Velg avdeling Åpen barnehage
Telefon: 51913460 / 51913462 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu

Velkommen til Bamsefaret åpen barnehage

en kommunal barnehage hvor du møter andre som er hjemme med små barn. Stavanger har mange tilflyttere og her er det mulighet for å knytte nye kontakter og bli kjent i nærmiljøet.

Våre åpningstider:
Mandag:  og torsdag:       09.00 - 14.30
Tirsdag:                            09.00 - 14.00

Vi har sangstund hver dag kl. 10.30.

Hver tirsdag kommer familieveileder fra Kvaleberget/ Vannassen familiegruppe. Her er det mulighet for å snakke om små og store utfordringer i samspillet med små barn (eks rutiner rundt søvn og måltid, søskensjalusi ol.)

Du finner oss på Gausel bydelshus - Heddeveien 141
(ved siden av Gausel kirke og Gautesete skole)

Pedagogisk leder:       Maren Ramsdal Hutton
Barnehagelærer          Tamara Verstegen
Foreldreveileder:        Bente J. Ellingsen (tirsdager)

Det ble en fin tur til Fritidsgården i dag. Kjekt at så mange ble med. Vi fikk se sauer, griser, kyr, lamaer og diverse fugler. Små og store koste seg:-)

Vi besøker Soma gård torsdag 20.juni som en avslutning før sommeren. Det er åpent fra kl.9.30-14.00. Det koster 85kr pr. person for å komme inn. Når dere kommer betaler dere i luken ved porten. Barn under 1 år er gratis. Si fra i luken at dere kommer fra Bamsefaret åpen barnehage.

De tenner opp griller som er klare kl.11. Da samles vi ved grillene for et felles måltid. De som vil grille tar med egen grillmat. Alle kjører selv til gården. Gi beskjed til oss dersom dere trenger hjelp til transport. Vi er ved gården kl.9.30 og tar i mot dere ved porten. De som ønsker det kan komme senere. Mer info. om gården finner dere på Soma gård sine nettsider. Vi tar med barnehagens telefon. Kontakt oss på 97765456 ved behov.

Gleder oss til å treffe dere for en kjekk dag sammen!

Det ble en fin opplevelse å gå til Fritidsgården med små og store i dag. Vi hilste på dyrene og lekte på lekeplassen. Det blir en ny mulighet til å bli med opp og se på dyrene om noen uker.

Takk for en fin feiring sammen med alle dere som kom i dag. Kjekt at vi ble så mange! Se bilder på facebook-siden vår. Vi ønsker alle en riktig fin 17.mai!