topLogoSpacer

Svanholmen Barnehage

Morouka
Publisert: 10-07-2014 skrevet av: Inger

Sommeraktivitetene har nå startet opp. Morouka var først ut.

Tirsdag var «Den store lappe og tegne dagen». Det ble stekt lapper og ulike tegnesaker ble lagt på bordene ute. Til stor glede for store og små.

Onsdag var «Den store vannlek/badedag». Da var det vannspreder, brannslange, vannbane, baljer med vann, zalo og vannsklie. Det var et helt badeland ute på lekeplassen.

Torsdag var «Den store Kaptein Sabeltann dagen». De som ville være sjørøvere kunne få ansiktsmaling.  Kaptein Sabeltannmusikk og fortellinger ble spilt ute. Alle fikk også være med på skattejakt. Skatten ble funnet, en kiste med gull.

Morouka
Publisert: 10-07-2014 skrevet av: Inger

Her er flere bilder i fra "morouka"

Moro uka!
Publisert: 09-07-2014 skrevet av: Gro

I går hadde vi den stoooore vann- og bade dagen til glede for både små og store. Vann er alltid en suksè.

Her kommer noen bilder, kos dere.

Sommeraktiviteter
Publisert: 08.07.2014 skrevet av: Inger

Det skal være kjekt å være i barnehagen også om sommeren. Det er ikke alltid like lett å få leken til å fungere når de en leker mest med er på ferie. Det legges derfor opp til sommeraktiviteter. De skaper samhold mellom barna som er i barnehagen og nye vennskap oppstår. Disse aktivitetene er både planlagte og spontane. Du finner en oversikt over de planlagte sommeraktivitetene i høyre kolonne.

Sommervakter
Publisert: 02-07-2014 skrevet av: Inger

fileicon
Sommer 2014.doc

Sommer er ferietid. Voksne og barn "kommer og går" gjennom hele sommeren. Avvikling av ferien påvirker vaktsystemet i barnehagen. Når det er lite barn på huset slås avdelinger sammen. Dere foreldre kan dermed oppleve at det ikke er personal fra barnets avdeling når dere henter eller leverer. Erfaringsvis takler barna dette godt. De kjenner voksne på andre avdelinger. Legger her ved vaktsystemet for sommerukene slik at dere foreldre og barnas deres kan være forberedt på hvem dere møter når dere kommer i barnehagen og hvem de skal være sammen med i løpet av dagen.

.