Meny
Velg avdeling Forside
Bekkevegen 12 4100 Jørpeland
Telefon: 51742840 Send oss e-post
Redaktør: Laura Vatne
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2023><<
mars 2023
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
OPPSTART AV BARNEHAGEÅRET 2020-2021- ONSDAG 19.08.20

 

Vi ønsker hjertelig velkomne til nytt barnehageår for både kjente og nye foreldre og barn i vår barnehage.

Vi ønsker spesielt velkommen til de nye barna som skal begynne hos oss.

Barnehagen jobber fortsatt på gult nivå i forhold til smitteverntiltak.
Det betyr følgende;
• Hver avdeling er en kohort og kan ikke samarbeid med hverandre. Uteområdet delesinn i 5 soner, der hver avdeling får hver sin sone. Barna kan ikke «vandre» mellom kohorter.

• Åpningstiden vil være kl 0730-1600. Grunnen til at tilbudet med kortere dager videreføres, er at barnehagene skal drive i tråd med ulike krav om smitteverntiltak fra helsemyndighetene. Her gis det blant annet føringer om hygienetiltak og redusert kontakthyppighet mellom personer. For å organisere dette på en god måte som sikrer stabilitet og forutsigbarhet for barn, foreldre og ansatte, er det derfor fortsatt behov for at åpningstidene er noe begrenset. Vi beklager ulempen det måtte medføre for dere.

• Vi kartlegger behovene dere har for levering og henting, da vi må legge til rette for god bemanning gjennom hele dagen. Gi en melding til din avdeling om når du leverer og henter ditt barn. Vi oppfordrer de som har mulighet for å ha en kortere oppholdstid til å ha det. Vi går gjerne i dialog og ser på løsning sammen med dere Om vi ikkehøre noe fra dere så fortsetter dere med den tiden som allerede er avtalt med avdelingen.Vi takker for deres fleksibilitet til å ha noe kortere barnehagedag for barnet ditt.

• Barn av foreldre med samfunnskritiske funksjoner vil fortsatt ha mulighet for et tilbud innenfor det som er barnehagens åpningstid i normaldrift, men dette må avtales med avdelingen. Det understrekes at dette tilbudet kun gis ved behov.

• Det vil dessverre ikke være servering av frokost i barnehagen da dette er svært vanskelig å få til da vi ikke kan jobbe på tvers av avdelingene.LEVERING OG HENTING

• Det er viktig at alle foresatte holder seg til tidene de har fått til sendt på SMS. Dette for å ikke skape kø og mange personer enn nødvendig i barnehagen samtidig.• Barn og foreldre skal vaske hendene på utedoen på utsiden av sin avdeling før de kommer inn.

• Ingen foreldre skal inn lengre enn grovgarderoben og det skal kun være én familie og én ansatt i garderoben samtidig. Det samme gjelder ved henting. Ved levering og henting av flere barn kan dere ikke gå gjennom avdelingene/kjøkkenet, dere må levere/hente til den respektive avdelingen fra utsiden.

• Dere må IKKE ta med vogn inn i garderoben.• Informerer om at dere må kunne måtte vente ute - med god avstand - om det skulle være en familie i garderoben. Det samme ved henting.

• Vi håper dere kan levere og hente så raskt som mulig slik at vi ikke har unødvendig mye mennesker i barnehagen. Vi skal selvfølgelig ta hensyn til at noen barn kan synes det er litt vanskelig med avskjed nå i oppstarten av et nytt barnehageår, og som kanskje derfor vil trenge litt ekstra tid. Ved henting vil det ikke blir brukt like mye tid på dere foreldre som før, men ta gjerne en telefon om det er noe det lurer på.

• Ingen skal ha med leker hjemmefra, men tutt og bamse (overgangobjekt) til soving er selvfølgelig greit på småbarn.

• Alle skal være smurt med solkrem før de kommer i barnehagen. Det må også ligge solkrem i hyllene for å smøre barna utover dagen. Gi disse til personalet.

• Brukte ytterklær skal tas med hjem hver fredag.Alle må møte friske (gjelder også den som leverer).

Mvh

Laura Vatne

Styrer, Bekkevegen barnehage