Vel avdeling Framside
Telefon: 51 77 63 13 Send e-post til oss
Redaktør: Siri Øgaard
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til oss i Nyland barnehage!

Telefon: Adm: 51776313
Stor base(3-6) 51776314 / 90657692
Liten base (1-3) 51776316 / 90674263

FAU har fått innspill fra foreldre om å lage et skriv til alle foresatte i Nyland Barnehage vedrørende pengebeløp på presang til barnebursdager.

Vi har i dag  gjort ei lita endring i oppsettet av barnegruppa.

Då trur vi at vi har klart å få til kabalen for neste barnehageår. Vi synes det ser veldig bra ut. Vi har masse gode personal med oss.

Her kan du sjå korleis gruppeinndelinga med barn og personal ser ut frå hausten 2017.

Dette er Tove Frøyland! Ho skal vera ein av våre tre faste ringevikarar frå no av, dei andre to er Solfrid og Rebecca. Tove bur på Kvålefeltet og har tre barn.

I tillegg har me vore så heldige å få Marcus med oss på laget. Han er i arbeidstrening gjennom NAV og han skal vera i Nyland til ut på hausten ein gong, til han skal i militæret. Marcus er 19 år, og han skal primært vera på Siribu sida i lag med dei eldste.  (Bilde av Marcus kommer)