Artikkel
Vedtekter

Søk barnehageplass
Søk her
VELKOMMEN til å søke barnehageplass

Søknadsfrist for å søke barnehageplass i Stavanger kommunes barnehager er 1.mars. Lenke til informasjon og søknadsskjema: https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/barnehage/sok-barnehage/

Dette året har vi mange skolestartere, det vil si at vi får flere ledige barnehageplasser også for store barn. Det blir ledige plasser for alle aldersgrupper

Barnehagen er 40 år, men ble total-renovert i 2013.

Vi har 4 ordinære avdelinger med plass til ca 60 barn.

Ifølge våre vedtekter blir alle som har søkt vår barnehage som første alternativ prioritert ved opptak, se våre vedlagte vedtekter

1. Vår barnehage har et kristent formål?

I praksis vil det si at vi har fokus på at barnet har en uendelig verdi. Vi arbeider for at hvert enkelt barn skal oppleve trygghet, omsorg, respekt og tilgivelse som en naturlig del i hverdagen.

Vi har temaer omkring bibelfortellinger, synger kristne barnesanger og har et ekstra fokus omkring høytidene, i tillegg til alle fagområder rammeplanen pålegger oss å arbeide med. Vi er åpne om vår formidling og ønsker et tett samarbeid med dere foreldre.

2. Vår barnehage har egen kjøkkensjef

I praksis vil det si at vi serverer varm mat 3 dager i uken, i tillegg serveres det smøremåltid o.l 2 dager i uken. Vi legger vekt på et sunt og variert kosthold, har som mål å lage all mat fra bunnen av, samt bake alle brødmat. Barna har kun med seg sin egen mat til frokost.

3. Vi har vår egen kjøkkenhage

Barna får bli med på såing og dyrking av enkle spiselige vekster

4. Vi har et stort og variert uteområde

Vi kan vise til mest sannsynlig det største uteområde i Stavangers barnehager. Barna får god anledning til fysisk utfoldelse også innenfor vårt eget store uteområde. I tillegg har vi kort avstand til kjekke turområder i nærmiljøet. Vi legger stor vekt på at barna daglig skal få fysisk utfoldelse.

TRENGER DU SVAR PÅ FLERE SPØRSMÅL? VELKOMMEN til å kontakte oss og/eller besøke oss.