topLogoSpacer

Nyland Barnehage

Oransje  Blå  Gul  Grøn  Raud

SKAL DITT BARN HA FRI I JULA?
Publisert: 21-11-2014 skrive av: Monica styrar

Det er snart jul og personale vil i den forbindelse ta ut siste rest av sin ferie. Me treng derfor å vite kor mange barn som skal ha fri.

Måndag 22. desember
Tysdag 23. desember
Måndag 29. desember
Tysdag 30. desember

Det er stengt i barnehagen jul aften og nyttårs aften.

HUSK : Planleggingsdag fredag 2. januar.

Det heng oppe liste i alle garderobene og me bed dykk om å skriva dykk på så snart som mogleg. Siste frist 3. desember.

Frokost
Publisert: 18-11-2014 skrive av: Nyland 2

Frå og med mandag 24. november vil vi flytte grøten til lunsjen og servere skjeve til frokost på Nyland 2. Dette fordi vi i personalet opplever at vi må reise oss ein del frå bordet for å røre i grøten, passe på at den er varm og passe tjukk. Når vi serverer skjeve kan vi sitje med bordet gjennom heile frokosten og få ein bedre ro over måltidet. Til lunsj er alle vaksne tilstade under heile måltidet og vi kan bedre hjelpe dei barna som treng det med grøten. Vi håper på forståelse for endringane og at de foreldre kan forbereda barna dykkar på at dei nå får skjeve til frokost når dei kjem om morgonen.

Ta gjerne kontakt med personalet om de lurer på noko.

Nyland leikeplassen
Publisert: 18-11-2014 skrive av: Raud

Ein treng ikkje gå langt for å få ein ny og annleis leik enn i barnehagen . Leikeplassen på Nyland er det berre å springe opp til, men leiken og samspelet blir på ein måte litt nytt. Det var nokon spennande skatter i steinane som det blei ein spennande gjøymeleik utav.  Me leika og slå på ringen, katten og musen, bro, bro brille, dissa og klatra. Ein katt kom på besøk til oss og den var det spennande å følga med på, det såg ut som om han ville fanga ein fugl. Ein tur med skatter, katter og latter :-)

Hverdagen
Publisert: 10.11.2014 skrive av: Blå base

Her kommer noen bilder fra hverdagen i barnehagen. Vi drar på turer, har vekas barn og bruker uteområdene godt. Sorpe og vann er knall.

Kos dere med bilder.

Estetikk
Publisert: 10.11.2014 skrive av: Oransje gruppe

picture

Nå i november måned har vi fokus på kunst, kultur og kreativitet. I kvardagen har vi ekstra fokus på maling og musikk på oransje gruppe. Tirsdag 4. november fann vi fram musikkinstrument, og barna fekk velge kvar sitt instrument frå kassen, til stor glede. Barna spela ivrig medan vi sang om ulike dyr og figurer. Dyra og figurane fekk barna trekke fram frå små boksar, ein og ein. Alltid spanande å sjå kva som gøymer seg inni neste boks.

Fredag 7. november starta vi å lage haustbilde.
Barna fekk male med haustfarger, dette skal bli bakgrunn for bildet. Haustbildet skal vi lage litt etter litt og halde på med heile månaden.

Sjå fleire artiklar >>

.