Velg avdeling Åpen barnehage
Telefon: 51913460 / 51913462 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu

Velkommen til Bamsefaret åpen barnehage

en kommunal barnehage hvor du møter andre som er hjemme med små barn. Stavanger har mange tilflyttere og her er det mulighet for å knytte nye kontakter og bli kjent i nærmiljøet.

Våre åpningstider:
Mandag:  og torsdag:       09.00 - 14.30
Tirsdag:                            09.00 - 14.00

Vi har sangstund hver dag kl. 10.30.

Hver tirsdag kommer familieveileder fra Kvaleberget/ Vannassen familiegruppe. Her er det mulighet for å snakke om små og store utfordringer i samspillet med små barn (eks rutiner rundt søvn og måltid, søskensjalusi ol.)

Du finner oss på Gausel bydelshus - Heddeveien 141
(ved siden av Gausel kirke og Gautesete skole)

Pedagogisk leder:       Maren Ramsdal Hutton
Barnehagelærer          Tamara Verstegen
Foreldreveileder:        Bente J. Ellingsen (tirsdager)

Vi starter opp igjen torsdag 15.august.

Velkommen til små og store.

Vi gleder oss til å treffe dere.

Takk for en fin dag sammen på Soma gård. Veldig kjekt at så mange kom! Vi var 32 barn tilsammen. Det er ny rekord for åpen barnehages sommeravslutning.

Vi takker for fine stunder med dere i året som har gått og ønsker lykke til med oppstart i barnehage til høsten for de av dere det er aktuelt for. Dere som har anledning til å komme etter ferien er hjertelig velkomne. Første dag vi har åpent igjen er torsdag 15.august.

RIKTIG GOD SOMMER!                 Hilsen Maren og Tamara

Vi er så heldige å ha mange ulike kulturer representert i barnehagen. Hvis du/dere har lyst til å markere deres høytidsdag eller nasjonaldag synes vi det er spennende. Ta kontakt med Maren eller Tamara for å avtale hvordan vi kan samarbeide for å få dette til.

Temaer: Fremmedlegeme i halsen, hjerte-lunge-redning, feberkrampe, falsk krupp, brannskade.

Se nærmere forklaring ved å trykke på Les mer knappen nedenfor.