Velg avdeling Vannassen barnehage Hakkebakke
Barnas Hus barnehage Hjalmar Johansens gate 5 4019 Stavanger Telefon: 51508822 Send oss e-post
Sørmarka Arena barnehage Sørmarkveien 22 4019 Stavanger Telefon: 51507832 Send oss e-post
Tyrihans barnehage Dalsetveien 7 4018 Stavanger Telefon: 51913095 Send oss e-post
Vannassen barnehage Vestvollveien 1 4017 Stavanger Telefon: 90284061 / 90367471 Send oss e-post
Redaktør: Hanne Rosså Lindanger

Velkommen til Hakkebakke!

Barnehageåret 2020/2021 er vi 24 barn i alderen 3-6 år.

Vi som jobber her er:

Hanne Gro Hjelle Henningsen - pedagogisk leder 100%

Kjetil Larsen Jaatun - pedagogisk leder

Frida Nygård - pedagogisk leder 100%

Siv Merete Ingebretsen - assistent 100%

Hakkebakke kan nås på tlf: 90284061

Vannassen er en fin barnehage som ligger på Auglend. Vi har to avdelinger med til sammen 33 barn. På avdeling Hakkebakke er det 24 barn i alderen 3-5 år. Kardemomme er en småbarnsavdeling med 9 barn i alderen 0-3 år. Daglig deles barna inn i mindre grupper, noe som gir barna mer ro, trygghet og bedre voksenkontakt.

Vårt hovedfokus er vennskap, gode relasjoner, inkludering, lek, positiv kommunikasjon, sosial- og emosjonell kompetanse, gleding og språk. Vi har også fokus på ulike fagområder fra rammeplan for barnehagen gjennom hele året.

Vi fortsetter arbeidet med vennskap, gode relasjoner, inkludering, sosialt samspill og lek. Barna skal også bli kjent med høsten, barns rettigheter fra barnekonvensjonen, førstehjelp med Henry, FORUTs Nanah i sjimpanseskogen og våre nasjonaliteter.

Les mer i månedsplan og månedsbrev i menyen til høyre.

I september har det vært stort fokus på lek, vennskap, inkludering og brannvern i barnehagen vår. Barna har vist glede gjennom samspill med hverandre, og blitt kjent med Bjørnis, Teddy og Kanin og Pinnsvin.

Gode relasjoner, trygghet, vennskap, lek og inkludering har vært i fokus denne måneden. Barna har blitt kjent med Kanin og Pinnsvin, og delt mange fine opplevelser og lek sammen.