Lassaveien 6 4022 STAVANGER Vis på kart

Søk her
Aksjonsdag

Velkommen til aksjonsdag

Nå er vi i full gang med Barnas Misjonsprosjekt, der vi samarbeider med eier NLM. Aksjonsdagen spiller en viktig rolle her. Dette året er det Mali og Elfenbenskysten som står i fokus. Vi vil være med på å samle inn penger til disse landene, slik at;

* flere barn får delta på leir og i barnelag

* norske misjonærbarn får undervisning

* områder ødelagt av gullgraving igjen kan gi mat til mennesker og dyr

Målet for innsamlingen på landsbasis er hele 2 millioner kroner, og dette ønsker vi å bidra litt til. I forkant av aksjonsdagen har vi samlinger på avdelingene, der barna blir kjent med både folkeliv, flagg, natur og dyr-/fugleliv i Mali og på Elfenbenskysten. En misjonær har vært så raus å låne oss noen remedier fra Vest-Afrika - veldig spennende å få se og holde på disse. Vi har og aktiviteter sammen med barna, der en av dem er å lage et kunstverk for salg på aksjonsdagen.

Program for dagen:

Framføring ved Hvitveis og Skogstjerne

Salg av gryterett, bakst, kaffe og te

Salg av barnas kunstverk

Salg av lodder. Trekning helt på slutten av dagen.

PS: Dere kan betale kontant eller med vipps.

For lettere å kunne beregne matmengde, ber vi der skrive dere på påmeldingslista.

Angående utlodningen; I tillegg til andre gevinster pleier det være populært å lodde ut fruktkorger. Vi ber derfor om at hvert barn tar med seg litt frukt til felles fruktkorg torsdag morgen! På forhånd takk!

Da håper vi å se flest mulig av dere på aksjonsdagen - VELKOMMEN TIL HELE STORFAMILIEN!