Besøksadresse Svend Foyns Gate 3 4019 Stavanger Telefon: 51913710 Send oss e-post
Postadresse: Bekketunet barnehage Postboks 355 Forus 4067 Stavanger
Redaktør: Torhild Enoksen
Calendar
Title and navigation
<<<desember 2019><<
desember 2019
mtotfls
02030405060708
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi vil ønske dere velkommen til Bekketunet barnehage. Barnehagen vår ligger i naturskjønne omgivelser som vi benytter så ofte som vi kan.

I det daglige brenner vi for at barnet skal ha en god hverdag sammen med oss, og vår visjon er "med blikk for barnet". Vi arbeider inspirert av Reggio Emilia filosofien. Vi mener at barn lærer best gjennom erfaring. Vi bruker tid på refleksjon over arbeidet vårt, for å kunne tilby barna nye opplevelser på aktuelle emner. Vi arbeider prosjektorientert med tema inspirert av barn og voksne på avdelingen. Barnehagen satser også på språkarbeid, og dette knyttes naturlig inn i hverdagen og prosjektene.

Vi håper at dere som familie vil trives sammen med oss. Ta gjerne turen innom for en kikk eller en prat!

Da var vi i gang med årets foreldreundersøkelse!

I løpet av november går barnehager, ressurssenter for styrket barnehagetilbud, skoler og PPT over til å bruke digitalt arkivsystem.

Takk til alle foreldre og barn som bidro med mat, prat og pengebidrag under våre FN- arrangementer på avdelingene.

Hei,

Vi har nå fastsatt at den 5. planleggingsdagen vil ligge i uke 46, torsdag 14. november. Vi får da to sammenhengende dager sammen med personalet da vi også har planleggingsdag fredag 15. november.

Barnehagen er stengt begge dager!!!

Hei,

Vi ber om at alle som leverer i barnehagen vasker hender sammen med barna HVER dag. Innarbeid dette som en fast rutine som et ledd i smitteforebygging. Vi vil også minne dere på dette dersom det blir glemt. Vi anbefaler også at dere vasker hender sammen før dere går hjem. Husk at tørking av hender er like viktig som vasken:)

Omgangssyke, med oppkast og diare, har spredd seg til de fleste avdelinger i barnehagen. Enkelte avdelinger har begynt på runde nummer to. Antallet smittede barn og voksne er nå så stort, at vi innfører 48 timer fravær, fra siste oppkast eller diare, til vi er bukt med denne omgangen. Den enkelte avdeling vil informere om når normal regel på 24 timer tas i bruk igjen.

Vi ber også om at alle barn og foreldre vasker hender når dere ankommer barnehagen, før man går inn på avdeling. Og at dere vasker hender sammen med barnet før dere forlater barnehagen. Avdelingene vil øke fokus på håndvask og desinfiserende rengjøring av overflater og håndtak i denne perioden. Dette som et ledd i forebygging av smitte!

Takk for at dere hjelper oss med å begrense smitte:)

Vi gleder oss til å se dere på dagens velkomstfest. Det blir servering av lapskaus på alle avdelinger/etasjer:)

Festen er fra 15.00.-16.30. Kom og nyt middag sammen med oss!

Oppdatert informasjon angående shigella-utbrudd.