topLogoSpacer
 
 
 

 
 

 
 

Kvitsøy Barnehage

Soma gård
Publisert: 18-05-2015 skrevet av: Mona

Torsdag 28/5 reiser vi til Soma gård. Vi har plass i bussen om det er foreldre som har lyst å bli med oss. Regner med vi reiser med 0940 ferjen, men det kommer vi tilbake til. Si fra til din avdeling, eller send meg en epost om du/dere blir med:)

Planleggingsdager
Publisert: 22.04.2015 skrevet av: Mona

I august blir det plandager den 11. Og 12. Barnehagen har da åpen mand, tors og fred i uke 33.

Foreldrebetalingen øker
Publisert: 20-04-2015 skrevet av: Mona

HEi

Det er kommet info fra UDIR om at maksprisen for barnehager øker fra 1.mai med ca kr 100,- i måneden.  I den forbindelse er det også kommet nye regler som ivaretar familier med lav inntekt. Nærmere info kommer i hylla:-)

Sommerferien
Publisert: 08-04-2015 skrevet av: Mona

 Hei, håper alle har hatt fine dager i påsken!! Vi må allerede begynne å tenke sommerferie, fordi personalets ferie skal være i havn innen 1.mai, og for at ressursbruken skal være best mulig i ferien:-) En av de neste dagene blir det levert ut et skriv der dere kan notere barnets ferie, eller bruk epost om det er enklere. For dere som skal slutte i sommer, er det viktig mht betaling, at dere noterer siste dagen i barnehagen. (se nederst på siden på skrivet).

Praksis/utplassering
Publisert: 23.03.2015 skrevet av: Mona

Joachim Haug jobber hos oss denne uka, når klassen hans har utplassering. Det er topp med gutter i barnehagen:-) Nå skal vi stelle så godt for han her, at han har lyst å bli barnehagelærer!!! 

Litt info 😃
Publisert: 17.03.2015 skrevet av: Jorunn

Hei alle sammen😃 vi er nå opp i en sykdomsperiode, og for at vi skal komme oss minner vi om at når barnet har hatt feber skal barnet ha en feberfri dag før de kan komme tilbake til barnehagen. Har barnet hatt diare eller oppkast skal de være hjemme 48 timer etter siste dobesøk👌 ellers må dere fortsette og sjekke barna for lus/ egg😃😃 så ønsker vi de som er syke god bedring😃

Forut cafe
Publisert: 10.03.2015 skrevet av: Jorunn

Vil bare takke alle som kom på vår Forut Cafe idag, vi greide å samle inn ca 7000kr!!💫🌟🌟 En ekstra stor takk til Monika Høie som planla, skaffet bakere og stod i salg😃 og takk til alle som laget herlig bakst til cafeen, solgte, ryddet og hjalp til👍 pengene går til skolegang, rent vann og hjelp i en barneby i Nepal😃

Ole' Ole' sambaen er løøøøøs!!
Publisert: 09.02.2015 skrevet av: Mona

 Torsdag 12/2 braker det løs, og prinsesser, sjørøvere, tigrer, løver, ballerinaer, kaniner, ninjaer, pippier............inntar barnehagen!! Vi gleder oss til fellessamling (kl 0915) og kjekke aktiviteter på formiddagen som avsluttes med Sambatog og Katta i sekken:-)

Fri i skolens vinterferie?
Publisert: 27.01.2015 skrevet av: Mona

 Av erfaring tar noen barn som har søsken på skolen litt fri i skolens vinterferie, uke 8. Fint om de det gjelder kan gi beskjed til sin avdeling.

BARNEHAGEDAGEN 10/3
Publisert: 22-01-2015 skrevet av: Mona

-Hold allerede av ettermiddagen den dagen!! Da markerer vi bhg-dagen ved å ha åpen kafe`for foreldre og søsken.  Vi er med i et prosjekt, FORUT, der vi i år skal samle inn penger til barn i Nepal. Så kl 1500-1700 blir det åpen barnehage. Mer info kommer:-)

Oppdatert prisliste
Publisert: 05.01.2015 skrevet av: Mona

HEI, OG GODT NYTTÅR!!

Til info: Matpengene i barnehagen øker fra 1/1-15, for hel plass koster det nå pr måned kr  260,- ( før kr 250,-) og for halv plass kr 205,- (før kr 200,-).

Nye barn i bhg
Publisert: 22.12.2014 skrevet av: Mona

Trafikksikkerhet
Publisert: 16.12.2014 skrevet av: Mona

Hei

Siden vi har flere nye foreldre nå i høst, ønsker vi å informere litt om parkering rundt skolen/bhg. Vi ønsker ikke at bilene kjøres  opp til bhg porten, eller at det parkeres på Møteplassen ved veien. Dere kan parkere nede ved skolen, helst rygge inn. Også huske at tenningen skrus av ved levering/henting. Dette for å øke sikkerheten der det fartes mye barn fra både bhg og skole:-) Ha en fin dag!!

Tusen takk💕
Publisert: 11-12-2014 skrevet av: Jorunn

Tusen takk til alle for herlig pausekos👌🌟 det skal nytes💕 ønsker alle en riktig god jul 💗💗 klem fra personalet🌟🌟

Lukk porten
Publisert: 11.12.2014 skrevet av: Jorunn

 God morgen :-)

 

Husk å lukk porten etter dere, og sett på sikringen !!  

Ha en fin dag :-)

Jorunn.

