Hovedadresse Nygårdsveien 2 4580 Lyngdal Telefon: 38 33 41 60 / 62 Faks: 90186510 (mobil) Send oss e-post
Nygård barnehage Postboks 285 4576 Telefon: 38334160/62
Redaktør: Diane Tveite Fredbo
Calendar
Title and navigation
<<<mars 2017><<
mars 2017
mtotfls
27280102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Nygård barnehage.

På bilde ser dere resultatene fra foreldreundersøkelsen dere svarte på i november. Barnehagen hadde en svarprosent på 73,53 %, og vi takker dere alle som svarte. Høyeste poeng score var 5 og som dere ser av resultatet er vi totalt sett godt fornøyd. En slik undersøkelse er et utviklingsverktøy for oss og i etterkant er det viktig å jobbe videre med det som fungerer og endre på det som vi kan bli bedre på. Hver avdeling har derfor valgt ut to områder de vil jobbe ekstra med dette året.

Kløverenga - vil jobbe med barns medvirkning og personaltettheten

Bjørka - vil jobbe med levere og hentesituasjonen og barns medvirkning.

Furua - vil jobbe med informasjon om hvordan barnehagedagen har vært og innholdet i barnehagen.

Regnbuen - vil jobbe med barns medvirkning og informasjon ved personalendringer.

Blåklokka - vil jobbe med bruk av barnehagens lokaler og utemiljøet.

Tirsdag 14.mars fylte vi igjen opp kulturhuset for å markere barnehagedagen med forestilling for foreldre, søsken, besteforeldre, oldeforeldre, tanter og onkler. I år hadde avdelingene gått sammen om felles tema; Årstidene. Kløverenga var våren, Furua var sommeren og Bjørka var vinteren.

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra dere, og takker for dem. Det ligger noen ukers arbeid bak forestillingen og jeg vil også takke personalet for den innsatsen de  legger ned i forestillingen. Og ikke minst fortjener barna ros, de er gode og det er tøft gjort å være på scenen foran et fullsatt kulturhus. De ble feiret med is for innsatsen i barnehagen i går.

Lyngdalsavis og Lister 24 var begge tilstede og laget reportasje fra forestillingen, så dere kan se flere bilder på deres nettsider. (må være abonnent)

Dersom dere foreldre ikke har behov for å parkere på plassene som er reservert for bevegelseshemmede, ber vi dere om ikke å gjøre det. Der er foreldre og andre i barnehagen som har behov for å bruke de plassene.

Minner også om at bilene ikke skal gå på tomgang når dere henter/leverer barna, både av sikkerhetsmessige og miljøvennlige årsaker.

Tirsdag 21.mars kl. 19.00 i Lyngdal kulturhus er der folkemøte om forslag til ny skolebruksplan.  Det er lett å tenke at dette er mest aktuelt for foreldre med barn i skole, men det er det ikke. Dette er i aller høyeste grad aktuelt for dere foreldre i barnehagen også. I denne planen er fremtidig skolestruktur i Lyngdal beskrevet. Det berører alle som skal ha barn på skole i Lyngdal frem til 2030.

På møte vil der bli:

-     Info om bakgrunn og prosess i utarbeidelse av planen

-    Orientering om innhold og ulike alternativer for organisering av skolene i Lyngdal

-    Anledning til å stille spørsmål

For mer informasjon til høringsforslag gå inn på linken under.

aktuelt/folkemote-om-forslag-til-skolebruksplan/