Velg avdeling 2-6 Himmelblå grønn 2
Besøksadresse Svend Foyns Gate 3 4019 Stavanger Telefon: 51913710 Send oss e-post
Postadresse: Bekketunet barnehage Postboks 355 Forus 4067 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Calendar
Title and navigation
<<<januar 2020><<
januar 2020
mtotfls
30310102030405

Velkommen til avdeling HIMMELBLÅ på Grønt hus 2. etasje.

Her hos oss er vi 16 barn i alderen 2-6 år, og 3 voksne. De voksne som arbeider hos oss er:

Jeanette, pedagogisk leder

Marlena, barnehagelærer (arbeider som ped.leder på gul 1 til 31.12.19)

Wenche er barne- og ungdomsarbeider

Sosan, assistent

Velkommen til oss:)

Telefonnummeret vårt er: 91853203

- Bli kjent med årstiden 'vinter'

Til alle barn og foreldre i Bekketunet<3

1000 takk for fine år sammen med dere. I morgen er 13,5 år slutt her i barnehagen. Jeg startet min Bekkis karriere i den gamle barnehagen, og var med og åpnet denne barnehagen i 2007. For noen kjekke år. Nå venter nye eventyr som avdelingsleder i Tasta bydel, i barnehagene Smietunet og Eskeland. Bekketunet har vært en fantastisk arbeidsplass, og dere er heldige som får fortsette hverdagen med godgjengen her.

God jul til dere alle. Takk for meg!

Varm hilsen fra Heidi Moldt, avdelingsleder

Månedens mål:

- Bli kjent med norske juletradisjoner.

- Kjennskap til hvorfor vi feirer julen.

Månedens mål:

Bli kjent med juleforberedelser.

Hei,

Vi ber om at alle som leverer i barnehagen vasker hender sammen med barna HVER dag. Innarbeid dette som en fast rutine som et ledd i smitteforebygging. Vi vil også minne dere på dette dersom det blir glemt. Vi anbefaler også at dere vasker hender sammen før dere går hjem. Husk at tørking av hender er like viktig som vasken:)

Uke 40.

I dag arbeidet vi med tema matematikk og  'mønster', i tillegg til språk og ergonomi. Vi tok utgangspunkt i mønster som finnes i våre omgivelser, i klær og på bilder. Gjennom samtaler og oppgaver så vi at mønster gjentar seg i form av ruter, streker, prikker mm. Mønster fant vi også igjen i våre oppgaver med "line tracing".

Se bilder vedlagt.

- Bli kjent med årstiden 'HØST'

- Bli kjent med betydningen av FN-dagen og barns rettigheter

Omgangssyke, med oppkast og diare, har spredd seg til de fleste avdelinger i barnehagen. Enkelte avdelinger har begynt på runde nummer to. Antallet smittede barn og voksne er nå så stort, at vi innfører 48 timer fravær, fra siste oppkast eller diare, til vi er bukt med denne omgangen. Den enkelte avdeling vil informere om når normal regel på 24 timer tas i bruk igjen.

Vi ber også om at alle barn og foreldre vasker hender når dere ankommer barnehagen, før man går inn på avdeling. Og at dere vasker hender sammen med barnet før dere forlater barnehagen. Avdelingene vil øke fokus på håndvask og desinfiserende rengjøring av overflater og håndtak i denne perioden. Dette som et ledd i forebygging av smitte!

Takk for at dere hjelper oss med å begrense smitte:)