Velg avdeling 0-3 Mynte blå 1
Besøksadresse Svend Foyns Gate 3 4019 Stavanger Telefon: 51913710 Send oss e-post
Postadresse: Bekketunet barnehage Postboks 355 Forus 4067 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Calendar
Title and navigation
<<<april 2020><<
april 2020
mtotfls
30310102030405

Velkommen til avdeling MYNTE på blått hus 1. etasje.

Her hos oss er vi 9 barn i alderen 0-3 år, og 3 voksne. De voksne som arbeider hos oss er:

Tonje,  pedagogisk leder

Nayer, barne- og ungdomsarbeider

May, assistent.

Velkommen til oss:)

Telefonnummeret vårt er: 99302550

Kjære alle barn og foreldre på Mynte!

Det blir en rar og annerledes påske for oss alle. Lag dere gode dager, og ta vare på hverandre.

God påske!

Varme klemmer fra May, Nayer og Tonje

Vi savner dere, og gleder oss til å se dere og være sammen med dere igjen!

Hadde vi vært sammen i barnehagen nå så ville vi brukt tiden på å forberede barna på påske. Jeg tenkte at ettersom vi allerede har planlagt litt påskeforberedelser kan jeg dele de med dere her. Det er ikke noe dere må gjøre, det er kun ment som tips og ideer hvis noen av dere har behov for det.

Barna liker veldig godt å synge En liten kylling i egget lå. Selv om dette er en påskesang synger vi den stort sett hele året. Barna liker å lage hakke-/bankelyder mens vi synger den. Tekst med forslag til bevegelser er lagt ut på nettsiden vår. Noe som er en tradisjon på Mynte når det nærmer seg påske er å ta med et påske-egg med små gule kyllinger ut i skogen. Så legger en av oss voksne kyllinger litt her og litt der. Etterpå tar vi barna med oss, og de får øye på kyllingene. Et tips her er å vite akkurat hvor mange kyllinger en har lagt ut. De eldste barna som gikk hos oss i fjor vil nok huske denne opplevelsen. Barna på Mynte er glad i å male, så kanskje det er på tide å lage et påskemaleri? Noe som også er gøy å lage sammen med barna er et påskecollage. Da bruker vi kontaktpapir, og lar barna lime på gule eller pastellfargede fjær, biter av fine servietter, og andre ting som hører påsken til. Når barna er ferdig tar vi en like stor bit kontaktpair, og limer over det hele. Collaget er fint å ha til pynt i et vindu. Det er kanskje ikke så mange av dere som har kontaktpapir hjemme. Et vanlig ark vil være et fint alternativ. Dere kan også plante karse å sette i vinduskarmen, eller bruke tørre erter. Påsken handler også om nytt liv, og at det vokser og gror kan være et symbol på det. Lam blir født på denne tiden av året, og det er spennende for barna å oppleve. Vi pleier å dra til Jernaldergården eller til den lille gården i Hillevåg. Den ligger like bak Hillevåg kirke. Dette har jeg også skrevet litt om i månedsbrevet for mars. Ellers har det blitt lagt ut masse gode tips og ideer på nettsidene våre. Ta i bruk det om dere ønsker eller har behov for det.

Varme hilsener fra May, Nayer og Tonje

Vi i Bekkefaret-barnehagene vet at det er en krevende tid for dere foreldre, og barna deres.
Hvis dere har behov for kontakt, og har spørsmål vedrørende stengte barnehager, kan dere ta kontakt i tidsrommet mellom 10.00-12.00.

Virksomhetsleder:
Christin Bigseth: 941 57 621
christin.biseth@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, grønt og gult hus:
Stig Atle Tøftum: 46 85 99 81
stig.atle.toftum@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, blått og turkis hus:
Torhild Enoksen: 91 38 39 43
torhild.enoksen@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, Maurtua:
Natalie Idsø: 47 86 37 53
natalie.idso@stavanger.kommune.no

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Hver uke trasker vi i vei mot Vålandskogen. Det har vi gjort hver uke hele vinteren. Barna kjenner seg derfor igjen, og gleder seg til å komme fram. Her får dere også et lite innblikk.

Bilder fra karnevalet henger på avdelingen.

Her kommer bilder fra turen vår og litt utelek sist uke. Og gra Kaja sin toårsdag i barnehagen.

Her kommer bilder fra noen av de kjekke aktivitetene vi gjorde i desember

Høydepunktet denne uken ble naturlig nok feiringen av Adrianna sin toårsdag. Dere får se bilder fra samlingen vi hadde, og selve bursdagsmåltidet. Dere får også se litt bilder fra lek og morsomme påfunn på avdelingen.

Jeg har hengt opp liste med tider for foreldresamtaler på tørkeskapet i garderoben. Nytt i år er at jeg har satt dere opp på et tidspunkt. Jeg håper det passer for dere alle. Hvis ikke så finner vi en ny tid.

Hilsen Tonje