topLogoSpacer

Publisert: 11.04.2014 skrevet av: Annelise

fileicon
Referat 10.04.14.docx

Vedlagt referat fra foreldremøte.

Minner samtidig om at barnehagen er stengt tirsdag 22/4 2014 på grunn av planleggingsdag.

God påske alle sammen!

Fellessamling 7.mars
Publisert: 07.03.2014 skrevet av: E.Rossavik

picture

I dag, fredag 7. mars var alle fire avdelingene oppe på Litla Risa og hadde fellessamling. Vanligvis er fellessamlingene ute i amfiet i sandkassen, men på grunn av regnværet ble vi inne denne gangen. Det var barn og voksne på Litla Risa som hadde ansvaret for samlingen. Den inneholdt både sanger, regler, ringlek og instrumenter de har brukt i musikksamlingene på småbarnsavdelingene i januar og februar!

Takk for en kjekk stund sammen!

Viktige datoer
Publisert: 28.02.2014 skrevet av: For FAU, Annelise

FAU møte 26.2.14 kort resymè:

• Planleggingsdagen 2.mai er flyttet til 30.05.14 slik at ikke to planleggingsdager avvikles med 9 dagers mellomrom. Planleggingsdager våren 2014: 22.04 og 30.05.

Andre viktige datoer:

• Tirsdag 18 mars "Barnehagedagen". Arrangement i barnehagen fra kl.15.00. Foreldre står for bevertning, lister henges opp på avdelingene.
  • Foreldremøte torsdag 10.04.14 kl.19.00
  • Dugnad i barnehagen tirsdag 06.05.14.

• Foreldrene i Snøde og Havnealleen barnehager er i år ansvarlig for lekene etter barnetoget. Oppgavene må fordeles - mer informasjon kommer.

• Gjennomgang av og diskusjon rundt resultatet av brukerundersøkelsen.

• Eventuelt.

Hele referat ligger under fanen FAU (til høyre under dokumenter.)

Mvh FAU Snøde barnehage

Kan dere hjelpe
Publisert: 06.02.2014 skrevet av: Annelise

Kjære foreldre

Vi har et økende problem med at lekeplassen brukes som luftegård for hunder. Både barn og voksne er observert i barnehagen med lukkede porter på ettermiddager og helger mens hundene løper rundt. Flott for hund og eier, men ikke hyggelig for barna som leker her. Vi plukker mye hundelort !

Vi har nå hengt opp skilt om at hunder er uønsket. Det vi ber om hjelp til er å spre ryktet om at dette er et problem for oss. Snakk gjerne med de du kjenner som har hund og be dem informere andre hundeeiere!

Dersom du ser at noen bruker lekeplassen vår som luftegård oppfordrer vi deg til å be dem finne et annet sted å lufte hunden!

Takk for hjelpen!

Arrangement for barn og foreldre
Publisert: 28.01.2014 skrevet av: FAU

Hei alle sammen. Det årlige fakkeltoget fra barnehagen til marka er avlyst. Vi vil heller holde et øye med været framover, og satse på en ettermiddag med aktiviteter i Enokbakken når snøen kommer. Dette må bli spontant og når den tid kommer setter vi opp plakater på avdelingene. Vi krysser fingere for snarlig snøfall!

Vennlig hilsen FAU

Se flere forside artikler >>