topLogoSpacer

Oransje  Blå  Gul  Grøn  Raud

NOVEMBER SAMLING MED SONG, DANS OG EVENTYR
Publisert: 25.11.2014 skrive av: gul gruppe

I Nyland barnehage har vi fellessamling, ei gong kvar månad, der alle barn og vaksne er samla. I November har vi hatt fokus på fagområdet Kunst, kultur og kreativitet og tema for denne samlinga skulle vere eventyr, song, dans eller drama. Kvar gruppe hadde i oppgåve og øve inn eit nummer til framføring denne dagen. Sidan det er litt utrygt for dei på Nyland 2 og besøkje Nyland 1 foreløpig valte dei og vere tilskodarar denne gongen. Sjå bilete frå framføringa og håpefulle skodespelarar i Nyland.....

picture

Såpelek og ny rutsjebane
Publisert: 24-11-2014 skrive av: Blå base

Idag har jemmen vært en begivenhetsrik dag, det kom gravemaskin, traktor med tilhenger og ny rutsjebane. dette gleder vi oss stort til å ta i bruk. Mopedene, hyttene og steiner har også blitt grundig vasket med svamp. Kjempespennende å leke med skum og presse alt vannet ut av svampen. Her kommer en liten bildeserie fra dagen idag.

SKAL DITT BARN HA FRI I JULA?
Publisert: 21-11-2014 skrive av: Monica styrar

Det er snart jul og personale vil i den forbindelse ta ut siste rest av sin ferie. Me treng derfor å vite kor mange barn som skal ha fri.

Måndag 22. desember
Tysdag 23. desember
Måndag 29. desember
Tysdag 30. desember

Det er stengt i barnehagen jul aften og nyttårs aften.

HUSK : Planleggingsdag fredag 2. januar.

Det heng oppe liste i alle garderobene og me bed dykk om å skriva dykk på så snart som mogleg. Siste frist 3. desember.

Frokost
Publisert: 18-11-2014 skrive av: Nyland 2

Frå og med mandag 24. november vil vi flytte grøten til lunsjen og servere skjeve til frokost på Nyland 2. Dette fordi vi i personalet opplever at vi må reise oss ein del frå bordet for å røre i grøten, passe på at den er varm og passe tjukk. Når vi serverer skjeve kan vi sitje med bordet gjennom heile frokosten og få ein bedre ro over måltidet. Til lunsj er alle vaksne tilstade under heile måltidet og vi kan bedre hjelpe dei barna som treng det med grøten. Vi håper på forståelse for endringane og at de foreldre kan forbereda barna dykkar på at dei nå får skjeve til frokost når dei kjem om morgonen.

Ta gjerne kontakt med personalet om de lurer på noko.

Nyland leikeplassen
Publisert: 18-11-2014 skrive av: Raud

Ein treng ikkje gå langt for å få ein ny og annleis leik enn i barnehagen . Leikeplassen på Nyland er det berre å springe opp til, men leiken og samspelet blir på ein måte litt nytt. Det var nokon spennande skatter i steinane som det blei ein spennande gjøymeleik utav.  Me leika og slå på ringen, katten og musen, bro, bro brille, dissa og klatra. Ein katt kom på besøk til oss og den var det spennande å følga med på, det såg ut som om han ville fanga ein fugl. Ein tur med skatter, katter og latter :-)

Sjå fleire artiklar >>