Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I november og desember har vi tema om sansene våre. Vi har prøvd ut forskjellige smaker og utforsket forskjellige ting å ta og føle på. Vi har også utforsket og hatt fokus på lukt og hørsel. Snart er det desember og da skal vi kjenne på luktene som er spesiellt for julen.

En dag med snø i oktober! Utetiden ble fylt med lek i snøen. Vi har også fått nye myke klosser inne, disse er fine å bygge med og ihverftall morsomt å rive ned.

Vi har hatt noen innholdsrike uker i barnehagen. Rutiner er på plass og barna virker trygge og ser til å trives godt med barnehagehverdagen vår. Vi fortsetter med smaker og prøver oss på litt forskjellig til matdagene. Vi har hatt noen nydelige høstturer der vi har plukket blader, stein og andre spennende ting. Vi har nesten alltid med oss noen bøtter på tur slik at vi tar med oss ting hjem fra turen, det forsterker minnene fra turen. Barna trives både inne og ute, leken er variert og de utforsker både hverandre og lekene vi har i barnehagen.

Denne uka barna fått utrykt seg med maling. Mange fornøyde barn som fikk utfolde seg med fine farger og ark. Resultatene ble kjempefine og vi gleder oss til å pynte opp. Kanskje blir det en utstilling på Randsfjord handel igjen. Noen bilder fra dagens tur også, det ble en fin tur nedover gangveien.