Lassaveien 6 4022 STAVANGER Vis på kart

Søk barnehageplass
Søk her
SOMMERFERIE 2019

Mange av dere har nok planene...

Mange av dere har nok allerede planene for sommerferien klare. For lettere å kunne planlegge ferieavvikling for de ansatte, ønsker vi å få en oversikt over når barna skal ha ferie i sommer. Vi viser til våre vedtekter der det står at Barn i barnehagen skal ta ut ferie i så mange dager som ferieloven bestemmer. Minst tre uker tas ut i sammenheng i skolens ferie.

Av økonomiske grunner prøver vi i størst mulig grad IKKE å ta inn ferievikarer i sommerukene. Personalet forsøker å legge inn sin ferie slik at den - i størst mulig grad - samsvarer med barnas ferier. I brev lagt i barnas postkasser ber vi dere gi oss tilbakemelding på når barna tar ferie innen mandag 15. april. Endringer etter at dere har oppgitt ferietidspunkt må avtales med styrer i barnehagen. Skulle det være umulig å svare innen fristen, ber vi dere gi beskjed til avdelingen om dette.

Lykke til med planleggingen av årets sommerferie!

PS: For de som skal begynne på skolen vil vi for ordens skyld minne om at dere har barnehageplass fram tom. 14.08 om ikke annet er avtalt.