Meny
Velg avdeling Åpen barnehage
Postadr: Postboks 355, 4067 Stavanger Gateadr. Heddeveien 137, 4034 Stavanger
Telefon: 51913460 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Bamsefaret åpen barnehage

en kommunal barnehage hvor du møter andre som er hjemme med små barn. Dette er et gratis pedagogisk tilbud for barn mellom 0-6 år i følge med voksne. Stavanger har mange tilflyttere og her er det mulighet for å knytte nye kontakter og bli kjent i nærmiljøet.

Våre åpningstider:                          
Mandag:  og torsdag:       09.00 - 14.30
Tirsdag:                            09.00 - 14.00

Vi har sangstund hver dag kl. 10.30.

Hver tirsdag kommer familieveileder fra Kvaleberget/ Vannassen familiegruppe. Her er det mulighet for å snakke om små og store utfordringer i samspillet med små barn (eks rutiner rundt søvn og måltid, søskensjalusi ol.)

Du finner oss på Gausel bydelshus - Heddeveien 141
(ved siden av Gausel kirke og Gautesete skole)

Tlf. 97 76 54 56

Pedagogisk leder:       Maren Ramsdal Hutton
Barnehagelærer          Tamara Verstegen                      
Foreldreveileder:        Bente J. Ellingsen (tirsdager) 

Nå som skoler og barnehager er åpne, kan det bli aktuelt å teste flere barn for koronavirus. Helsepersonell ser veldig annerledes ut enn vi er vant til. Lege og sykepleier dekker seg til med briller, munnbind, hette over håret og gule frakker. Vi vet av erfaring at dersom barn er godt forberedt på det som skal skje, blir det lettere både for barnet, foreldrene og for helsevesenet. Helsesjefen og samfunnsmedisinsk stab mener det er viktig at barna får god informasjon. NRK Super har laget en fin video i serien Bamselegen, som heter Virus spesial. Der vises smittevernutstyr og prøvetaking. Trykk på Les mer nedenfor for å komme til videoen.

Beklageligvis får vi ikke åpne barnehagen igjen før etter sommerferien. Vi vil takke for alle fine stunder vi har hatt sammen med dere i barnehagen. Ønsker dere alle en god sommer og lykke til med oppstart i barnehagen i august.

Unfortunately we won't be able to open the kindergarten until after the summer holidays. We were looking forward seeing you again. Thank you for the time we have spent together. Wishing you all a nice summer.Håper det går bra med dere😊 Vi savner dere og håper at det ikke er så lenge til vi ses igjen😊Vi har fortsatt stengt, men så fort vi vet noe mer om når vi åpner vil vi legge ut informasjon her😊

Hilsen Tamara og Maren😊Vi er alle i en helt spesiell situasjon. Covid 19 - viruset har endret hverdagen vår drastisk, og barnehagen har nå vært stengt i tre uker. Barnas normale hverdag og rutiner med lek og aktiviteter med andre barn og gode venner er for en periode satt på vent. Vi går snart inn i påsketiden, og mange har gledet seg til ferie og tid sammen med familien. Kanskje hadde dere planlagt en reise eller en tur til fjells. Denne påsken blir litt annerledes for oss alle. Vi må fremdeles gjøre det vi kan for å unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil eller være sammen på den måten vi ellers er vant til. Dette kan kreve mye av oss. Vi lever ulike liv og har forskjellige bosituasjoner. For noen av oss kan denne perioden kjennes ekstra utfordrende og vanskelig, noe som også kan prege hverdagen og stemningen hjemme. Barna våre er svært sensitive for hvordan omsorgspersonene rundt dem har det. Barn trenger imøtekommende, forståelsesfulle og kloke voksne som kan trygge de og være tilstede. Dette er ingen enkel oppgave når vi selv kjenner på bekymring og stress over at livet må leves på en litt annen måte for en periode. Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med oss. Vi bryr oss!

Virksomhetsleder Mona Mjølsnes Knutsen

Telefon 91699966

e-post: mona.mjolsnes.knutsen@stavanger.kommune.no

 

Mental helse har flere telefonnummer du kan ringe: Hjelpetelefonen: 116 123

Foreldresupport: 116 123 (tast 2)

Arbeidslivstelefonen: 225 66700   

https://mentalhelse.no/  

Alarmtelefonen for Barn og Unge – 116 111

Alle barn kan ringe 116 111 når de har det vondt, vanskelig eller føler at de trenger hjelp. Også for voksne som er bekymret for barn og unge. Pga. Koronasituasjonen er denne telefonen døgnåpen  

Barnevernvakta tlf. 51 89 91 67 / 51 89 90 00 er barnevernets akuttberedskap når barnevernstjenesten har stengt og holder da til på politistasjonen.  Hovedoppgaven er å hjelpe barn og familier i krise som trenger rask hjelp.
Vi i Bamsefaret åpen barnehage ønsker å ha et godt og tett samarbeid med dere foreldre. Har dere noen tanker, spørsmål, utfordringer eller refleksjoner rundt deres barns utvikling som dere vil snakke med oss om så ta gjerne kontakt på pm via vår Facebookside, https://www.facebook.com/bamsefaret/ mandag, tirsdag eller torsdag mellom kl.9-14, så kan vi ringe til dere😊 For videre informasjon og tips til aktuelle lenker følg oss på Facebook.

We at Bamsefaret open kindergarten want to have a good and close cooperation with the parents. Do you have any thoughts, questions, challenges or reflections about your child's development, please feel free to contact us on pm on Facebook, https://www.facebook.com/bamsefaret/ Monday, Tuesday or Thursday between 9am and 14pm and then we can call you back😊 For further information follow us on Facebook.Nedenfor finner dere diverse forslag til formingsaktiviteter dere kan gjøre sammen med barna. Trykk på bildene for å komme til lenkene.

😊      😃   💖   


I forbindelse med kommunesammenslåingen (Stavanger, Rennesøy og Finnøy) fra 01.01.2020 vil det bli en endring i virksomhetsstrukturen for kommunale barnehager. Bamsefaret, Djupamyrå, Gautesete, Mariamarka og Vågedalen blir slått sammen til en virksomhet under navnet Hinna barnehagene. Alle barnehagene vil beholde sitt eksisterende navn og bygg.

Lederteamet av Hinna barnehagene vil bestå av 1 virksomhetsleder og 4 avdelingsledere. Mona Mjølsnes Knutsen blir virksomhetsleder for Hinna barnehagene. I Bamsefaret og Djupamyrå barnehage blir det Rita Maribu som blir avdelingsleder.Er du hjemme med barn i barnehagealder? Har du lyst å treffe andre i samme situasjon? Møte nye venner - små og store? Nye lekekamerater? Liker du sang og musikk? Er svaret ja på disse spørsmålene, tenker vi at Bamsefaret åpen barnehage er plassen for deg!