topLogoSpacer

Oransje  Blå  Gul  Grøn  Raud

Tider til utviklingsamtaler på oransje base hausten 2014
Publisert: 20.10.2014 skrive av: Oransje gruppe

Det er snart tid for utviklingssamtaler på oransje base. Det kjem skjema på oppslagstavla i garderoben om tider de kan skriva dykk opp på i løpet av tirsdag 21. oktober. Samtalane kjem til å vera 1 veka i november, frå 3-7. november. Bare ta kontakt med Margunn om tidene ikkje skulle passe, så finn vi ei ny tid.

På oppdagelseferd inne i barnehagen
Publisert: 20.10.2014 skrive av: Oransje gruppe

Onsdag 8. oktober tok vi for oss romma inne i heile barnehagen og såg kva vi fant bak alle dørene som vi ser på kvar dag. Her fant vi både tromme, og vogner, kontorstol og vasker som måtte prøvast. På badet hang haien i vinduet og gliste til oss, og i alle rom var det vindu å se ut, jammen såg vi ikkje blå gruppe som var ute og leika, det fremma nyssjerrigheita til barna:)

picture

HUSK FORELDREMØTE PÅ TORSDAG KL 2000-2130 AULAEN ROSSELAND SKULE
Publisert: 20.10.2014 skrive av: Styrar

Sett av denne kvelden og du vil bl.a.:
* Få innblikk i kva barnehagen arbeider med dette barnehageåret.
* Få tilbakemelding frå brukerundersøkinga (Kor fornøgde er foreldrene i Nyland?)
* Høyr om spanande kveldskurs som skal arrangerast i barnehagen for foreldre.
* Sjå bilder frå barnehagekvardagen.

Me gler oss!

Glaskunst på Vigrestad skule
Publisert: 17.10.2014 skrive av: Raud

Denne veka har me vore så heldige å fått laga glaskunst på Vigrestad. Dette er ein utruleg kjekk prosess som alle får til, heilt frå å knusa glas med hammer og drysse på farge. Det er berre å gleda seg til det flotte resultate på FN-kafè fredag 24.okt.

Gamle aviser og ark får nytt liv
Publisert: 16.10.2014 skrive av: gul gruppe

Vi er i ein skapande fase mot FN og kunstutstilling. Målet er å tenke gjenbruk i eit samfunn med mykje søppel og forbruk. Kva kan vi bruke gamle aviser og ark til? Her er Gul gruppe i gong med å lage nytt papir av gamalt papir.

picture

Sjå fleire artiklar >>