Velg avdeling 2-6 Froskene gul 2
Besøksadresse Svend Foyns Gate 3 4019 Stavanger Telefon: 51913710 Send oss e-post
Postadresse: Bekketunet barnehage Postboks 355 Forus 4067 Stavanger
Redaktør: Torhild Enoksen
Calendar
Title and navigation
<<<januar 2020><<
januar 2020
mtotfls
30310102030405

Velkommen til avdeling FROSKENE på gult hus 2. etasje.

Her hos oss er vi 15 barn i alderen 2-6 år, og 3 voksne. De voksne som arbeider hos oss er:

Ingvild, pedagogisk leder

Oddny, barne- og ungdomsarbeider

Lene, assistent

Velkommen til oss:)

Telefonnummeret vårt er: 91851587

Til alle barn og foreldre i Bekketunet<3

1000 takk for fine år sammen med dere. I morgen er 13,5 år slutt her i barnehagen. Jeg startet min Bekkis karriere i den gamle barnehagen, og var med og åpnet denne barnehagen i 2007. For noen kjekke år. Nå venter nye eventyr som avdelingsleder i Tasta bydel, i barnehagene Smietunet og Eskeland. Bekketunet har vært en fantastisk arbeidsplass, og dere er heldige som får fortsette hverdagen med godgjengen her.

God jul til dere alle. Takk for meg!

Varm hilsen fra Heidi Moldt, avdelingsleder

Takk til alle foreldre og barn som bidro med mat, prat og pengebidrag under våre FN- arrangementer på avdelingene.

Hei,

Vi har nå fastsatt at den 5. planleggingsdagen vil ligge i uke 46, torsdag 14. november. Vi får da to sammenhengende dager sammen med personalet da vi også har planleggingsdag fredag 15. november.

Barnehagen er stengt begge dager!!!

Hei,

Vi ber om at alle som leverer i barnehagen vasker hender sammen med barna HVER dag. Innarbeid dette som en fast rutine som et ledd i smitteforebygging. Vi vil også minne dere på dette dersom det blir glemt. Vi anbefaler også at dere vasker hender sammen før dere går hjem. Husk at tørking av hender er like viktig som vasken:)

Omgangssyke, med oppkast og diare, har spredd seg til de fleste avdelinger i barnehagen. Enkelte avdelinger har begynt på runde nummer to. Antallet smittede barn og voksne er nå så stort, at vi innfører 48 timer fravær, fra siste oppkast eller diare, til vi er bukt med denne omgangen. Den enkelte avdeling vil informere om når normal regel på 24 timer tas i bruk igjen.

Vi ber også om at alle barn og foreldre vasker hender når dere ankommer barnehagen, før man går inn på avdeling. Og at dere vasker hender sammen med barnet før dere forlater barnehagen. Avdelingene vil øke fokus på håndvask og desinfiserende rengjøring av overflater og håndtak i denne perioden. Dette som et ledd i forebygging av smitte!

Takk for at dere hjelper oss med å begrense smitte:)

Vi gleder oss til å se dere på dagens velkomstfest. Det blir servering av lapskaus på alle avdelinger/etasjer:)

Festen er fra 15.00.-16.30. Kom og nyt middag sammen med oss!

Velkommen til foreldremøte i Bekketunet barnehage:)

De som har barn på 2-6 års avdeling (Froskene, Rompetroll, Himmelblå og Blåbær= møter på Grønn 2. etasje) (Blåtroll, Blåfjell, Sjøhestene og Rekene= møter på Blå 2. etasje)  TIRSDAG 10. SEPTEMBER KLOKKEN 19.00.- 21.00.

De som har barn på 0-3 års avdeling (Gulspurvene, Solstrålene, Gresshoppe og Trekløver=Møter på Grønn 1. etasje) (Mynte, Persille og Solsikkene= Møter på Turkis 1. etasje) TORSDAG 12. SEPTEMBER KLOKKEN 19.00.-21.00.

Begge dagene starter med litt fellesinformasjon fra ledelsen før møtet fortsetter på den enkelte etasje/avdeling i regi av pedagogisk leder!

Velkommen:)

Det viser seg at barnehagen og FAU har misforstått hverandre litt i planleggingen av sommerfesten, men det retter vi opp her:)

1. Hver avdeling ber om at 8 personer melder seg til å lage en rett(da blir det 16 retter pr. etasje). Disse rettene settes på et langbord og deles på alle gjestene på etasjen som en deilig piknik buffet. Vi håper mange har en matrett de vil by på og skriver seg på listen som henger i gangen.(ingen behøver å ta med mat utenom de 8 som melder seg på listen).

2. I tillegg skal det bakes 6 kaker på etasjen- 3 fra hver avdeling. Disse kakene serveres også fra samme buffet.

Barnehagen stiller som planlagt med tallerkener, glass, bestikk, vann og kaffe:)

Slik værmeldingen ser ut i skrivende stund ser det ut til at festen avholdes ute. Værgudene har meldt om 26 grader, men vi tror det ikke før vi ser det;) Dersom vi er ute vil buffeten settes opp inne i 1. etg. på hvert bygg. (totalt 32 retter og 12 kaker- for en luksus)