topLogoSpacer

Risnes barnehage

Sommerbrev
Publisert: 20-06-2014 skrevet av: DKV

Ja, nå nærmer sommerferien seg med stormskritt for de fleste av oss både små og store, og noen har allerede begynt.

Publisert: 09-06-2014 skrevet av: DKV

Torsdag 12. Juni kl.16.00 inviterer FAU til sommerfest på fotballbanen ved barnehagen.

Ta med grillmat og drikke.

Fau stiller med grill, kaffe og kake.

Velkommen!!!

Planleggingsdag
Publisert: 27-05-2014 skrevet av: Kate Frafjord-Larsen

Minner om planleggingsdag fredag 30.mai.

Barnehagen er stengt.

Overnatting i barnehagen
Publisert: 26.05.2014 skrevet av: Kate Frafjord-Larsen

OVERNATTING FOR VILLMARKSKLUBBEN

Det nærmer seg overnatting for Villmarksklubben. Det skjer torsdag 5.juni – fredag 6. juni. Barna møter i barnehagen kl 18.00. Vi skal i forkant ha et planleggingsmøte der vi på demokratisk vis bestemmer hva vi skal spise til middag og hva vi har lyst til å bruke kvelden til. Vi skal spise både middag og snop, leke med egne leker, ha leker og konkurranser, rigge til soveposer, kle oss i pyjamas m.m.

På planleggingsmøte i uke 22 skal barna lage pakkeliste over alt de trenger å ha med til overnattingen. Barna må gjerne ha med egne leker, men vi ønsker ikke ds-er og lignende.

Dersom noen av barna får hjemlengsel i løpet av kvelden/ved leggetid, ringer vi dere foreldre og ser om det hjelper med en klem over telefonen, eller om de eventuelt bør bli hentet.

Det blir som regel litt lite søvn; de sovner sent, men må allikevel tidlig opp. Barna bør derfor hentes tidlig fredagen hvis mulig.

Hilsen Irene og Kate

Sommerbarnehage
Publisert: 23.05.2014 skrevet av: DKV

I uke 27- 32 kommer avdelingene til å være sammenslått på tvers av husene.

Se flere forside artikler >>

.