Hovedadresse Nygårdsveien 2 4580 Lyngdal Telefon: 38 33 41 60 / 62 Faks: 90186510 (mobil) Send oss e-post
Nygård barnehage Postboks 285 4576 Telefon: 38334160/62
Redaktør: Diane Tveite Fredbo
Calendar
Title and navigation
<<<april 2017><<
april 2017
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Nygård barnehage.
Nå når vi etter påske har åpnet opp for at barna kan ha med egen sykkel MÅ dere foreldre passe på. Vi har hatt flere neste påkjørsler på parkeringsplassen, og vi har hatt hendelse hvor barn ikke har kontroll og sykler inn i biler som står parkert. Dette må vi unngå. Barnehagebarn er ikke gamle nok til å slippes ut i "trafikken" på egen hånd og da heller ikke på parkeringsplassen. Vi må derfor ha det sånn at barna ikke sykler på parkeringsplassen, men triller sykkelen sammen med dere der.

Vi ønsker små og store i Nygård barnehage ei riktig GOD PÅSKE  Kos dere, slapp av og ha noen flotte dager sammen.

På bilde ser dere resultatene fra foreldreundersøkelsen dere svarte på i november. Barnehagen hadde en svarprosent på 73,53 %, og vi takker dere alle som svarte. Høyeste poeng score var 5 og som dere ser av resultatet er vi totalt sett godt fornøyd. En slik undersøkelse er et utviklingsverktøy for oss og i etterkant er det viktig å jobbe videre med det som fungerer og endre på det som vi kan bli bedre på. Hver avdeling har derfor valgt ut to områder de vil jobbe ekstra med dette året.

Kløverenga - vil jobbe med barns medvirkning og personaltettheten

Bjørka - vil jobbe med levere og hentesituasjonen og barns medvirkning.

Furua - vil jobbe med informasjon om hvordan barnehagedagen har vært og innholdet i barnehagen.

Regnbuen - vil jobbe med barns medvirkning og informasjon ved personalendringer.

Blåklokka - vil jobbe med bruk av barnehagens lokaler og utemiljøet.

Tirsdag 14.mars fylte vi igjen opp kulturhuset for å markere barnehagedagen med forestilling for foreldre, søsken, besteforeldre, oldeforeldre, tanter og onkler. I år hadde avdelingene gått sammen om felles tema; Årstidene. Kløverenga var våren, Furua var sommeren og Bjørka var vinteren.

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra dere, og takker for dem. Det ligger noen ukers arbeid bak forestillingen og jeg vil også takke personalet for den innsatsen de  legger ned i forestillingen. Og ikke minst fortjener barna ros, de er gode og det er tøft gjort å være på scenen foran et fullsatt kulturhus. De ble feiret med is for innsatsen i barnehagen i går.

Lyngdalsavis og Lister 24 var begge tilstede og laget reportasje fra forestillingen, så dere kan se flere bilder på deres nettsider. (må være abonnent)