Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi har hatt noen innholdsrike uker i barnehagen. Rutiner er på plass og barna virker trygge og ser til å trives godt med barnehagehverdagen vår. Vi fortsetter med smaker og prøver oss på litt forskjellig til matdagene. Vi har hatt noen nydelige høstturer der vi har plukket blader, stein og andre spennende ting. Vi har nesten alltid med oss noen bøtter på tur slik at vi tar med oss ting hjem fra turen, det forsterker minnene fra turen. Barna trives både inne og ute, leken er variert og de utforsker både hverandre og lekene vi har i barnehagen.

Denne uka barna fått utrykt seg med maling. Mange fornøyde barn som fikk utfolde seg med fine farger og ark. Resultatene ble kjempefine og vi gleder oss til å pynte opp. Kanskje blir det en utstilling på Randsfjord handel igjen. Noen bilder fra dagens tur også, det ble en fin tur nedover gangveien.

For de som var i barnehagen idag ble det en fin turdag. Vi gikk opp til skogkanten, der fant vi blåbær. Deilig å bare sitte i lyngen og smake på blåbær, finne seg en stokk og leke med og bruke kroppen for å komme seg fram i terrenget. Langs veien gikk barna litt og satt litt i vogn.

Da er vi i andre uka med 8 barn i Minstemann barnehage. 7 nye ett- og to åringer er godt igang med hverdagen i barnehagen. Vi fire ansatte gleder oss til fortsettelsen og ett nytt og spennende barnehageår med disse barna og deres foreldre.