Meny
Velg avdeling Rød
Haugåsstubben 1 d, 4016 Stavanger Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Redaktør: Bente Sjøthun
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Teater Manu - Norges eneste profesjonelle teater som har tegnspråk som scenespråk, setter opp en ny barne- og familieforestilling; Askeladden og Prinsessen i Trollfjellet. Forestillingen er fritt basert på norske folkeeventyr, og mange av de kjente og kjære skikkelsene fra eventyrene er med. Forestillingen spiller mandag 10. februar kl. 1700. Den spilles på et visuelt tegnspråk som passer for alle og er tilgjengelig for både døve og hørende. Ta med hele familien og opplev en magisk forestilling.

Vi takker for godt samarbeid og ønsker alle et riktig godt nytt år!

Minner om planleggingsdager 2. og 3.januar 2020.  Barnehagen er stengt på planleggingsdagene.


Vi har startet forberedelsene til årets foreldreundersøkelse. Den vil sendes ut i løpet av november med svarfrist 20. desember. 

Vennligst sjekk at kontaktopplysninger: epost, telefon og adresse er riktig på:    https://stavangerg2.ist-asp.com/NO01103-pub/login.htm


I løpet av oktober går barnehage, ressurssenter for styrket barnehagetilbud, skole og PPT over til å bruke et digitalt arkivsystem

Det har vært tilfeller av shigella ved Auglend skole.Viktig informasjon om saken finner dere på Stavanger kommune sine nettsider:http://www.stavanger.kommune.no/nyheter/utbrudd-av-mageinfeksjon-pa-skole/Følg forebyggende råd og ta kontakt med fastlege eller legevakt dersom dere skulle oppdage symptomer. 

Velkommen til foreldremøte torsdag 12.9 kl 18 i barnehagen!

Tema: Inkluderende barnehagemiljø

 

 

 


Vi minner dere på at det er planleggingsdag på onsdag, 14.august, 2019

Barnehagen er da stengt.


Vi minner om vårt FORUT-arrangement på onsdag, 24. oktober, kl. 15-16.30