topLogoSpacer

Tur til Sandvedparken
Publisert: 13.07.2015 skrive av: Liten base

picture

I dag tok liten base på tur til Sandvedparken. Her traff vi mange svoltne ender, og godt var det for vi hadde med oss mykje skjeve å gje til dei. Vi tok lunsjen ved sida av trimmparken, her var det mange kjekke apparat å prøve ut. Nokre klarte vi lett, medan andre måtte vi studere litt for å finne ut korleis dei virka. Vi avslutta turen på leikeplassen ved sida av. Her var det nokre kjekke rutsjebaner, både ein stor og ein liten som vart flittig brukt. Ein flott tur i fint sommerver:)

Glimt frå veke 28
Publisert: 09.07.2015 skrive av: Liten base

Denne veka har vi kosa oss med god mat. Vaffelfesten vi skulle hatt for eit par veker sidan vart utsett, så då laga vi vafler på tirsdag i stadan. Små kokker var med og hjalp på kjøkkenet, både med å lage røra og å steike vaflene. Dei smaka fortreffelig:) I dag har vi hatt pizza. Både ein stor og ein liten kokk laga pizzaen til resten av oss.

Oransje gruppe kosa seg ute med vatn i dag. Stor stas å fylle opp den blå båten og sikre seg vatn i bøtta frå vannkranen som aldri slutta å renne.

Glimt frå veke 27
Publisert: 07.07.2015 skrive av: Liten base

picture

Sist veke kosa vi oss med ulike aktiviteter i sommerveret. Torsdagen delte vi barna inn i grupper. Nokre barn var på kjøkkenet i grupper og mala sommerbilde med potettrykk, medan andre var ute på terassen og leika med vatn i sommervarmen. Sidan fleire av barna begynte å snakke om bjørn og blåbør igjen hadde vi ei samling på fredagen der bjørnen feira bursdagen sin. Han inviterte vennene sine på blåbær. Vi sang om dyra etterkvart som dei kom fram frå hola og dei kosa seg med blåbær. Alle barna fekk og smake.

Ut på tur!
Publisert: 26-06-2015 skrive av: liten base

Sist fredag var alle barna på liten base på tur. Vi gjekk til leikeplassen litt lenger oppi veien. Dette er ein kjempefin leikeplass der man kan gjera så mykje. Her er det store steiner man kan klatre på og hoppe fra, gressbakker man kan rulle og springe i, og kjekke leikeapparater! På turen  plukka vi og studerte både blomer og forskjellige insekter. Ein veldig kjekk tur, og så  hadde vi tatt så mange fine bilder, og her kjem dei.

Rett til redusert foreldrebetaling
Publisert: 17-06-2015 skrive av: styrar

fileicon
veiledning og informasjon til sknad.pdf

Ei ny nasjonal ordning skal sikra at ingen familiar skal betala meir enn 6 % av inntekta for ein barnehageplass. Familiar med lågare inntekt enn
 kr 473 000,- skal betala mindre enn makspris for ein barnehageplass. Foreldre som har rett på redusert sats etter nasjonale reglar, må søkja om dette. Det er kommunen der barnet er folkeregistrert som skal behandla søknad om reduksjon i forledrebetalinga. Ordninga gjeld barn i kommunale og private barnehagar.

I time kommune er søknadsfristen i år 1. august og søknad skjer via elektronisk skjema på heimesida til Time kommune www.time.kommune.no - velg Elektronisk skjema i høgrekant, finn så skjkemaet Redusert foreldrebetaling - barnehage.

Eg har lagt ved skriv med veilening og informasjon som er viktig å lesa før de fyller ut søknadsskjema.

Sjå fleire artiklar >>

.