Avd. Bekketunet Sven Foyns gate 3 4019 Stavanger Send oss e-post
Avd. Maurtua Hjalmar Johansens gate 8 4019 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Det er 7 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
28293001020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune. Bekkefaret-barnehagene er i dag 19 avdelinger, og består av det som tidligere var Bekketunet barnehage og Maurtua barnehage. Avdeling Bekketunet består av syv 0-3 års avdelinger, og åtte  2-6 års avdelinger, og er fordelt på fire bygg. Mens avdeling Maurtua består av to 0-3 års avdelinger, og to 3-6 års avdeling på ett bygg.

Virksomhetsleder: Christin Bigseth
Mail: christin.bigseth@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, Maurtua og grønt hus: Stig Atle Tøftum
Mail: stigatle.toftum@stavanger.kommune.no
Telefon:  51913709

Avdelingsleder, gult, blått og turkis hus: Torhild Enoksen
Mail: torhild.enoksen@stavanger.kommune.no
Telefon: 51913710

Smittevernreglene som vi alle må forholde oss til denne høsten, kan noen ganger sette bemanningen i barnehagen under press. I dag er det sånn at ansatte må være hjemme med milde luftveissymtomer, de må være hjemme med egne barn som har milde luftveissymptomer, og ansatte som har testet seg, må vente på svar før de kan komme tilbake til jobb.  Da kan fraværet i barnehagen noen dager bli svært høyt.

På slike dager er barnehagen avhengig av et godt samarbeid med dere foreldre. Som foreldre kan dere bidra gjennom å :

- skape forutsigbarhet for barnehagen. Si i fra dersom barnet ditt skal ha fri en dag eller om du planlegger å hente tidlig en dag.

- vise forståelse for at tilbudet i barnehagen enkelte dager kan være annerledes enn det dere er vant til.

Når det oppstår utfordringer med bemanningen, vil barnehagen alltid prøve å løse dette på en god måte ved å ta inn vikarer, bytte litt på personalet, vaktsystem og samarbeide, mens de ansatte samtidig ivaretar et godt smittevern.

Likevel kan det skje at barnehagen enkelte dager ikke får det til, og at avdelingen barnet ditt går på må stenge tidligere eller holde helt stengt en dag eller to. Dersom slike situasjoner oppstår, vil vi ha en helhetlig tilnærming til situasjonen og unngå at samme avdeling blir berørt uforholdsmessig.

Vi ber om forståelse for at vi kan måtte bli nødt til å gjøre slike prioriteringer. Sammen skal vi få dette til!

Hilsen   Monica Buvig Stenseth

kommunalsjef barnehage

Mat i barnehagen.

I fra mandag 31.08 vil vi igjen servere lunsj i barnehagen. Lunsjen vil bestå av et brødmåltid, melk og frukt. (frukt ettermiddag). Vi vil etter hvert vurdere muligheten for å servere et ukentlig varmt måltid. Lunsjen vil tilberedes etter smittevernreglene og serveres porsjonsvis til barna. Barna må fortsatt ha med matbokser til frokost og til ettermiddag.

Foreldremøte i Bekkefaret-barnehagene.

På grunn av covid-19 vil det ikke bli avviklet foreldremøter i Bekkefaret-barnehagene. Vi vil ikke klare å overholde smittevernreglene med 20 møtedeltagere og en meters avstand i byggene/avdelingene våre. Vi ønsker også å unngå å samle for mange foreldre og ansatte med henblikk på økende smitte etter ferie.

Så håper vi det blir mulig å arrangere en sammenkomst/arrangement senere i høst. Nye foreldre vil få oppstarts samtale, og alle foreldre vil få tilbud om samtale. Det vil komme infoskriv fra lederteamet til alle foreldre med informasjon som ville blitt formidlet på foreldremøte i løpet av neste uke.

Mvh: Christin Bigseth, virksomhetsleder.

Hei alle nye og gamle foreldre i Bekkefaret-barnehagene.

Det nærmer seg nytt barnehageår. Jeg håper dere alle  har hatt en fin sommer og ferie. Barnehagene i Stavanger kommune er pr. i dag, i henhold til covid-19, på Gult nivå. Informasjon og retningslinjer vedrørende smittevern finner dere her:

Alle foreldre vil få "frisket opp" retningslinjer fra sin avdelinger om hvordan levering og henting av barna vil foregå fra nytt barnehageår den 17.08.

Alle barna må fortsatt ha med seg matbokser til alle måltider ut august.

Nye foreldre som skal ha tilvenning vil få tilbud om en tilvenningssamtale ved oppstart.

Bekkefaret-barnehagene har ordinær åpningstid. (Bekketunet bygget: 7.30-16.30. Maurtuabygget: 7.00-16.30)

Minner også om planleggingsdag for Bekkefaret-barnehagene den 14.08. Barnehagen er da stengt.

Til dere nye foreldre som begynner tilvenning fra den 17.08.:

Vi ønsker at kun en foresatt er med ved tilvenning per dag, søsken skal heller ikke være med på tilvenning.

• Ingen syke skal møte i barnehagen.

• Husk god håndhygiene.

• Unngå å håndhilse og klemme andre voksne.

• Foresatte bør holde 1 meter avstand til ansatte, andre foresatte og andres barn så langt det er mulig. Dette er et tiltak for å redusere smitte i barnehagen.

Ved spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder i din barnehage.

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene!

Vi gleder  oss til nytt barnehageår og videre godt samarbeid med dere foreldre

Planleggingsdager for det kommende barnehageåret er satt til:

14.08 20, 12.11 og 13.11 20, 04.01 21, 06.04 21.

Barnehagen er stengt disse dagene.

Velkommen til den nye publiseringsløsningen til MinBarnehage.no. Nettsiden er full av ulik funksjonalitet og er laget i et helt nytt topp moderne design. I tillegg er nettsiden responsiv, noe som betyr at det fungerer like greit å både lese og administrere siden via laptop, nettbrett og mobil.  Det er viktig at nettsiden er oppdatert slik at den blir interessant for leserne, vi har derfor prøvd å gjøre det enkelt for deg å administrere den. Håper du liker den nye nettsiden til MinBarnehage.no.

Kontakt oss gjerne på support@nyweb.no/ 51 20 78 88 dersom du har spørsmål.