bærum er det samordnet opptak for både private og kommunale barnehager. En samordnet  opptaks prosess innebærer at det søkes om barnehageplass til private og kommunale barnehager/familiebarnehager på et felles søknadsskjema. Søknadsskjema registreres elektronisk. Mer informasjon finner dere på Bærum kommune sine nettsider.

Ekebergparken barnehage har egne opptaksregler som gjelder uavhengig av det samordnede opptaket i kommunen. Det er viktig at dere leser dem, slik at dere ser hvilke opptakssone dere kommer i. Opptaksreglene finner dere i barnehagens vedtekter, som ligger under div. dokumenter.

Pr i dag har vi følgende ledige plasser: 13 småbarns plasser (0-3 år) og ingen storebarnsplasser (3-6 år) Men dette kan endres i løpet av året.

Søknadsfristen er 1. mars 2020.

De som får tilbud om barnehageplass, vil rundt 20. mars få en telefon/ tilbudsbrev fra oss.

Besøksdager: Tirsdag 28. januar og Torsdag 27. februar kl 10.00. Send oss en mail, så vi vet at dere kommer og hvilken dag dere tenker å komme.

Les gjerne igjennom alle dokumentene våre i forkant, slik at dere vet litt om oss.