topLogoSpacer

Kvitsøy Barnehage

KLATREMUS, og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
Publisert: 15.10.2014 skrevet av: Mona

I dag har vi fått reklame for teaterforestilling på Solborg folkehøgskole 21,22,23 nov. på ettermiddagstid. Det kommer ikke til å bli arrangert noen felles tur fra bhg, men om dere foreldre vil reise med barna deres kan dere kjøpe billetter man-fred kl 0800-1030 via tlf 51510100.

Hummerfisket er i gang
Publisert: 01.10.2014 skrevet av: Mona

1.oktober er en viktig dag på Kvitsøy, for da er det lov å fiske hummer. Kråkebolla har nå fått på seg redningsvestene og er dratt av sted til Sandrenna for  å sette teina. Jorunn hadde med råtten makrell til å legge inni!! Da håper vi hummeren kommer, for på fredag skal vi trekke teina, da er også Sjøstjernen med! Bilder kommer etterhvert:-)

Sosial Kompetanse
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Vi har jobbet en del  med sosial kompetanse i vår, og ønsker også å jobbe enda mer systematisk etter jul. Personalet har utarbeidet et hefte, der vi beskriver hvordan vi jobber med dette i hverdagssituasjoner i bhg. Definisjonen på sosial kompetanse er: Kjennetegn i form av kunnskap, ferdigheter og holdninger som gjør det mulig å etablere og vedlikeholde sosiale relasjoner. Dette mener vi i bhg er noe av det viktigste barnet lærer hos oss, og er også grunnleggende for læring i skolen senere. Les litt i heftet "Sosial kompetanse i Kvitsøy barnehage", her på hjemmesiden, fane til høyre:-)

Nytt SU
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Nytt SU er valgt, se fane til venstre "Foreldresamarbeid"

Referat foreldremøte
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Mona

Takk for fint oppmøte i går,  og flott deltagelse:-) Vi hadde besøk av Grete Kvalheim fra trygg trafikk. Hun snakket om trafikksikkerhet for barn, og sikring av barn i bil, alder-kg-anbefalte bilstoler osv. Mer info kan leses på www.tryggtrafikk.no. Etterpå hadde vi en quiz om barnehagehverdagen vår, der vi i etterkant fikk en god drøs om alt fra visjonen, satsingsområdet, når barnehagebarnet er skoleklar, og til skiftetøy og merking av klær. Når det gjelder informasjon til dere foreldre, legges alt i hovedsak på hjemmesiden, men også noe blir hengt opp i garderoben. Ønskes noe i papirform, er det bare å si fra:-) Nytt SU ble valgt, og noe av det de skal ta fatt på i høst er en brukerundersøkelse vi ønsker å gjennomføre. Ellers ble dere oppfordret til å komme med tips til aktiviteter, også i forbindelse med Antall-rom-form, også ris og ros. Stikk gjerne innom på kontoret for en drøs, det trenger ikke være de store tinga, kjekt å bare samtale om hverdagen til barnet ditt:-)

Mona Bjørsvik

Høstferie
Publisert: 08-09-2014 skrevet av: Mona

-En måned til skolens høstferie... Noen i personalet ønsker fri, så hvis dere allerede vet om barnet deres skal ha fri, kan dere gi beskjed til avdelingen deres:-)

HVERDAGS LYKKE
Publisert: 26-08-2014 skrevet av: Mona

Jeg ble tipset om et prosjekt de har jobbet med i Randaberg barnehagene: HVERDAGS LYKKE. Leste litt på nettet hva det var, synes det sto mye nyttig der, som jeg vil dele med dere:-) Legger i hylla i dag. Jeg legger også ved et ark:Tenårene kommer...og de kommer fort, da er det andre ting som gjelder!! God lesning:-)

Nytt år-Nye muligheter!!
Publisert: 21-08-2014 skrevet av: Mona

Velkommen til barnehageåret 14-15!! 8 nye barn har begynt hos oss, og det er alltid spennende. På sjøstjerna går det mye i mating, soving og kos nå, med alle små, og på Kråkebolla synes barna det var topp å komme tilbake til alle lekekameratene etter ferien!! Dette halvåret skal vi jobbe litt med fagområdet antall-rom -form, i tillegg blir det hummerfiske, markering av FN dag, og selvfølgelig juleforberedelser i desember. Kråkebolla og Sjøstjerna vil selvfølgelig jobbe noe ulikt ufra aldersgruppene sine, men det blir mye kjekke aktiviteter i høst på begge avdelingene. Ekstra velkommen til Bodil som er nyansatt på Sjøstjerna!!Håper du vil trives hos oss!

FORELDREMØTE FOR ALLE BLIR 18/9

DATOER FOR PLANDAGER I HØST OG VED NYTTÅR LIGGER UNDER "PLANLEGGINGSDAGER". Der følger vi skolens fridager:-)

.