topLogoSpacer

Ferier
Publisert: 23-01-2015 skrevet av: AB

Hei alle sammen

Alle barn må ha 4 uker ferie i løpet av året. Minst tre av disse ukene må være sammenhengende og tas i skolens sommerferie dvs mellom uke 26-33. Vi sender ut et skjema i begynnelsen av april som må fylles ut og leveres tilbake til avdelingen - svarfrist ca 20 april. Sommerferien for personalet og eventuelt bruk av vikar avgjøres på grunnlag av de opplysningene dere gir. Etter fristen har gått ut er det derfor kun mulig å bytte tidspunkt for sommerferie dersom det ikke får konsekvenser for personalressurssen.

Hvis barnet skal ha ferie i uke 8 (skolens vinterferie) vil vi gjerne ha beskjed om dette så fort som mulig.

Takk for hjelpen!

Fellessamling
Publisert: 16.01.2015 skrevet av: Annelise

Fredag kl.9.30 hadde vi en flott fellesamling med sang, rim/regler og musikk på Litla Risa. Alle barn og voksne i barnehagen deltok med stor entusiasme.

Program for samlingen:

"Se, vi tenner vinterlys" Hilde gikk rundt til alle barna med en tent lykt. En fin og stemningsfull start.

"Vi sier goddag og hei på deg",  "Sabo goaja sabo goje" og "Alle barna" sanger med bevegelse og dans.

"Gå i skogen", barna spilte på ulike rytmeinstrumenter

"Bjørnen sover", noen barn lå under teppet og var bjørn.

"Vinden blåser" barna samles under fallskjermen som beveges opp og ned  i ulikt tempo avhengig av vindstyrken til stor fryd for deltagerne!

"Hokus og pokus" - takk for i dag! Takk for en flott samling Litla Risa.

God helg til alle!

Her er noen bilder fra samlingen

Barnehageopptak 2015
Publisert: 07.01.2015 skrevet av: A.B

SØKNADSFRIST BARNEHAGEOPPTAK 2015

Søknadsfrist for hovedopptak og søknad om bytte av barnehage 2015/16 er 1. februar 2015

Kunngjøring av barnehageopptak 2015/16 kommer i Stavanger Aftenblad og Solabladet i uke 2 2015.

Søknad sendes elektronisk. Lenke til søknadskjema finner du til høyre på denne siden.

God Jul!
Publisert: 16-12-2014 skrevet av: Annelise

Ønsker dere alle God Jul og Godt Nyttår! Vil samtidig minne om at barnehagen er stengt fredag 02.01.15 på grunn av planleggingsdag for personalet.

Mvh personalet v/Annelise

Lucia
Publisert: 24-11-2014 skrevet av: Marita

Bilderesultat for lucia bilder  Hjertelig velkommen til førjulskos på avdelingene

Fredag 12.12.14 fra kl.15.00. Vi serverer gløgg og litt å bite i. Førskolegruppa går i Luciatog fra avdeling til avdeling - vi begynner på Ørnaberget ca.kl.15.15.

Ønsker alle en god førjulstid!

Med hilsen personalet

Se flere forsideartikler >>