Velg avdeling Lillebjørn
juni 2019
mtotfls
01020304050607
Noen av barna har spurt flere ganger om vi ikke kan dra på butikken igjen. Så i dag fant vi fram tomflaskene våre og tok med de eldste barna på Lillebjørn. På veien studerte vi mange snegler og i tunnelen ropte vi høyt for å høre hvordan lyden forandret seg. På butikken pantet vi flasker og handlet blåbær, banan og kjeks. Det ble en liten smaksprøve før vi gikk tilbake til barnehagen. Det var også noen sølepytter som måtte prøves ut. Da vi kom tilbake sa et av barna « dette va kjempekjekt», med et stort smil.

Idag har vi vært på tur til fritidsgården😊 Vi har bl.a. sett sauer, geiter, griser og kuer! Barna var kjempe engasjerte og vi så lenge på alle dyra. Mens vi var der fikk vi også se mating av geitene som var veldig spennende😄Før vi gikk tilbake til barnehagen spiste vi lunsj.

I dag har vi bakt brød akkurat som den lille røde høna fra eventyret vi jobber med. Barna var ivrig hjelpere og koste seg med nystekt brød til lunsj.

I dag har vi hatt vårfest i barnehagen og både små og store koste seg. Vi har kastet på blikkbokser, hatt ringspill, potetløp, sekkeløp, ballspill og sykkelløp. Etterpå gikk vi i tog rundt barnehagen før vi spiste pølser og is.

I dag har vi kost oss i skogen. Barna var ivrige å plukke løvetannfrø som de blåste på. De var også veldig ivrige på å springe opp bakkene, så vi kom oss helt opp til «nissefjellet». Utrolig hvor flinke de er blitt til å gå i ulendt terreng.

Vi på Lillebjørn gjør oss klar til 17.Mai:-) Denne uka har vi laget bilder i rødt, hvit og blått ved hjelp av både klinkekuler og sugerør. Mange av barna er veldig glade i å male, og fikk tilbud til å male med pensel etterpå!

Velkommen til dugnad ONSDAG 8.MAI fra kl.16.00.

I dag har vi plantet solsikkefrø, så nå venter vi i spenning på at det skal begynne å spire. Før vi plantet sang vi denne koselige sangen.

«Frøet lå i jorda svart trengte lys og varme

Jeg vil opp i dagen snart strekke mine arme

Sola hørte frøets ord sendte varme under jord.

Spiren ut i hagen fikk se lyse dagen»