Unnelandsvegen 245 5268 Haukeland
Telefon: 55241966 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Viken
Nå er det sommer og solen har meldt sin ankomst mellom kl. 12 og 12.30 den 11. juli. Vi gleder oss og står klar med badebukse og solkrem.

Så er det endelig sommer (i alle fall på kalenderen), og både barn og voksne begynner etter hvert å reise på ferie her i barnehagen. Barnehagen vår har åpent gjennom hele sommeren, selv om det i ukene 29 til 31 er svært få barn. For at vi skal kunne planlegge disse dagene og ukene best mulig er det viktig at dere gir beskjed så tidlig som mulig hvis dere vet at deres barn ikke kommer i barnehagen.

Velkommen til den nye publiseringsløsningen til MinBarnehage.no. Nettsiden er full av ulik funksjonalitet og er laget i et helt nytt topp moderne design. I tillegg er nettsiden responsiv, noe som betyr at det fungerer like greit å både lese og administrere siden via laptop, nettbrett og mobil.  Det er viktig at nettsiden er oppdatert slik at den blir interessant for leserne, vi har derfor prøvd å gjøre det enkelt for deg å administrere den. Håper du liker den nye nettsiden til MinBarnehage.no.

Kontakt oss gjerne på support@nyweb.no/ 51 20 78 88 dersom du har spørsmål.