Haugåsstubben 1 d, 4016 Stavanger Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Se mitt språk

?
 Opplæringsprogrammet ”Se mitt språk”, er et modulbasert 40 ukers opplæringstilbud for foreldre til hørselshemmede barn i alderen 0-16 år. Fire statlige spesialpedagogiske kompetansesenter for hørselshemmede gjennomfører 33 av de 40 ukene. Ål folkehøyskole og kurssenter for døve gjennomfører 7 av de 40 ukene. De statlige kompetansesentrene er:

Møller kompetansesenter i Trondheim, Statped Vest i Bergen, Nedre Gausen kompetansesenter i Holmestrand og Skådalen kompetansesenter i Oslo. Signo kompetansesenter i Andebu, som ligger i Vestfold har landsdekkende ansvar for å gi tilbud til foreldre til hørselshemmede barn med flere funksjonshemminger.

Søknad om opptak formidles via audiopedagogtjenesten i foreldrenes hjemfylke til det respektive senter. Trenger du flere opplysninger, så ta kontakt med et kompetansesenter eller Brit Sæther Liltved: bsl@statped.no

Dette nettstedet fungerer som en ressurs for dem som vil ha oversikt over undervisningsplaner til ”Se mitt språk”. I tillegg samles alt materiell som er utviklet til ”Se mitt språk” der.