Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Fine turer i nærområdet den siste tiden. Det skjer mye nå på våren, bekken, asfalten, kvister og stein kommer til syne når snøen smelter. Vi utforsker og undrer oss sammen med barna.

Idag har vi hatt karneval i barnehagen for andre gang i februar. Mange syke barn på først oppsatt dato så vi bestemte oss for å ta en dag til. Og det ble bra! Vi danset, sang og spiste god mat. Vi fikk til og med tid til en tur ut i sola. En kjempefin dag der alle var blide og fornøyde.

Månedens fortelling i Minstemann er skinnvotten. Vi bruker både konkreter til å fortelle historien og bruker bilder når vi synger sangen. Barna er veldig interessert i dyrene og synes historien er spennende. Litt flere timer inne på kalde dager nå i januar så da passer vi på å ta fram både maling og varierer med aktiviteter inne.

Søknadsfrist for barnehageåret 19/20 er 1.mars. Søknad sendes elektronisk på Søndre Land kommune sine hjemmesider.

Da er det hverdag igjen etter en lang og fin juleferie. Tydelig at barna syntes det var greit å komme i barnehagen igjen. Tema for januar er resirkulering, og det viktigste for oss er den daglige sorteringen av avfall i barnehagen. Vi har også fått brukt akemattene mye de siste dagene.