Velg avdeling Mynte (0-3)
Calendar
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Mynte
Blått hus, første etasje

Vi som jobber på Mynte er:

Pedagogisk leder: Tonje
Barne og ungdomsarbeider: Nayer
Pedagogisk medarbeider: May

Foreldre spør - fagfolk svarer:

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

For mer informasjon se: https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/foreldre-spor---fagfolk-svarer/

Her kommer det endelig litt bilder igjen. Nå har May og Nayer hatt noen velfortjente feriedager, og er sammen med oss igjen. Da har jeg igjen både tid og mulighet til å legge ut bilder. denne uken får dere se bilder fra en v flere turer. For, for en fantastisk uke vi nå legger bak oss. Sol fra morgen til kveld, og da er vi ute så mye som mulig.

God helg til alle!

Denne uka har vi hatt brannvernuke på avdelingen. Barna har fått sett bilder av branner, brannmenn og brannvernutstyr. Vi har sett på sanger med Bjørnis, brannmannbjørnen og vi har sunget en sang om å ringe 110. Vi har også vært ute og lekt i det fine høstværet.

God helg!

Til informasjon!

Fra og med onsdag 23.09  til og med fredag 2.10 skal May ha noen velfortjente senior-feriedager. Patrizia vil være vikar for henne i denne perioden. Hun har lang erfaring fra barnehage, og noen av barna kjenner henne fra i sommer da hun var vikar hos oss noen dager.

Her er dette barnehageårets aller første ukesrapport. Dere får se bilder av glade og fornøyde barn. Og litt fra det vi har gjort de siste dagene.

Mat i barnehagen.

I fra mandag 31.08 vil vi igjen servere lunsj i barnehagen. Lunsjen vil bestå av et brødmåltid, melk og frukt. (frukt ettermiddag). Vi vil etter hvert vurdere muligheten for å servere et ukentlig varmt måltid. Lunsjen vil tilberedes etter smittevernreglene og serveres porsjonsvis til barna. Barna må fortsatt ha med matbokser til frokost og til ettermiddag.

Foreldremøte i Bekkefaret-barnehagene.

På grunn av covid-19 vil det ikke bli avviklet foreldremøter i Bekkefaret-barnehagene. Vi vil ikke klare å overholde smittevernreglene med 20 møtedeltagere og en meters avstand i byggene/avdelingene våre. Vi ønsker også å unngå å samle for mange foreldre og ansatte med henblikk på økende smitte etter ferie.

Så håper vi det blir mulig å arrangere en sammenkomst/arrangement senere i høst. Nye foreldre vil få oppstarts samtale, og alle foreldre vil få tilbud om samtale. Det vil komme infoskriv fra lederteamet til alle foreldre med informasjon som ville blitt formidlet på foreldremøte i løpet av neste uke.

Mvh: Christin Bigseth, virksomhetsleder.