Meny
Velg avdeling Fiolett
Haugåsstubben 1 d, 4016 Stavanger Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Redaktør: Bente Sjøthun
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Teater Manu - Norges eneste profesjonelle teater som har tegnspråk som scenespråk, setter opp en ny barne- og familieforestilling; Askeladden og Prinsessen i Trollfjellet. Forestillingen er fritt basert på norske folkeeventyr, og mange av de kjente og kjære skikkelsene fra eventyrene er med. Forestillingen spiller mandag 10. februar kl. 1700. Den spilles på et visuelt tegnspråk som passer for alle og er tilgjengelig for både døve og hørende. Ta med hele familien og opplev en magisk forestilling.

På Fiolett har vi valgt oss ut temaet "verdensrommet" for januar og februar. Dette synes vi er spennende, både store og små!

Vi takker for godt samarbeid og ønsker alle et riktig godt nytt år!

Minner om planleggingsdager 2. og 3.januar 2020.  Barnehagen er stengt på planleggingsdagene.


Idag har 3-6 åringene vært på forestilling i regi av Stavanger kulturskole. Forestillingen fant sted på dramarommet i barnehagen og barn og ansatte fikk se og høre Didrik som spilte på trompet og hageslange. etterpå spilte Didrik og Petru på henholdsvis trompet og keyboard. musikken ble komponert og spilt til barnas malerier. en fantastisk forestilling uten bruk av ord, men med kroppsspråk, instrumenter og andre rariteter som virkemidler. gjett om barna fikk le skikkelig i formiddag.  

Vi har startet forberedelsene til årets foreldreundersøkelse. Den vil sendes ut i løpet av november med svarfrist 20. desember. 

Vennligst sjekk at kontaktopplysninger: epost, telefon og adresse er riktig på:    https://stavangerg2.ist-asp.com/NO01103-pub/login.htm


I løpet av oktober går barnehage, ressurssenter for styrket barnehagetilbud, skole og PPT over til å bruke et digitalt arkivsystem

Høsten er ankommet og vi nyter av det deilige høstværet. Vi har hatt mange flotte turer til skogen i Vannassen. Barna er veldig interesserte i å lete etter forskjellige insekter både på tur og i barnehagen. Vi har høstet gulrøtter som vi lagde en god gulrotsuppe av! 

Det har vært tilfeller av shigella ved Auglend skole.Viktig informasjon om saken finner dere på Stavanger kommune sine nettsider:http://www.stavanger.kommune.no/nyheter/utbrudd-av-mageinfeksjon-pa-skole/Følg forebyggende råd og ta kontakt med fastlege eller legevakt dersom dere skulle oppdage symptomer.