Velg avdeling Solstrålene (0-3)
Calendar
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Solstrålene
Gult hus, første etasje   telefon: 916 94 886

Solstrålene er en 0-3 års avdeling med plass til 9 barn.

Vi som jobber på Solstrålene er:

Pedagogisk leder: Janne Brit

barnehagelærer på disp: Karoline
Assistent: Gordana

Foreldre spør - fagfolk svarer:

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

For mer informasjon se: https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/foreldre-spor---fagfolk-svarer/

Månedsbrevet for oktober 2020

Bevegelsesglede gjennom musikk

Informasjon angående brannvernuke

Månedsbrev for september er her.

Mat i barnehagen.

I fra mandag 31.08 vil vi igjen servere lunsj i barnehagen. Lunsjen vil bestå av et brødmåltid, melk og frukt. (frukt ettermiddag). Vi vil etter hvert vurdere muligheten for å servere et ukentlig varmt måltid. Lunsjen vil tilberedes etter smittevernreglene og serveres porsjonsvis til barna. Barna må fortsatt ha med matbokser til frokost og til ettermiddag.

Foreldremøte i Bekkefaret-barnehagene.

På grunn av covid-19 vil det ikke bli avviklet foreldremøter i Bekkefaret-barnehagene. Vi vil ikke klare å overholde smittevernreglene med 20 møtedeltagere og en meters avstand i byggene/avdelingene våre. Vi ønsker også å unngå å samle for mange foreldre og ansatte med henblikk på økende smitte etter ferie.

Så håper vi det blir mulig å arrangere en sammenkomst/arrangement senere i høst. Nye foreldre vil få oppstarts samtale, og alle foreldre vil få tilbud om samtale. Det vil komme infoskriv fra lederteamet til alle foreldre med informasjon som ville blitt formidlet på foreldremøte i løpet av neste uke.

Mvh: Christin Bigseth, virksomhetsleder.

Hei alle nye og gamle foreldre i Bekkefaret-barnehagene.

Det nærmer seg nytt barnehageår. Jeg håper dere alle  har hatt en fin sommer og ferie. Barnehagene i Stavanger kommune er pr. i dag, i henhold til covid-19, på Gult nivå. Informasjon og retningslinjer vedrørende smittevern finner dere her:

Alle foreldre vil få "frisket opp" retningslinjer fra sin avdelinger om hvordan levering og henting av barna vil foregå fra nytt barnehageår den 17.08.

Alle barna må fortsatt ha med seg matbokser til alle måltider ut august.

Nye foreldre som skal ha tilvenning vil få tilbud om en tilvenningssamtale ved oppstart.

Bekkefaret-barnehagene har ordinær åpningstid. (Bekketunet bygget: 7.30-16.30. Maurtuabygget: 7.00-16.30)

Minner også om planleggingsdag for Bekkefaret-barnehagene den 14.08. Barnehagen er da stengt.

Til dere nye foreldre som begynner tilvenning fra den 17.08.:

Vi ønsker at kun en foresatt er med ved tilvenning per dag, søsken skal heller ikke være med på tilvenning.

• Ingen syke skal møte i barnehagen.

• Husk god håndhygiene.

• Unngå å håndhilse og klemme andre voksne.

• Foresatte bør holde 1 meter avstand til ansatte, andre foresatte og andres barn så langt det er mulig. Dette er et tiltak for å redusere smitte i barnehagen.

Ved spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder i din barnehage.

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene!

Vi gleder  oss til nytt barnehageår og videre godt samarbeid med dere foreldre