topLogoSpacer

Tema for sommer ukene:

Uke 27 Skog og mark

Uke 28 Gladmat

Uke 29 og 30 "Sjø og vann"

Uke 31 "Skog og mark"

Uke 32 "Fysisk aktivitet"

Uke 33 "Fysikkforsøk"

Hvor skal barnet leveres i sommer ?

Risaberget - Ørnaberget. I perioden uke 27- -31  ber vi dere levere og hente barna på avdeling Ørnaberget.

Litla Risa - Ura. I perioden uke 27 - 29 ber vi om at alle leveres på Litla Risa.

Uke 30 skal barna på Ura - Risaberget - Ørnaberget være sammen på Ørnaberget.

Uke 31 skal barna på Litla Risa - Ura - Risaberget - Ørnaberget være sammen på Ørnaberget.

Uke 32 og 33 er Litla Risa og Ura sammen oppe, mens Risaberget og Ørnaberget går tilbake til sine avdelinger.

Send med badetøy, håndkle og solkrem. Vi satser på at sommeren kommer!

God sommer!
Publisert: 19.06.2015 skrevet av: A.B

picture

Vi ønsker alle god sommer med noen bilder fra midsommerfesten fredag 19.06.15. Vi feiret dagen på svensk vis med Annika i spissen. Vi har plukket blomster, pyntet midsommerstangen, sunget, danset og lekt. En fin dag!

Til lunsj ble det servert ferskpotet, laks med rømme og salat. Ettermiddagsmaten besto av jordbær og fløte.

God ferie alle sammen!

.