Velg avdeling Lillebjørn
mtotfls
02030405060708
30010203040506
I Djupamyrå har vi en koselig tradisjon med felles samling på kjøkkenet hver fredag. I dag var det Anne Hilde sammen med to av barna fra Askeladden som hadde ansvaret. Utrolig kjekk samling med høst som tema. Avsluttet med å synge «Bjørnen sover» for å vekke bjørnen som lå i hulen sin.

I dag har alle barna fått malt og tegnet på store ark vi hadde hengt på veggen ute. Utrolig mange flinke kunstere.

I dag har hele barnehagen vært på tur til Gautesete skogen. Vi hadde med oss bøtter til å samle kongler i som vi etterpå prøvde å kaste blink på et tre. Vi var også innom sanseskogen og avsluttet med lunsj i lavoen på Fritidsgården.

Lisbeth hadde og så med seg en bok fra Canada som hun leste før lunsj siden det er Canada sin nasjonaldag.

Noen av barna har spurt flere ganger om vi ikke kan dra på butikken igjen. Så i dag fant vi fram tomflaskene våre og tok med de eldste barna på Lillebjørn. På veien studerte vi mange snegler og i tunnelen ropte vi høyt for å høre hvordan lyden forandret seg. På butikken pantet vi flasker og handlet blåbær, banan og kjeks. Det ble en liten smaksprøve før vi gikk tilbake til barnehagen. Det var også noen sølepytter som måtte prøves ut. Da vi kom tilbake sa et av barna « dette va kjempekjekt», med et stort smil.

Idag har vi vært på tur til fritidsgården😊 Vi har bl.a. sett sauer, geiter, griser og kuer! Barna var kjempe engasjerte og vi så lenge på alle dyra. Mens vi var der fikk vi også se mating av geitene som var veldig spennende😄Før vi gikk tilbake til barnehagen spiste vi lunsj.

I dag har vi bakt brød akkurat som den lille røde høna fra eventyret vi jobber med. Barna var ivrig hjelpere og koste seg med nystekt brød til lunsj.

I dag har vi hatt vårfest i barnehagen og både små og store koste seg. Vi har kastet på blikkbokser, hatt ringspill, potetløp, sekkeløp, ballspill og sykkelløp. Etterpå gikk vi i tog rundt barnehagen før vi spiste pølser og is.

I dag har vi kost oss i skogen. Barna var ivrige å plukke løvetannfrø som de blåste på. De var også veldig ivrige på å springe opp bakkene, så vi kom oss helt opp til «nissefjellet». Utrolig hvor flinke de er blitt til å gå i ulendt terreng.