Avd. Bekketunet Sven Foyns gate 3 4019 Stavanger Send oss e-post
Avd. Maurtua Hjalmar Johansens gate 8 4019 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Det er 7 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune. Bekkefaret-barnehagene er i dag 19 avdelinger, og består av det som tidligere var Bekketunet barnehage og Maurtua barnehage. Avdeling Bekketunet består av syv 0-3 års avdelinger, og åtte  2-6 års avdelinger, og er fordelt på fire bygg. Mens avdeling Maurtua består av to 0-3 års avdelinger, og to 3-6 års avdeling på ett bygg.

Virksomhetsleder: Christin Bigseth
Mail: christin.bigseth@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, Maurtua og grønt hus: Stig Atle Tøftum
Mail: stigatle.toftum@stavanger.kommune.no
Telefon:  51913709

Avdelingsleder, gult, blått og turkis hus: Torhild Enoksen
Mail: torhild.enoksen@stavanger.kommune.no
Telefon: 51913710

Hei alle foreldre i Bekkefaret-barnehagene.

Fra mandag 25.01.21 starter vi opp med matservering igjen. I forhold til matpenger som er betalt på januar regningen vil dere få refundert for dager 05.01-22.01 på regningen i mars. Virksomheten har i tidsrommet hvor det ikke er servert mat kjøpt inn mat og frukt for matpengene. Dette tas med i refusjonen på mars regningen. Det betales 200kr i stedet for 300kr pr barn i mars.

Mvh Christin Bigseth

Invitasjon fra Stavanger-barnehagenes Foreldreforening

Informasjon vedrørende økt smittenivå.

Godt nyttår til dere alle! Se informasjon fra Stavanger kommune.

Elever og ansatte i skoler, SFO og barnehager er ikke omfattet av påbudet om munnbind.

Publisert: 02.01.2021 Av: Kommunikasjonsavdelingen

Fra torsdag 31. desember er det påbudt å bruke munnbind på offentlig sted i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg der avstandskravet ikke kan overholdes. Skoler og barnehager følger fremdeles gult smittevernnivå i den nasjonale veilederen. Foreldre bes likevel være ekstra oppmerksomme på symptomer, og holde barna hjemme hvis de har milde luftveissymptomer. Foreldre som selv er syke eller har symptomer skal ikke levere barn i barnehage og SFO.- De ansatte ved skoler, SFO og barnehager har god erfaring med å tilrettelegge for trygge og gode hente- og bringesituasjoner. Den enkelt virksomhet vil om nødvendig innføre tiltak i forhold til sine lokaler, sier Helene Ohm, direktør for oppvekst og utdanning i Stavanger kommune.

Bekkefaret-barnehagene vil mandag 04.01 vurdere retningslinjer for bringe og hentesituasjonen for våre bygg. Informasjon til dere foreldre vil foreligge så snart det er klart.

For et par uker tilbake fikk dere en SMS med forespørsel om å representere foreldrene på avdelingen deres i barnehagens arbeidsutvalg (FAU). Det er kommet noen svar, men flere avdelinger er pr. i dag ikke representert. Jeg vil legge ut navn, mail og telefonnummer, samt hvilken avdeling til de som har meldt seg på barnehagens nettsider i løpet av neste uke under fanen FAU/SU.

Vi er inne i den mørkeste tiden, og det kan fort oppstå farlige situasjoner på parkeringsplassene våre i bringe og hentesituasjonen. Det er lurt å ha en refleks på barna (og også dere foreldre)slik at dere er synlige for biler som kjører inn og ut av parkeringsområdene.

Det går fort mot jul og nytt år. Minner om planleggingsdagen den 04.01.21. Barnehagen er stengt denne dagen.

Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid og adventshelg.

Mvh Christin Bigseth

Stortinget har fastsatt ny makspris for barnehageplass, fra 1. januar 2021 er prisen for barnehageplass 3 230 kroner

Inntektsgrensen for å få lavere pris endres også fra samme dato, den øker til 592.167 kroner

Inntekt lavere enn 202.702 kroner gir ved søknad rett til friplass.

Familier som har fått et vedtak om lavere pris skal betale det samme som før

Foreldre spør - fagfolk svarer:

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

For mer informasjon se: https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/foreldre-spor---fagfolk-svarer/