Tjemslandshagen 1 4360 Varhaug
Redaktør: Magnhild Ueland
PBL
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi er ein privat barnehage i Hå kommune, og det er foreldra som er eigarar av denne barnehagen. Barnehagen har vore i drift sidan 2003 og har daglig ca 50 barn og 15-20 ansatte. Vi trur at du som nå søker opp nettsida vår enten vurderer å søke barnet inn i barnehagen vår, eller at du nylig har fått tilbud om plass og vil vite litt meir om oss. Det kan også være at du er nysgjerrig på å søke arbeid hos oss?Du vil finne ein del informasjon om oss her, og meir informasjon vil du sjølvsagt få når du møter oss. Ved å søke i menyfeltet til venstre vil du finna praktisk og historisk informasjon om barnehagen vår, og til høgre finn du meir informasjon knytta til dei enkelte avdelingane. Vi håper du finn det du leiter etter.

Fra 15.08.2016 er det ledig stilling 100% barnehagelærer vikariat til 14.08.2018

Det vert foreldremøte i barnehagen for foreldre til nye barn, torsdag 8/6 kl 19.00

På dette møtet vert det gitt informasjon om oppstart i barnehagen, og mulighet for å stille spørsmål. Vi avtaler videre besøksdager og oppstartstidspunkt. Vel møtt!

Vi tar deg her med på en liten bilde-omvisning. Det er mykje å sei og fortelle om det som skjer i barnehagen. Her får du et lite innblikk.