topLogoSpacer

Trafikksikkerhet
Publisert: 16.12.2014 skrevet av: Mona

Hei

Siden vi har flere nye foreldre nå i høst, ønsker vi å informere litt om parkering rundt skolen/bhg. Vi ønsker ikke at bilene kjøres  opp til bhg porten, eller at det parkeres på Møteplassen ved veien. Dere kan parkere nede ved skolen, helst rygge inn. Også huske at tenningen skrus av ved levering/henting. Dette for å øke sikkerheten der det fartes mye barn fra både bhg og skole:-) Ha en fin dag!!

Tusen takk💕
Publisert: 11-12-2014 skrevet av: Jorunn

Tusen takk til alle for herlig pausekos👌🌟 det skal nytes💕 ønsker alle en riktig god jul 💗💗 klem fra personalet🌟🌟

Lukk porten
Publisert: 11.12.2014 skrevet av: Jorunn

God morgen :-)

Husk å lukk porten etter dere, og sett på sikringen !!

Ha en fin dag :-)

Jorunn.

Ny leder i SU
Publisert: 02.12.2014 skrevet av: Mona

Nytt kjøkken!!
Publisert: 12-11-2014 skrevet av: Mona

Vi er så heldige at kjøkkenet i barnehagen skal skiftes ut nå før jul:-) Det vil derfor bli noen uker fremover nå med arbeid for gutta på teknisk. Vi får lov til å lagre litt mat og spise lunsj i Sosialrommet i hallen i mellomtiden. Torsdager er hallen opptatt, så da ønsker vi at barna har med matpakke til lunsj. Dette gjelder først og fremst torsdag 20. og 27. november:-)Takk for hjelpen!!

Diverse info
Publisert: 10.11.2014 skrevet av: Mona

Minner om plandagen på fredag 14/11, da er barnehagen stengt.

Nytt opptak med søkefrist 1/12, for barn som ønsker plass fra januar 2015, og for evt dere som ønsker endring i oppholdstid.

Liste over juleferien blir levert ut i løpet av de neste dagene. Fyll ut det skjema, eller skriv en epost til meg.

Mvh Mona

KLATREMUS, og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
Publisert: 15.10.2014 skrevet av: Mona

I dag har vi fått reklame for teaterforestilling på Solborg folkehøgskole 21,22,23 nov. på ettermiddagstid. Det kommer ikke til å bli arrangert noen felles tur fra bhg, men om dere foreldre vil reise med barna deres kan dere kjøpe billetter man-fred kl 0800-1030 via tlf 51510100.

Hummerfisket er i gang
Publisert: 01.10.2014 skrevet av: Mona

1.oktober er en viktig dag på Kvitsøy, for da er det lov å fiske hummer. Kråkebolla har nå fått på seg redningsvestene og er dratt av sted til Sandrenna for  å sette teina. Jorunn hadde med råtten makrell til å legge inni!! Da håper vi hummeren kommer, for på fredag skal vi trekke teina, da er også Sjøstjernen med! Bilder kommer etterhvert:-)

Sosial Kompetanse
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Vi har jobbet en del  med sosial kompetanse i vår, og ønsker også å jobbe enda mer systematisk etter jul. Personalet har utarbeidet et hefte, der vi beskriver hvordan vi jobber med dette i hverdagssituasjoner i bhg. Definisjonen på sosial kompetanse er: Kjennetegn i form av kunnskap, ferdigheter og holdninger som gjør det mulig å etablere og vedlikeholde sosiale relasjoner. Dette mener vi i bhg er noe av det viktigste barnet lærer hos oss, og er også grunnleggende for læring i skolen senere. Les litt i heftet "Sosial kompetanse i Kvitsøy barnehage", her på hjemmesiden, fane til høyre:-)

Nytt SU
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Nytt SU er valgt, se fane til venstre "Foreldresamarbeid"

Referat foreldremøte
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Takk for fint oppmøte i går,  og flott deltagelse:-) Vi hadde besøk av Grete Kvalheim fra trygg trafikk. Hun snakket om trafikksikkerhet for barn, og sikring av barn i bil, alder-kg-anbefalte bilstoler osv. Mer info kan leses på www.tryggtrafikk.no. Etterpå hadde vi en quiz om barnehagehverdagen vår, der vi i etterkant fikk en god drøs om alt fra visjonen, satsingsområdet, når barnehagebarnet er skoleklar, og til skiftetøy og merking av klær. Når det gjelder informasjon til dere foreldre, legges alt i hovedsak på hjemmesiden, men også noe blir hengt opp i garderoben. Ønskes noe i papirform, er det bare å si fra:-) Nytt SU ble valgt, og noe av det de skal ta fatt på i høst er en brukerundersøkelse vi ønsker å gjennomføre. Ellers ble dere oppfordret til å komme med tips til aktiviteter, også i forbindelse med Antall-rom-form, også ris og ros. Stikk gjerne innom på kontoret for en drøs, det trenger ikke være de store tinga, kjekt å bare samtale om hverdagen til barnet ditt:-)

Mona Bjørsvik

Høstferie
Publisert: 08-09-2014 skrevet av: Mona

-En måned til skolens høstferie... Noen i personalet ønsker fri, så hvis dere allerede vet om barnet deres skal ha fri, kan dere gi beskjed til avdelingen deres:-)

HVERDAGS LYKKE
Publisert: 26-08-2014 skrevet av: Mona

Jeg ble tipset om et prosjekt de har jobbet med i Randaberg barnehagene: HVERDAGS LYKKE. Leste litt på nettet hva det var, synes det sto mye nyttig der, som jeg vil dele med dere:-) Legger i hylla i dag. Jeg legger også ved et ark:Tenårene kommer...og de kommer fort, da er det andre ting som gjelder!! God lesning:-)

Nytt år-Nye muligheter!!
Publisert: 21-08-2014 skrevet av: Mona

Velkommen til barnehageåret 14-15!! 8 nye barn har begynt hos oss, og det er alltid spennende. På sjøstjerna går det mye i mating, soving og kos nå, med alle små, og på Kråkebolla synes barna det var topp å komme tilbake til alle lekekameratene etter ferien!! Dette halvåret skal vi jobbe litt med fagområdet antall-rom -form, i tillegg blir det hummerfiske, markering av FN dag, og selvfølgelig juleforberedelser i desember. Kråkebolla og Sjøstjerna vil selvfølgelig jobbe noe ulikt ufra aldersgruppene sine, men det blir mye kjekke aktiviteter i høst på begge avdelingene. Ekstra velkommen til Bodil som er nyansatt på Sjøstjerna!!Håper du vil trives hos oss!

FORELDREMØTE FOR ALLE BLIR 18/9

DATOER FOR PLANDAGER I HØST OG VED NYTTÅR LIGGER UNDER "PLANLEGGINGSDAGER". Der følger vi skolens fridager:-)

.