Linevegen 1 4340 Bryne
mtotfls
30010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Visjon" Vår visjon er at barna skal komme hjem glade, trøtte, skitne og litt smartere enn da de dro hjemmefra".

Eierforhold:

Foreldrene eier barnehagen gjennom andeler. Da sikrer vi aktive foreldre i nærmiljøet som både får et kunde- og eierforhold til barnehagen. Beslutningsveien i en foreldreeiet barnehage skal være kort - det er jo foreldrene selv som sitter i de besluttende organer. Dette fører til stort foreldreengasjement, og er med på å sikre at barnehagen hele tiden vil ha foreldrenes behov i fokus blant annet når det gjelder åpningstider, oppholdstider, driftsform og foreldrebetaling. Organisering som andelslag bidrar til å sikre brukerstyring og kontinuitet. Foreldrene og personalet samarbeider tett for å oppnå et best mulig omsorgstilbud for barna.

Hva kan foreldre og barn forvente av barnehagen?

I Spødarbakken Barnehage skal både barn og foreldre føle seg trygge, og de skal kunne forvente å bli møtt med toleranse og respekt for deres behov. Vi legger vekt på gode informasjonsrutiner og et godt samarbeid mellom hjem og barnehage. Videre skal foreldre kunne forvente en barnehage med et godt pedagogisk innhold og at personalet har god kunnskap om hvordan vi kan sikre deres barn en god utvikling i et trygt miljø. Vi ønsker å ha en barnehage der barna er i fokus, en barnehage med god takhøyde og rom for en trygg barndom.

Ansatte:

Vi er rundt ca. 25 ansatte fordelt på avdelinger, administrasjon, vikarer og kjøkken. Vi er en fin blanding i alder fra 18 år til 68 år. Vi er en humørfylt gjeng der latteren sitter løst og alltid en slager på lur. Vi ansatte griper fatt i hverdagen tar initiativ og inspirerer hverandre.Alle tar del i planlegging og gjennomføring av aktiviteter med grupper av barn. I tillegg til det som er planlagt, er det også rom for å være spontan.

Andel:

Alle barn som går i Spødarbakken Barnehage må kjøpe andel. Man kan også kjøpe andel før man begynner i barnehagen. Det blir solgt et vist antall andel i løpet av året. Førte mann til mølla prinsippet. Ønsker dere å kjøpe andel i vår barnehage ta kontakt på mail. Man kan ha andelen i en periode på tre år etter man slutter i barnehagen eller kjøpte andel. Har man da ikke hatt barn i barnehagen i den perioden faller andelen bort og vil bli tilbakebetalt. Ønsker man å si opp andelen om man ikke har fått plass eller velger å ha en annen barnehage sier man den opp pr mail så vil beløpet bli tilbakebetalt. Selv om man kjøper andel er man ikke sikret barnehage plass.

Hei alle foreldre/foresatte