Avd. Bekketunet Sven Foyns gate 3 4019 Stavanger Send oss e-post
Avd. Maurtua Hjalmar Johansens gate 8 4019 Stavanger
Redaktør: Christin Bigseth
Det er 7 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
<<<desember 2021><<
desember 2021
mtotfls
29300102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Bekkefaret-barnehagene

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune. Bekkefaret-barnehagene er i dag 15 avdelinger, og består av det som tidligere var Bekketunet barnehage og Maurtua barnehage. Avdeling Bekketunet består av seks 0-3 års avdelinger, og fire 2-6 års avdelinger, og er fordelt på fire bygg. Avdeling Maurtua består av to 0-3 års avdelinger, og to 3-6 års avdeling på ett bygg.

Virksomhetsleder: Christin Bigseth
Mail: christin.bigseth@stavanger.kommune.no

Avdelingsleder, Maurtua og grønt hus: Stig Atle Tøftum
Mail: stigatle.toftum@stavanger.kommune.no
Telefon:  51913709

Avdelingsleder, gult, blått og turkis hus: Torhild Enoksen
Mail: torhild.enoksen@stavanger.kommune.no
Telefon: 51913710

Planleggingsdager for det kommende barnehageåret er satt til:

18.08.21, 11.11.21 , 12.11.21, 03.01.22, 19.04 22.

(11.11.21 er den 5.planleggingsdagen som er valgfri for barnehagen)

Barnehagen er stengt disse dagene.

Det er foreldre som ønsker barnehagefotografering før jul. Dette ble drøftet i Barnehagens Samarbeidsutvalg tirsdag 30.11. Det er enighet om, i samarbeid med foreldrerepresentantene i Samarbeidsutvalget , å vente med barnehagefotografering til våren 2022.

Dette fordi det pr. nå er økende smitterykk i skoler og barnehager og det er mye fravær blant personalet grunnet lav terskel for å være borte fra jobb ved symptomer på covid-19. Det krever mye av personalet å organisere dagene for fotografering og personalet har ikke kapasitet til det pr. nå.

Så vil foreldrerepresentantene "ta opp ballen" vedrørende fotografering til våren.

Ønsker alle barn og foreldre en riktig god adventstid.😊

Hei alle foreldre i Bekkefaret-barnehagene.

Forslag til Barnehagebruksplanen for 2022-2026 er offentliggjort og ligger som sak til møte i utvalg for oppvekst og utdanning 08.12.21  på Stavanger kommunes hjemmesider. I forslaget ligger det avvikling av barnehageplasser i Bekketunet og Maurtua byggene i fra høst 2022. Dette er fordi vi i løpet av våren/forsommeren 2023 flytter over i nytt bygg (Teknikken).  Alle som har plass i Bekketunet byggene og Maurtua bygget  har fortsatt plass til høsten 2022.  Alle barn kan samlet flytte over til Teknikken våren/forsommeren  2023.

Avvikling av Bekketunet og Maurtua barnehage i Hillevåg kommunedel har blitt lagt til grunn for etablering av Teknikken. Teknikken ligger på nabotomten til sykehuset der det tidligere var Teknisk fagskole.

Bekketunet barnehage er midlertidig godkjent. Det vil kreve omfattende og kostbare oppgraderinger for å sørge for videre drift av Maurtua barnehage samtidig som befolkningsframskrivingene ikke tilsier behov for plassene.

Mer informasjon vil bli gitt til foreldre etter det politiske vedtaket 08.12.21.

Vedlagt finner dere lenken hvor dere kan lese forslag til Barnehagebruksplanen. Trykk på "Les" så finner dere dokumentet.

Da er årets foreldreundersøkelse sendt ut og vi håper du vil benytte anledningen til å gi oss tilbakemelding på hva du mener om barnehagen og det tilbudet vi gir barnet ditt.

Du vil motta undersøkelsen på mail og sms og det vil være mulighet for å svare helt frem til 20.desember 2021

I januar vil du få brev om hvilken skole barnet hører til. I dette brevet vil du bli bedt om å melde fra dersom du har opplysninger som kan ha betydning for tildelingen av skoleplass.
Dette kan for eksempel være om

•            familien planlegger å flytte
•            du mener barnet hører til en annen skole
•            andre forhold du mener kan være av betydning for avgjørelsen

Avgjørelsen om skoleplass blir sendt ut i mars.

Har du spørsmål, kan du kontakte kommunen på telefon 51 50 70 90.

Barnehagehverdagen er normalisert og det er ikke lenger trafikklys modell, men Stavanger kommune kan igjen vedta trafikklysmodell hvis det anses nødvendig.
Ved smitte i barnehager er det ikke lenger karanteneplikt for nærkontakter. De som tester positivt må isoleres 5 dager fra symptomstart og nærkontakter må varsles og anbefales å teste seg med en test.
Barnehagen  vil fortsatt varsles ved smitte og må varsle videre til foresatte til de barna som defineres som nærkontakter. Det holder med 1 test hver gang det oppstår smitte.
jevnlig testing avvikles men kan vurderes ved større utbrudd.

Se også vedlagt skriv om justert Tisk

Fra mandag 2.august skal alle barnehager og skoler driftes på grønt nivå.

-På grønt nivå vil det fremdeles være noen smitteverntiltak.
-Ingen syke skal møte, selv med milde symptomer.
-Det er viktig å holde avstand der det er mulig.
-Barnehage- og skolehverdagen kan gjennomføres som normalt, og det er ikke behov for organisering i kohorter.

Barn under 18 år vil i tiden framover slippe smittekarantene, med unntak av husstandsmedlemmer eller tilsvarende
nære kontakter til den smittete personen. Siden det ikke vil være inndeling i kohorter på grønt nivå, er det nødvendig
å unnta dem under 18 år fra karanteneplikten, slik at ikke hvert enkelt smittetilfelle fører til fravær for mange.
Smittekarantene opprettholdes for personer over 18 år, dvs. ansatte i barnehager og skoler.