topLogoSpacer

Ripsbærplukking og sommer
Publisert: 15-07-2014 skrive av: Grete

RUNDE RARE RULLE RUSK  av Andrè Bjerke

Runde rare rulle rusk, rapset rips på Ibsens busk

Ibsen kom og skulle plukke, rips til rørte rips på krukke

Ned i krukken raspet Ipsen, Rulle som en rips blant ripsen

Rund og rød som ripsen selv, ble han syltet samme kveld

Nå er det mange ripsbær som er raude. Vi har prøvd å vente heilt til dei vart modne, men har smakt undervegs. Vi har plukka i kopp og rørt bæra med sukker etterpå.

Kos dykk med bilete frå dagen i dag.

picture

Nyland 1 sommerbarnehage på tur!
Publisert: 08-07-2014 skrive av: Nyland

Kjekk sommartur i nærområdet. I dag tysdag 8/7, gjekk turen til Sukkertoppen og vidare til den store leikeplassen i Eivindsholen.

Sommertider hei hei
Publisert: 04.07.2014 skrive av: Liten base

picture

Nå er det sommer for fullt og barnehagedagen suser i full fart. Her kommer noen bilder fra de siste ukene her på liten base. Neste uke skal vi være samlet nede på Nyland 1 og alle barna vil få hyller til å ha sine ting på der nede. Der leverer dere barna på kjøkkenet som vanlig til frokost og går videre til lek. Voksne fra liten base tar imot dere.

Her kommer bilder fra tur til Sandtangen, vannlek og sorpekaker og allsang på grensen.

Kos dere med bilder og god ferie.

Topptur på Tjåland
Publisert: 01.07.2014 skrive av: EB

I dag var me på Tjåland og gjekk innover mot Ulvarudlå . Dette er ein tur med fredeleg, flott natur og ikkje minst mange kjekke topper å klatra opp på. Når me går oppover så er det alltid knalljilt å springe ned, og det gjekk fort nedover mot bussen.

Sauene me traff på var heilt "øvegidde" så fort som me sprang nedover. Ta med barna på topptur i sommer, det er veldig motiverande for barna og ikkje minst god oppleving saman.

AVSLUTNINGSFEST FOR SKULESTARTARANE
Publisert: 25.06.2014 skrive av: raud gruppe

TORSDAG 19. JUNI HADDE VI AVSLUTNINGSFEST FOR RAUD GRUPPE I NYLAND BARNEHAGE. VI KOSTE OSS MED FELLES LEIKER OG GOD MAT. ALLE FEKK MED SEG "GODE ORD" PÅ VEGEN VIDARE FRÅ BARN OG VAKSNE I RAUD GRUPPE.

VI TAKKAR FOR GODE ÅR I LAG MED DYKK ALLE HER I NYLAND BARNEHAGE OG ØNSKJER ALLE LYKKE TIL VIDARE PÅ SKULE OG VIDARE I LIVET.

Sjå fleire artiklar >>

.