Velg avdeling 3-6 Sjøhestene turkis 2
Besøksadresse Svend Foyns Gate 3 4019 Stavanger Telefon: 51913710 Send oss e-post
Postadresse: Bekketunet barnehage Postboks 355 Forus 4067 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Calendar
Title and navigation
<<<januar 2020><<
januar 2020
mtotfls
30310102030405

Velkommen til avdeling SJØHESTENE på turkis 2. etasje.

Her hos oss er vi 18 barn i alderen 3-6 år, og 3 voksne. De voksne som arbeider her er:

Adalbjorg (Abby), pedagogisk leder

Franzi, barne- og ungdomsarbeider

Jørgen, assistent (vikariat)

Velkommen til oss:)

Telefonnummeret vårt er: 91718694

Til alle barn og foreldre i Bekketunet<3

1000 takk for fine år sammen med dere. I morgen er 13,5 år slutt her i barnehagen. Jeg startet min Bekkis karriere i den gamle barnehagen, og var med og åpnet denne barnehagen i 2007. For noen kjekke år. Nå venter nye eventyr som avdelingsleder i Tasta bydel, i barnehagene Smietunet og Eskeland. Bekketunet har vært en fantastisk arbeidsplass, og dere er heldige som får fortsette hverdagen med godgjengen her.

God jul til dere alle. Takk for meg!

Varm hilsen fra Heidi Moldt, avdelingsleder

I november hadde vi svømmeavslutning og tur til Stavanger politistasjon.

Bilder fra turer og gruppearbeid i september

Hei,

Vi ber om at alle som leverer i barnehagen vasker hender sammen med barna HVER dag. Innarbeid dette som en fast rutine som et ledd i smitteforebygging. Vi vil også minne dere på dette dersom det blir glemt. Vi anbefaler også at dere vasker hender sammen før dere går hjem. Husk at tørking av hender er like viktig som vasken:)

Omgangssyke, med oppkast og diare, har spredd seg til de fleste avdelinger i barnehagen. Enkelte avdelinger har begynt på runde nummer to. Antallet smittede barn og voksne er nå så stort, at vi innfører 48 timer fravær, fra siste oppkast eller diare, til vi er bukt med denne omgangen. Den enkelte avdeling vil informere om når normal regel på 24 timer tas i bruk igjen.

Vi ber også om at alle barn og foreldre vasker hender når dere ankommer barnehagen, før man går inn på avdeling. Og at dere vasker hender sammen med barnet før dere forlater barnehagen. Avdelingene vil øke fokus på håndvask og desinfiserende rengjøring av overflater og håndtak i denne perioden. Dette som et ledd i forebygging av smitte!

Takk for at dere hjelper oss med å begrense smitte:)

Hei,

Takk for godt oppmøte på foreldremøtet i går 10. september! Jeg har nå lagt ut PowerPoint-presentasjonen fra møtet slik at de som ikke hadde mulighet kan se hva vi snakket om. Det vil også bli lagt ut et referat fra foreldremøtet ved en senere anledning. Jeg har fjernet sidene med bilder og navn av barnene, ettersom jeg ikke kan passordbeskytte dokumenter.

mvh Sjøhestene :)

Allerede i august begynte førskolebarna med tilvenning i vann...

En liten rettelse til månedsplanen

Det blir skjøyting både den 14.02 og den 21.02.

mvh Sjøhestene