Hovedadresse Nygårdsveien 2 4580 Lyngdal Telefon: 38 33 41 60 / 62 Faks: 90186510 (mobil) Send oss e-post
Nygård barnehage Postboks 285 4576 Telefon: 38334160/62
Redaktør: Diane Tveite Fredbo
Calendar
Title and navigation
<<<februar 2018><<
februar 2018
mtotfls
29303101020304
26272801020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Nygård barnehage.

På bilde ser dere resultatene fra foreldreundersøkelsen dere svarte på i november. Barnehagen hadde en svarprosent på 49,5%, og det er vi ikke fornøyd med, men takker dere som svarte. I fjor hadde vi en svarprosent på 73,5%. Når det bare er halvparten av dere foreldre som har svart, kan det være vanskelig å bruke resultatet. Det er er usikkerhet rundt om dette er det flertallet mener eller ikke, så vi håper ved senere undersøkelser at flere av dere vil se viktigheten av å svare.

Ut fra resultatet med snitt på 4,5  (5 er høyest skår) er vår opplevelse at de fleste av dere er fornøyd og at barna trives. De områdene vi får lavest skår er på ute og innemiljø og på informasjon. Når vi nå i løpet av våren og høsten renoverer barnehagen håper vi at innemiljøet blir bedre. På områdene; Informasjon, Medvirkning og Henting og levering har vi utarbeidet nye handlingsplaner for hvordan vi kan bli bedre, men ønsker oss gjerne konkrete tilbakemeldinger fra dere på hva dere ønsker anderledes.

Nå var det på tide med litt informasjon i forbindelse med utbyggingen. Etter planen skal nybyggene være ferdig i midten av april, så vi regner med å flytte inn i de siste uken i april. Det er Kløverenga og Bjørka som skal flytte i nye lokaler. I tillegg til de to avdelingene vil vi få ny vaskesentral for renholdspersonale, to nye ventilerte "soveskur" og to nye lekeskur.

Når utbyggingen er ferdig skal vi begynne å renovere resten av barnehagen. Dette arbeidet vil også ta litt tid. Etter planen slik den foreligger nå, vil ikke det arbeidet være ferdig før til høsten, i oktober en gang. I denne perioden vil vi måtte "flytte litt" på oss innad i barnehagen, men vi skal ha en god plan på det og gjøre det mest mulig skånsomt for barna. Dere vil få informasjon når vi vet litt mer.

Furua vil være i Klokkergården frem til vi er ferdig med renoveringen, før de flytter over til "store Nygård".

Når vi starter opp med nytt barnehageår fra høsten vil vi ha 3 avdelinger for de eldste barna ( Bjørka, Kløverenga og Furua) og 3 avdelinger for de yngste barna ( Blåklokka, Regnbuen og 1 ny avdeling som ikke har fått navn enda)

Har dere spørsmål, må dere ta kontakt.

Nå er det tid for å søke barnehageplass for neste barnehageår 2018/19. Søknadsskjema ligger på kommunens hjemmeside eller direkte fra denne linken: Søknadskjema

Dere som har plass trenger ikke søke på nytt, men hvis dere ønsker å endre plassen, må dere søke nå.

Søknadsfrist 1. mars 2018.

Nå er det tid for juleferie  og personalet i barnehagen ønsker dere alle ei riktig GOD JUL

Vi minner også om at 2.januar er planleggingsdag og barnehagen er stengt.