topLogoSpacer

Sandslimarka barnehage

Planleggingsdager høst 2015
Publisert: 30-06-2015 skrevet av: LK

Barnehagen skal ha 2 planleggingsdager høsten 2015 og 3 dager våren 2016. På grunn av overgangen til Kanvas kan ikke skoleruten for Bergen kommune følges for høstens planleggingsdager. For at Sandslimarka barnehage skal kunne delta på opplegg i regi av Kanvas, har SU godkjent at én planleggingsdag legges til fredag 16. oktober.

For å få litt tid i mellom planleggingsdagene, er den andre dagen lagt til fredag 27. november.

Planleggingsdager for våren 2016 skal fastsettes av SU i august og informasjon blir lagt ut på hjemmesiden.

Sommerukene i barnehagen
Publisert: 22.06.2015 skrevet av: O.N.

Her finner du informasjon om sommerukene 2015.

picture

Viktig å merke seg:  Kjøkkenet er stengt uke 29, 30, 31 og 32.

Den perioden blir det ingen middagsservering i barnehagen. HUSK Matpakke :)

VI ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD OG FIN SOMMER!

fileicon
Til foreldrene sommerukene 2015.pdf

Sommerfest 2015
Publisert: 18-06-2015 skrevet av: LK oppdatert 22.06

picture

Vi takker alle som kom på sommerfesten i går og bidro til å gjøre festen til en flott opplevelse!

Kjekt å få både søsken og besteforeldre på besøk i barnehagen, sammen med mammaer og pappaer.

På tross av ustabilt vær - ble det en fin (og tørr!) seanse med flott underholdning ute på tunet. Utrolige skuespiller prestasjoner - og flott sang ved Kor Artig!

Og så var det godt å gå inn og spise etterpå. Barnas fine kunstverk som var utstilt på Salen gikk unna! Totalt kom det inn kr 18.831,-  inntektene går i sin helhet til CARF. Tusen takk for alle bidrag!

Vi takker også FAU for god hjelp og godt samarbeid!

picture

Til deg som har passord:

Se flere bilder fra festen ...

Representanter SU 2014 - 15
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: O.N.

SU 2014-15 består av følgende representanter

Leder: foreldrerepresentant Eric Olsbø, eolsboe@online.no

Nestleder: ansattrepresentant Irene Milde Fantoft, i.fantoft@gmail.com

Sekretær/referent: Eierrepresentant Lisbet Knudsen likn@statoil.com / Oddny Naasen onaa@statoil.com

Foreldrerepresentant Hartvig Stafseth, KarlsAllmenningen@gmail.com

Ansattrepresentant: Hege Opheim, hegeopheim76@gmail.com

Eierrepresentant: Magnhild Brekke, magbre@statoil.com

Informasjon om hovedopptak og søknadsprosess:
Publisert: 04.02.2015 skrevet av: LK

Sandslimarka barnehage følger Samordnet opptak i Bergen kommune og det søkes elektronisk. Søknadsfrist for hovedopptak er 1. mars. Det foretas ellers løpende opptak gjennom året, ved ledige plasser. Primæropptakskrets er ansatte i Statoil og Stiftelsen. Sekundæropptakskrets er innbyggere i barnehagens hjemkommune.

For Statoilansatte: Husk å oppgi ansattnr. i Statoil når du søker. Lenke til opptakssystemet og informasjon om hovedopptak 2015:

Kontaktpersoner opptak:

Daglig leder, Lisbet Knudsen, tlf: 93085666 / epost: likn@statoil.com

Nestleder, Oddny Naasen, tlf: 93085666 / epost: onaa@statoil.com

Se mer informasjon om barnehagen under:

Foreldrerepresentanter til FAU og SU
Publisert: 02.10.2014 skrevet av: Eric Olsbø

På møte i Foreldrerådets Arbeidsutvalg (FAU) 30.09.14 ble følgende representanter valgt:

Årsplan 2014 - 15
Publisert: 18-08-2014 skrevet av: O.N.

Årsplan for 2014 - 15 finner du her

Brasilbesøk på sommerfesten!
Publisert: 20.06.2014 skrevet av: O.N.

Sommerfesten 2014 ble et storslått kulturmøte mellom Norge og Brasil.

Leikarring, stev og folketoner fra Ørnene, Svarttrostene og Fossekallene - i møte med Capoeiradans fra Brasil. Våre KolibriCarf-gjester ble varmt mottatt av koret "Kor Artig" sin versjon av Brasilsangen!

Vi takker FAU for et godt samarbeid om arrangementet, og ellers alle som kom og gjorde dette til en strålende flott sommerfest!

Salg av barnas kunst, inngangsbilletter og Brasilprodukter utgjorde totalt kr 17.117,- innsamlet, som uavkortet går organisasjonen til KolibriCarf. Organisasjonen hilser TUSEN TAKK til barnehagen og alle foreldrene.

Utstillingen med bilder fra Kolibrisentrene i Sao Paulo (v/ Oddny Naasen 2012) henger i barnehagen ut uke 26.Ta kontakt med barnehagen dersom du ønsker å kjøpe bildefiler -  inntekten går til KolibriCarf.

Til deg som har passord, se bilder fra sommerfesten

Capoeiraoppvisning fra instruktører

ved Kolibriredet Sao Paulo, Brasil

fileicon
Sommerfest 2014 program.pdf

Mer om Kolibricarf: www.kolibricarf.no

VELKOMMEN TIL CAPOEIRA SOMMERKURS 2014

Mandag 23.juni starter dette tradisjonsrike kurset med brasilianske instruktører I BERGEN.Fremdeles plasser. Både barn og voksne, nybegynnere og viderekommere er  velkommen.

INFORMASJON OG PÅMELDING

Den Kongelig Norske Fortjenesteorden tildelt Gregory J. Smith, torsdag 21. november
Publisert: 25-11-2013 skrevet av: O. Naasen

H.M. Kongen har utnevnt norsk statsborger Gregory John Smith, sosialentreprenør, Brasil, til Ridder av første klasse under den Kongelig Norske Fortjenesteorden, for humanitært virke blant vanskeligstilte barn og unge i São Paulo.

Tildeling v/ Assisterende

Fylkesmann Rune Fjeld

Tildelingen fant sted i Griegsamlingen, Kunst og kultursenteret Oseana i Os.

Kolibribarnehagen Sandslimarka barnehage, ble invitert med en representant til å få delta på ordenstildelingen. Her deler jeg noen glimt fra det flotte arrangementet:

.