topLogoSpacer

foreldremte snde barnehage.pdf

Foreldremøte
Publisert: 10.04.2015 skrevet av: A.B

FAU inviterer til foreldremøte torsdag 23.04.15 kl.19.00 på HAGA SKOLE.

Erik Paulsen fra UIS skal snakke om "Grensesetting og oppdragerstil" Et spennende og viktig tema for alle foreldre.

Vi håper på godt frammøte - meld dere på!

Påmeldingslister henger på avdelingene.

Litt informasjon
Publisert: 27.03.2015 skrevet av: Annelise

Minner om at barnehagen er  stengt tirsdag 7/4 på grunn av planleggingsdag.

Torsdag 23.04.15 kl.19.00 inviterer FAU til foreldremøte med foredragsholder. Mer informasjon kommer rett etter påske.

"Sommerferielapper" er nå delt ut/lagt i posthyllene. Vennligst overhold tidsfristen slik at vi kan planlegge ferdig ferieavvikling for personalet.

God påske!

med vennlig hilsen personalet

v/ Annelise

Fellessamling
Publisert: 16.01.2015 skrevet av: Annelise

Fredag kl.9.30 hadde vi en flott fellesamling med sang, rim/regler og musikk på Litla Risa. Alle barn og voksne i barnehagen deltok med stor entusiasme.

Program for samlingen:

"Se, vi tenner vinterlys" Hilde gikk rundt til alle barna med en tent lykt. En fin og stemningsfull start.

"Vi sier goddag og hei på deg",  "Sabo goaja sabo goje" og "Alle barna" sanger med bevegelse og dans.

"Gå i skogen", barna spilte på ulike rytmeinstrumenter

"Bjørnen sover", noen barn lå under teppet og var bjørn.

"Vinden blåser" barna samles under fallskjermen som beveges opp og ned  i ulikt tempo avhengig av vindstyrken til stor fryd for deltagerne!

"Hokus og pokus" - takk for i dag! Takk for en flott samling Litla Risa.

God helg til alle!

Her er noen bilder fra samlingen

Barnehageopptak 2015
Publisert: 07.01.2015 skrevet av: A.B

SØKNADSFRIST BARNEHAGEOPPTAK 2015

Søknadsfrist for hovedopptak og søknad om bytte av barnehage 2015/16 er 1. februar 2015

Kunngjøring av barnehageopptak 2015/16 kommer i Stavanger Aftenblad og Solabladet i uke 2 2015.

Søknad sendes elektronisk. Lenke til søknadskjema finner du til høyre på denne siden.

Se flere forsideartikler >>

.