Sandvigå 7 4007 Stavanger
november 2017
mtotfls
30310102030405

Velkommen til Stavangerbarnehagenes Foreldreforening.

Stavangerbarnehagenes Foreldreforening (SBF) er en upolitisk, selvstendig organisasjon og representerer alle foreldre i Stavangers barnehager, både de kommunale og de private.

På denne siden kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som forelder og lese nyheter om hva som rører seg på barnehagefeltet i Stavanger.

Du kan abonnere på nyheter ved å trykke "abonner på nyheter" nede på høyre side.

Kontaktinfo finner du øverst til høyre og også under styret og kontakt oss. Kontortid: mandag, tirsdag, torsdag, fredag 08.00-15.00

SBF vil avholde årsmøte 30.01.17 kl. 19.30 i Arne Rettedalsgate 12 og du er hjertelig velkommen!

Takk for godt oppmøte på informasjonsmøtet for FAU og SU representanter, vi fikk mange gode innspill!

Barnehagebruksplanen skal revideres og det foreslås en reduksjon på 255 barnehageplasser fra høsten 2017

Kjære engasjerte foreldre!

Stavangerbarnehagenes Foreldreforening ønsker å invitere alle FAU og SU representanter i både kommunale og private barnehager i Stavanger til et informasjonsmøte den 26. oktober.  Møtet vil bli holdt i Arne Rettedalsgate 12 kl. 19.30-21.00

AGENDA:

- Presentasjon av SBF

- Kort om aktuelle saker. Eksempler: Barnehageopptak, mobbing i barnehagen, foreldremedvirkning, neddimensjonering av plasser, overgang barnehage-skole mm.

- Dialoggrupper om ulike barnehagetema

Vi håper minst en representant fra hvert FAU/SU vil stille på møtet. På den måten kan vi få tilbakemelding på om vi jobber med de riktige sakene som majoriteten av barnehageforeldre er opptatt av.

Hvorfor bør dere sette av en kveld til dette?

- For å få kjennskap til SBF slik at dere vet hvor dere kan få informasjon og bistand når dere har spørsmål eller saker.  - For å kunne gi SBF innspill om hvilke barnehagetema dere er opptatt av.

- For å bli kjent med andre FAU representanter og hvordan det jobbes i andre barnehager.

Med andre ord - er det ett møte du skal gå på i år - er det dette:)

Påmelding kan gjøres per e-post til katrine.stenhaug.iversen@stavanger.kommune.no innen 21. oktober.

Vet du om noen andre engasjerte foreldre (også de som ikke sitter i FAU) så send gjerne invitasjonen videre eller del i sosiale medier. Vi gleder oss til å se dere!

Med vennlig hilsen styret i Stavangerbarnehagenes Foreldreforening

Mette, Elin, Andreas, Annika, Marie, Cathrine, Pål Asle, Elizabeth og Sigbjørn.

Stavangerbarnehagen har fått en egen pedagogisk IKT-strategi

Kjære engasjerte foreldre!

Stavangerbarnehagenes Foreldreforening ønsker å invitere alle FAU og SU representanter i både kommunale og private barnehager i Stavanger til et informasjonsmøte.

Tid: 10 mai kl. 19.30-21.00. Sted: Arne Rettedalsgate 12.

AGENDA:

- Presentasjon av SBF

- Kort om saker vi har jobbet med, jobber med, og ser for oss at vi kommer til å jobbe med fremover.

- Dialoggrupper om ulike barnehagetema

Hvorfor bør dere sette av en kveld til dette?

- For å kunne gi SBF innspill om hvilke barnehagetema dere er opptatt av.

Med andre ord - er det ett møte du skal gå på i år - er det dette:)

Påmelding kan gjøres per e-post til katrine.stenhaug.iversen@stavanger.kommune.no innen 6. mai.

Vi gleder oss til å se dere!

Med vennlig hilsen styret i SBF Mette, Elin, Annika, Marie, Cathrine, Pål Asle, Elizabeth, Sigbjørn og Andreas.