Meny
Velg avdeling Forside
Tjemslandshagen 1 4360 Varhaug
Telefon: 51432830 Send oss e-post
Redaktør: Magnhild Ueland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
PBL
PBL
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi er ein privat barnehage i Hå kommune, og det er foreldra som er eigarar av denne barnehagen. Barnehagen har vore i drift sidan 2003 og har daglig ca 50 barn og 15-20 ansatte. Vi trur at du som nå søker opp nettsida vår enten vurderer å søke barnet inn i barnehagen vår, eller at du nylig har fått tilbud om plass og vil vite litt meir om oss. Det kan også være at du er nysgjerrig på å søke arbeid hos oss?Du vil finne ein del informasjon om oss her, og meir informasjon vil du sjølvsagt få når du møter oss. Ved å søke i menyfeltet til venstre vil du finna praktisk og historisk informasjon om barnehagen vår, og til høgre finn du meir informasjon knytta til dei enkelte avdelingane. Vi håper du finn det du leiter etter.

Vi tar deg her med på ein liten bilde-omvisning. Det er mykje å sei og fortelje om det som skjer i barnehagen. Her får du eit lite innblikk. Vil du sjå meir vil vi anbefala deg å koma på besøk i åpningstida og nytte uteområdet vårt om ettermiddagen. Du kan og sjå etter vår side på Facebook, den vert oppdatert hyppigare enn nettsida :-)

Vi er ute kvar dag. I sol og regn. Når det er varmt og når det er kaldt. Nokon dager er vi lenge ute, koser oss, leker, bygger, klatrer og hopper. Nokon dager lager vi mat på bålgruva vår. Andre dager tar vi med mat ut. Andre dager er vi ute og lufter oss og leker ei stund før vi fortsett dagen inne. Det er derfor viktig å ha med klede for både inne og utebruk.

Vi har 3 ulike avdelinger i barnehagen. Dei yngste barna 0-2år starter på Rødhette, og dei eldste barna går på Blåmann. Barna på Gullhår er i alderen 2-3år. Alle bruker samme uteområde, men vi har muligheten til å avgrense deler av området om  vi vurderer det hensiktsmessig i løpet av dagen.