Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Månedens fortelling i Minstemann er skinnvotten. Vi bruker både konkreter til å fortelle historien og bruker bilder når vi synger sangen. Barna er veldig interessert i dyrene og synes historien er spennende. Litt flere timer inne på kalde dager nå i januar så da passer vi på å ta fram både maling og varierer med aktiviteter inne.

Søknadsfrist for barnehageåret 19/20 er 1.mars. Søknad sendes elektronisk på Søndre Land kommune sine hjemmesider.

Da er det hverdag igjen etter en lang og fin juleferie. Tydelig at barna syntes det var greit å komme i barnehagen igjen. Tema for januar er resirkulering, og det viktigste for oss er den daglige sorteringen av avfall i barnehagen. Vi har også fått brukt akemattene mye de siste dagene.

Som vi koser oss i desember. Ute er det kommet snø så vi kan prøve akemattene. Vi har adventstund der vi synger og tenner lys. Barna pakker opp en julepynt for hver dag som vi henger opp på gardina. Vi har feiret lucia dagen med dans, sang og boller.

I november og desember har vi tema om sansene våre. Vi har prøvd ut forskjellige smaker og utforsket forskjellige ting å ta og føle på. Vi har også utforsket og hatt fokus på lukt og hørsel. Snart er det desember og da skal vi kjenne på luktene som er spesiellt for julen.