topLogoSpacer

Risnes barnehage

Porten
Publisert: 09.01.2015 skrevet av: KF-L

En liten påminnelse om porten;

HUSK å alltid lukke portene og ta på kjettingen når du kommer om morgenen og når du henter barnet om ettermiddagen. Så unngår vi ulykker utforbi porten hvis barna skulle løpe ut før dere foreldre.

Takk!

OPPTAK
Publisert: 09-01-2015 skrevet av: DKV

SØKNAD OM BARNEHAGEPLASS TIL HOVEDOPPTAKET 2015/2016

SAMORDNET BARNEHAGEOPPTAK  FOR KOMMUNALE OG PRIVATE BARNEHAGER OG SØKNAD OM ENDRE/BYTTE AV BARNEHAGEPLASS.

Søknadsfrist: 1. februar 2015

Felles web side for begge barnehagene
Publisert: 09.01.2015 skrevet av: DKV

Fra 1 februar vil web siden " Risnes barnehage" opphøre. Vi vil fra denne dato ha en felles side med Tananger barnehage. Planer og informasjon for januar blir lagt ut som vanlig i januar.

For at dere skal få melding om nyheter som blir lagt ut på  den nye web siden må dere gå inn og abonnere  på nytt. Det gjør dere ved å gå inn på Sola kommune, deretter barnehager så barnehager i Sola. Der vil dere finne Tananger og Risnes barnehage.

God Jul
Publisert: 22.12.2014 skrevet av: DKV

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Vil minne dere alle på at fredag 2. januar er barnehagen stengt. Da har personalt planleggingsdag.

Med vennlig hilsen personalet v/Dorthe

Romjul i barnehagen
Publisert: 03-12-2014 skrevet av: K.F-L

Som kjent blir Tananger og Risnes slått sammen i julen.

I år skal vi være sammen i Tananger barnehage mandag 29., tirsdag 30. og onsdag 31. desember (nyttårsaften).

De som skal få være i Tananger i noen dager, må huske å ta med skiftekurv, dress, regntøy og fottøy hjem før jul. De som trenger, må også ta med vogn.

Barna leveres i Tananger, og vil bli møtt av en voksen de kjenner.

Vi gleder oss :)

Se flere forsideartikler >>