Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi har hatt mange korte turer i nærområde de siste ukene. Vi har plukket blomster og vært på utkikk etter forskjellige småkryp. Noen småkryp har vi "fanget" for å kunne studere de nærmere når vi kommer tilbake til barnehagen. Barna er interesserte og synes dette er kjempe spennende. Vi tar oss god tid og lar barnas nysgjerrighet og interesse gi utgangspunkt for turene.

På tirsdag tok vi med oss baller, fallskjerm, mat og drikke på stadion. Stor aktivitet på kunstgressbanen i strålende vær.

Tirsdag 8. mai kjørte vi opp til Fløyta. Vi hadde en kjempefin formiddag her med mye spennende å se på. Vi har denne måneden tema om fugler og småkryp, så dette var noe vi hadde fokus på foruten å finne kvister og kaste stein i vannet. Vi hadde med oss innbakte pølser til lunsj og koste oss veldig med det.

På tirsdag var vi på tur i skogen. Vi undersøkte alle sporene i snøen og kastet masse snø i bekken. Strålende sol og blide barn på tur!