Avd. Bekketunet Sven Foyns gate 3 4019 Stavanger Send oss e-post
Avd. Maurtua Hjalmar Johansens gate 8 4019 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Det er 7 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
<<<august 2022><<
august 2022
mtotfls
01020304050607
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune. Bekkefaret-barnehagene er i dag 10 avdelinger, og består av det som tidligere var Bekketunet barnehage og Maurtua barnehage. Avdeling Bekketunet består av fire 0-3 års avdelinger, og fire 3-6 års avdelinger, og er fordelt på fire bygg. Avdeling Maurtua består av en 0-3 års avdelinger, og en 3-6 års avdeling på ett bygg.

Virksomhetsleder: Christin Bigseth
Mail: christin.bigseth@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, Maurtua og grønt hus: Stig Atle Tøftum
Mail: stigatle.toftum@stavanger.kommune.no
Telefon:  51913709

Avdelingsleder, gult, blått og turkis hus: Torhild Enoksen
Mail: torhild.enoksen@stavanger.kommune.no
Telefon: 51913710

-Planleggingsdager for barnehageåret 2022 og 2023.

Barnehagen er stengt på planleggingsdager.

-17.august 22

-18 november 22

-02 januar 23

-11.april 23.

Den femte planleggingsdagen blir fastsatt av barnehagen i samråd med barnehagens samarbeidsutvalg.

På grunn av avvikling av Bekketunet byggene og Maurtua bygget, og flytting til Teknikken i Eiganes og Våland bydel våren 2023, slås Bekkefaret-barnehagene og Våland-barnehagene sammen til en felles virksomhet i fra 01.08.22. Navn på virksomheten i fra 01.08.22 er Våland-barnehagene, og består av byggene Bekketunet, Maurtua, Vålandshaugen, Våland og Bokksakogen. Virksomhetsleder for "nye" Våland-barnehagene er Christin Bigseth. Endring av navn på virksomheten innebærer ingen endringer for barn og ansatte i Bekketunet og Maurtua. Vi vil i løpet av høsten 2022 endre navn på våre hjemmesider til Våland-barnehagene. Dere vil få informasjon når endringen trer i kraft.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer og ferie.

Henviser til tidligere informasjon på våre nettsider om nytt bygg Teknikken. (kan leses nedover på disse nettsidene)

Vedlagt ligger informasjonsskriv om barnegruppene og hvilke ansatte som skal jobbe på de ulike etasjene i Bekketunet og i Maurtua. Våre hjemmesider vil revideres/oppdateres i henhold til informasjonsskrivet i uke 32.

Trykk på "Les mere" og dokumentet ligger øverst i høyremeny.

Hei alle foreldre i Bekkefaret-barnehagene.

Henviser til tidligere informasjon på våre nettsider som gjelder Barnehagebruksplanen 2022-2026.

Forslag til Barnehagebruksplanen for 2022-2026 ble offentliggjort og var som sak til møte i utvalg for oppvekst og utdanning 08.12.21. I forslaget lå det avvikling av barnehageplasser i Bekketunet og Maurtua byggene fra høsten 2022.Forslag i barnehagebruksplanen er vedtatt, det betyr at forslag om reduksjon i barnehageplasser i Bekkefaret-barnehagene til 180 plasser er vedtatt. Dette fordi vi i løpet av våren/forsommeren 2023 flytter over i nytt bygg (Teknikken ved siden av SUS).

Avvikling av Bekketunet og Maurtua barnehage i Hillevåg kommunedel har blitt lagt til grunn for etablering av Teknikken. Teknikken ligger på nabotomten til sykehuset der det tidligere var Teknisk fagskole.
Alle som har plass i Bekketunet byggene og Maurtua bygget har fortsatt plass til høsten 2022. Det vil være plass til søsken som står på venteliste for barnehageplass til høsten 2022.

Da det neddimensjoneres med antall barn, vil det bli færre småbarns avdelinger og færre store barns avdelinger i Bekkefaret-barnehagene. Det er derfor nødvendig å slå i sammen noen småbarnsavdelinger og store barns avdelinger ved nytt barnehageår i august 2022. Det er endringer i barnegruppene hver høst. Barn slutter for å begynne på skolen, 3 åringene flytter fra liten til stor avdeling, og det begynner nye barn i barnehagen. Det er derfor et hensiktsmessig tidspunkt å foreta endringer i barnegruppene.
Alle barn skal samlet flytte over til Teknikken våren/forsommeren 2023 sammen med  barn og ansatte de er sammen med på sin avdeling.

Teknikken bygget blir et fantastisk bygg, og en god plass å være for barn og ansatte i Bekkefaret-barnehagene. Dere vil få informasjon om Teknikken bygget og om høsten 2022 i løpet av april.
Det går også fint å følge byggingen av Teknikken, de er godt i gang!

Ta gjerne kontakt hvis spørsmål med: Christin Bigseth, tlf:51913215 eller Stig Atle Tøftum, tlf:51913709 (Maurtua bygget)

Mvh Christin Bigseth, virksomhetsleder.

Da er årets foreldreundersøkelse sendt ut og vi håper du vil benytte anledningen til å gi oss tilbakemelding på hva du mener om barnehagen og det tilbudet vi gir barnet ditt.

Du vil motta undersøkelsen på mail og sms og det vil være mulighet for å svare helt frem til 20.desember 2021

Fra mandag 2.august skal alle barnehager og skoler driftes på grønt nivå.

-På grønt nivå vil det fremdeles være noen smitteverntiltak.
-Ingen syke skal møte, selv med milde symptomer.
-Det er viktig å holde avstand der det er mulig.
-Barnehage- og skolehverdagen kan gjennomføres som normalt, og det er ikke behov for organisering i kohorter.

Barn under 18 år vil i tiden framover slippe smittekarantene, med unntak av husstandsmedlemmer eller tilsvarende
nære kontakter til den smittete personen. Siden det ikke vil være inndeling i kohorter på grønt nivå, er det nødvendig
å unnta dem under 18 år fra karanteneplikten, slik at ikke hvert enkelt smittetilfelle fører til fravær for mange.
Smittekarantene opprettholdes for personer over 18 år, dvs. ansatte i barnehager og skoler.

Regjeringen avslutter streiken mellom Unio og KS ved bruk av tvungen lønnsnemd.

Alle avdelinger i Bekkefaret-barnehagene vil i fra mandag 07.06 ha ordinær åpningstid.

Mvh Christin Bigseth