Velg avdeling Åpen barnehage
Månedsplaner
Styringsdokumenter

Velkommen til Bamsefaret åpen barnehage

en kommunal barnehage hvor du møter andre som er hjemme med små barn. Stavanger har mange tilflyttere og her er det mulighet for å knytte nye kontakter og bli kjent i nærmiljøet.

Våre åpningstider:
Mandag:  og torsdag:       09.00 - 14.30
Tirsdag:                            09.00 - 14.00

Vi har sangstund hver dag kl. 10.30.

Hver tirsdag kommer familieveileder fra Kvaleberget/ Vannassen familiegruppe. Her er det mulighet for å snakke om små og store utfordringer i samspillet med små barn (eks rutiner rundt søvn og måltid, søskensjalusi ol.)

Du finner oss på Gausel bydelshus - Heddeveien 141
(ved siden av Gausel kirke og Gautesete skole)

Pedagogisk leder:       Maren Ramsdal Hutton
Barnehagelærer          Tamara Verstegen
Foreldreveileder:        Bente J. Ellingsen (tirsdager)

Takk for en fin feiring sammen med alle dere som kom i dag. Kjekt at vi ble så mange! Se bilder på facebook-siden vår. Vi ønsker alle en riktig fin 17.mai!

Vi er så heldige å ha mange ulike kulturer representert i barnehagen. Hvis du/dere har lyst til å markere deres høytidsdag eller nasjonaldag synes vi det er spennende. Ta kontakt med Maren eller Tamara for å avtale hvordan vi kan samarbeide for å få dette til.

Temaer: Fremmedlegeme i halsen, hjerte-lunge-redning, feberkrampe, falsk krupp, brannskade.

Se nærmere forklaring ved å trykke på Les mer knappen nedenfor.

FRA 1.NOVEMBER 2018 OG FREM TIL SKOLENS SOMMERFERIE 2019 VIL STAVANGER KOMMUNE TILBY GRATIS BRUK AV ÅPEN BARNEHAGE. VI ØNSKER ALLE MED BARN I ALDEREN 0-5 ÅR VELKOMMEN TIL OSS!

FROM 1.10.18 UNTIL SUMMER 2019 IT WILL BE FREE OF CHARGE TO USE THE OPEN KINDERGARTEN. WELCOME!