Avd. Bekketunet Sven Foyns gate 3 4019 Stavanger Send oss e-post
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune. Bekkefaret-barnehagene er i dag 10 avdelinger, og består av det som tidligere var Bekketunet barnehage og Maurtua barnehage. Avdeling Bekketunet består av fire 0-3 års avdelinger, og fire 3-6 års avdelinger, og er fordelt på fire bygg. Avdeling Maurtua består av en 0-3 års avdelinger, og en 3-6 års avdeling på ett bygg.

Virksomhetsleder: Christin Bigseth
Mail: christin.bigseth@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, Maurtua, gult og grønt hus: Stig Atle Tøftum
Mail: stigatle.toftum@stavanger.kommune.no
Telefon:  51913709

Avdelingsleder, blått og turkis hus: Torhild Enoksen
Mail: torhild.enoksen@stavanger.kommune.no
Telefon: 51913710

Det nye bygget Teknikken er snart ferdig, og Stavanger kommune overtar bygget i løpet av desember. Slik det ser ut pr. nå, flytter barn og ansatte med sine avdelinger i løpet av februar/mars-23. Praktisk informasjon om selve flyttingen får dere i løpet av januar 23.

Vi vil prøve å legge til rette  for at foreldre som ønsker det kan får en befaring i bygget før vi flytter inn, slik at foreldre er noe kjent på de avdelingene og bygget barna deres skal begynne på.

Åpningstiden i Teknikken er i fra 7.30-16.30, med unntak av avdelingene i Maurtua bygget som i har åpningstid etter innflytting i fra 7.00-16.30 fram mot sommeren.

Det blir et veldig flott bygg som vi gleder oss til å flytte inn i!

Mvh Christin Bigseth

Hei alle foreldre i Våland-barnehagene.
Årets foreldreundersøkelse/brukerundersøkelse for Våland-barnehagene kommer på mail/SMS fra den 21.11 til og med den 26.11. Svarfrist er 20.12.

Viktig info i forbindelse med undersøkelsen:
Det er kun en foresatt som mottar lenke til å besvare undersøkelsen. Dette vil som hovedregel være personen som ligger inne som regningsmottaker. Vedkommende vil motta én spørreundersøkelse/lenke pr. barn.

Det er viktig at dere har oppdatert kontaktinformasjon som rett mailadresse og telefonnummer på Foresattportal for opptak i barnehage og SFO (ist-asp.com). Det er samme portal som dere søkte om plass.
Endring av kontaktinformasjon må gjøres innen 10.11.22.

God svarprosent er viktig for å kunne bruke resultatene i kvalitetsarbeidet i den enkelte barnehage, og vi håper på god oppslutning.
Hvis spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder i den barnehagen barnet deres går i.

Mvh Christin Bigseth, virksomhetsleder i Våland-barnehagene.

Navn på foreldre som er representert i barnehagens samarbeidsutvalg og FAU finner dere ved å klikke dere inn her på forsiden:

"Velg avdeling", velg deretter lenken FAU/SU. Deretter velges "flere dokumenter".

Her vil også referatene i fra FAU og SU ettervært bli lagt ut.

-Planleggingsdager for barnehageåret 2022 og 2023.

Barnehagen er stengt på planleggingsdager.

-17.august 22

-17 november 22

-18 november 22

-02 januar 23

-11.april 23.

Hei alle foreldre i Bekkefaret-barnehagene.

Henviser til tidligere informasjon på våre nettsider som gjelder Barnehagebruksplanen 2022-2026.

Forslag til Barnehagebruksplanen for 2022-2026 ble offentliggjort og var som sak til møte i utvalg for oppvekst og utdanning 08.12.21. I forslaget lå det avvikling av barnehageplasser i Bekketunet og Maurtua byggene fra høsten 2022.Forslag i barnehagebruksplanen er vedtatt, det betyr at forslag om reduksjon i barnehageplasser i Bekkefaret-barnehagene til 180 plasser er vedtatt. Dette fordi vi i løpet av våren/forsommeren 2023 flytter over i nytt bygg (Teknikken ved siden av SUS).

Avvikling av Bekketunet og Maurtua barnehage i Hillevåg kommunedel har blitt lagt til grunn for etablering av Teknikken. Teknikken ligger på nabotomten til sykehuset der det tidligere var Teknisk fagskole.
Alle som har plass i Bekketunet byggene og Maurtua bygget har fortsatt plass til høsten 2022. Det vil være plass til søsken som står på venteliste for barnehageplass til høsten 2022.

Da det neddimensjoneres med antall barn, vil det bli færre småbarns avdelinger og færre store barns avdelinger i Bekkefaret-barnehagene. Det er derfor nødvendig å slå i sammen noen småbarnsavdelinger og store barns avdelinger ved nytt barnehageår i august 2022. Det er endringer i barnegruppene hver høst. Barn slutter for å begynne på skolen, 3 åringene flytter fra liten til stor avdeling, og det begynner nye barn i barnehagen. Det er derfor et hensiktsmessig tidspunkt å foreta endringer i barnegruppene.
Alle barn skal samlet flytte over til Teknikken våren/forsommeren 2023 sammen med  barn og ansatte de er sammen med på sin avdeling.

Teknikken bygget blir et fantastisk bygg, og en god plass å være for barn og ansatte i Bekkefaret-barnehagene. Dere vil få informasjon om Teknikken bygget og om høsten 2022 i løpet av april.
Det går også fint å følge byggingen av Teknikken, de er godt i gang!

Ta gjerne kontakt hvis spørsmål med: Christin Bigseth, tlf:51913215 eller Stig Atle Tøftum, tlf:51913709 (Maurtua bygget)

Mvh Christin Bigseth, virksomhetsleder.

Da er årets foreldreundersøkelse sendt ut og vi håper du vil benytte anledningen til å gi oss tilbakemelding på hva du mener om barnehagen og det tilbudet vi gir barnet ditt.

Du vil motta undersøkelsen på mail og sms og det vil være mulighet for å svare helt frem til 20.desember 2021

Regjeringen avslutter streiken mellom Unio og KS ved bruk av tvungen lønnsnemd.

Alle avdelinger i Bekkefaret-barnehagene vil i fra mandag 07.06 ha ordinær åpningstid.

Mvh Christin Bigseth