Ny leder i SU
Publisert: 02.12.2014 skrevet av: Mona

Nytt kjøkken!!
Publisert: 12-11-2014 skrevet av: Mona

 Vi er så heldige at kjøkkenet i barnehagen skal skiftes ut nå før jul:-) Det vil derfor bli noen uker fremover nå med arbeid for gutta på teknisk. Vi får lov til å lagre litt mat og spise lunsj i Sosialrommet i hallen i mellomtiden. Torsdager er hallen opptatt, så da ønsker vi at barna har med matpakke til lunsj. Dette gjelder først og fremst torsdag 20. og 27. november:-)Takk for hjelpen!!

Diverse info
Publisert: 10.11.2014 skrevet av: Mona

Minner om plandagen på fredag 14/11, da er barnehagen stengt.

Nytt opptak med søkefrist 1/12, for barn som ønsker plass fra januar 2015, og for evt dere som ønsker endring i oppholdstid.

Liste over juleferien blir levert ut i løpet av de neste dagene. Fyll ut det skjema, eller skriv en epost til meg.

Mvh Mona

KLATREMUS, og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
Publisert: 15.10.2014 skrevet av: Mona

 I dag har vi fått reklame for teaterforestilling på Solborg folkehøgskole 21,22,23 nov. på ettermiddagstid. Det kommer ikke til å bli arrangert noen felles tur fra bhg, men om dere foreldre vil reise med barna deres kan dere kjøpe billetter man-fred kl 0800-1030 via tlf 51510100.

Hummerfisket er i gang
Publisert: 01.10.2014 skrevet av: Mona

1.oktober er en viktig dag på Kvitsøy, for da er det lov å fiske hummer. Kråkebolla har nå fått på seg redningsvestene og er dratt av sted til Sandrenna for  å sette teina. Jorunn hadde med råtten makrell til å legge inni!! Da håper vi hummeren kommer, for på fredag skal vi trekke teina, da er også Sjøstjernen med! Bilder kommer etterhvert:-)

Sosial Kompetanse
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

 Vi har jobbet en del  med sosial kompetanse i vår, og ønsker også å jobbe enda mer systematisk etter jul. Personalet har utarbeidet et hefte, der vi beskriver hvordan vi jobber med dette i hverdagssituasjoner i bhg. Definisjonen på sosial kompetanse er: Kjennetegn i form av kunnskap, ferdigheter og holdninger som gjør det mulig å etablere og vedlikeholde sosiale relasjoner. Dette mener vi i bhg er noe av det viktigste barnet lærer hos oss, og er også grunnleggende for læring i skolen senere. Les litt i heftet "Sosial kompetanse i Kvitsøy barnehage", her på hjemmesiden, fane til høyre:-)

Nytt SU
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Nytt SU er valgt, se fane til venstre "Foreldresamarbeid"

Referat foreldremøte
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Takk for fint oppmøte i går,  og flott deltagelse:-) Vi hadde besøk av Grete Kvalheim fra trygg trafikk. Hun snakket om trafikksikkerhet for barn, og sikring av barn i bil, alder-kg-anbefalte bilstoler osv. Mer info kan leses på www.tryggtrafikk.no. Etterpå hadde vi en quiz om barnehagehverdagen vår, der vi i etterkant fikk en god drøs om alt fra visjonen, satsingsområdet, når barnehagebarnet er skoleklar, og til skiftetøy og merking av klær. Når det gjelder informasjon til dere foreldre, legges alt i hovedsak på hjemmesiden, men også noe blir hengt opp i garderoben. Ønskes noe i papirform, er det bare å si fra:-) Nytt SU ble valgt, og noe av det de skal ta fatt på i høst er en brukerundersøkelse vi ønsker å gjennomføre. Ellers ble dere oppfordret til å komme med tips til aktiviteter, også i forbindelse med Antall-rom-form, også ris og ros. Stikk gjerne innom på kontoret for en drøs, det trenger ikke være de store tinga, kjekt å bare samtale om hverdagen til barnet ditt:-)

Mona Bjørsvik

Høstferie
Publisert: 08-09-2014 skrevet av: Mona

 -En måned til skolens høstferie... Noen i personalet ønsker fri, så hvis dere allerede vet om barnet deres skal ha fri, kan dere gi beskjed til avdelingen deres:-)

HVERDAGS LYKKE
Publisert: 26-08-2014 skrevet av: Mona

 Jeg ble tipset om et prosjekt de har jobbet med i Randaberg barnehagene: HVERDAGS LYKKE. Leste litt på nettet hva det var, synes det sto mye nyttig der, som jeg vil dele med dere:-) Legger i hylla i dag. Jeg legger også ved et ark:Tenårene kommer...og de kommer fort, da er det andre ting som gjelder!! God lesning:-)

Nytt år-Nye muligheter!!
Publisert: 21-08-2014 skrevet av: Mona

 Velkommen til barnehageåret 14-15!! 8 nye barn har begynt hos oss, og det er alltid spennende. På sjøstjerna går det mye i mating, soving og kos nå, med alle små, og på Kråkebolla synes barna det var topp å komme tilbake til alle lekekameratene etter ferien!! Dette halvåret skal vi jobbe litt med fagområdet antall-rom -form, i tillegg blir det hummerfiske, markering av FN dag, og selvfølgelig juleforberedelser i desember. Kråkebolla og Sjøstjerna vil selvfølgelig jobbe noe ulikt ufra aldersgruppene sine, men det blir mye kjekke aktiviteter i høst på begge avdelingene. Ekstra velkommen til Bodil som er nyansatt på Sjøstjerna!!Håper du vil trives hos oss! 

FORELDREMØTE FOR ALLE BLIR 18/9

DATOER FOR PLANDAGER I HØST OG VED NYTTÅR LIGGER UNDER "PLANLEGGINGSDAGER". Der følger vi skolens fridager:-)

 
 
.