topLogoSpacer

Oransje  Blå  Gul  Grøn  Raud

Lommelykt-tur i Njåskogen
Publisert: 29.10.2014 skrive av: Grøn gruppe

I går tysdag på turdagen vår, var det så mørkt ute at det var kjekt å ha med lommelykter, då vi gjekk gjennom Njåskogen for å kome til Siribu..

Bibliotektur og vi lager til troll-utstilling .
Publisert: 29.10.2014 skrive av: Grøn gruppe

Her gjøres det klart til salsutstilling av dei flotte steintrolla til FN cafèen.

Foreldremøte i Orstad og Frøyland kirke
Publisert: 28.10.2014 skrive av: styrar

Det blir felles foreldremøte for alle barnehagane i Time kommune i Orstad og Frøyland kyrkje onsdag 21 januar kl 1900-2100.

Tema: "Relasjonar mellom barn og vaksne, betyding i forhold til utvikling"
med Svanhaug Lunde.

Påmelding til møtet heng i garderobane. Flott om de melder dykk på så snart som mogleg.

Fellessamling om Guatemala
Publisert: 27.10.2014 skrive av: Nyland 2

picture

Fredag 24 oktober hadde vi fellessamling om Guatemala i forbindelse med FN. Vi såg på flagget til Guatemala, og at det var ganske ulikt vårt eige flagg. På smartboarden fekk vi og sjå bilete og filmsnutter av nokre dyr som bur i Guatemala, som maursluker, jaguar og krokodille og vi avslutta samlinga med å danse til folkemusikk fra Guatemala.

Mate ender
Publisert: 27.10.2014 skrive av: Oransje gruppe

picture

I dag tok vi turen til dammen på torget for å se om vi fant nokre svoltne ender der. Ivrige barn fekk komma ut av vognene, og med skjeve i handa studerte dei ivrige alle fuglane som svømte i dammen under oss. Vi såg både ender, svaner og måker der. Endene var ganske tamme, og kom nærme oss for å ta maten vi hadde å gje til dei. Barna syntes det var spannande og gildt å sjå på endene:)