topLogoSpacer
 
 
 

 
 

 
 

Kvitsøy Barnehage

Nytt opptak
Publisert: 06-10-2015 skrevet av: Mona

Nå er det tid for å søke inn barnet ditt, om du ønsker oppstart på nyåret 2016.  Fristen er satt til 1.november. Samme frist gjelder også om du ønsker å endre oppholdstid fra januar 2016.

HUMMERFISKE ER I GANG
Publisert: 30.09.2015 skrevet av: Jorunn

HUMMERFISKE ER I GANG ! OG LIKE SPENNENDE ER DET HOS OSS PÅ KRÅKEBOLLA. VI SETTER UT HVERT ÅR EN HUMMERTEINE, MED SUR MAKRELL SOM TEINEMAT. BARNA LÆRER HUMMER REGLENE OG HÅPET TENNES HOS DE HERLIGE SMÅ.. OG HOS OSS VOKSNE. I ÅR ER VI EKSTRA HELDIGE, FOR SVERRE ER VIKAR FOR GRETHE, OG HAN TAR OSS MED UT I BÅT. BÅTEN ER STOR MED ET HØYT REKKVERK, OG ALLE HAR REDNINGSVEST. VI SETTER TEINENE I MORGEN OG DRAR DE PÅ FREDAG. SLIK SOM ALLE ANDRE SPENTE HER PÅ ØYNA :-) VI SMØRER MED LUNSJ OG KOKER KAKAO. VI SKAL KOSE OSS, OG SATSER PÅ Å IKKE BLI "JAN"  

:-)  

Nytt SU på plass!!
Publisert: 21.09.2015 skrevet av: Mona

Foreldrerepresentanter:

Eigil Hofstetter

Line Pettersen

Vara: Terese Moe

Personalrepresentanter:

Borgny Vindenes

Mona Bjørsvik (uten stemmerett)

Politisk representant har vært sist periode: Johannes Olsen

Vara: Ronny Gundersen

Ta kontakt om dere har saker:-) Leder velges på første møte

Vi trenger deg i SU!!
Publisert: 21-09-2015 skrevet av: Mona

 Se under fane til venstre "Foreldresamarbeid"

Foreldremøtet
Publisert: 21-09-2015 skrevet av: Mona

Referat fra Foreldremøtet som var 17/9-15 

Nye vikarer
Publisert: 26.08.2015 skrevet av: Mona

Bodil Karlsen er tilsatt i Ingunns vikariat, og kommer til å jobbe på Kråkebolla ut dette barnehageåret. Sverre Pedersen ønsker å være ringevikar hos oss, så han kommer også til å være her innimellom:-)

Plandager
Publisert: 11-08-2015 skrevet av: Mona

Disse dagene har bhg stengt pga planleggingsdager:

13/11-15

4/1-16

6/5-16

 

Ny høst, litt info
Publisert: 11-08-2015 skrevet av: Mona

 Plutselig kom høsten og nye planleggingsdager:-) Personalet har hatt noen intensive timer nå med planlegging av neste halvår, samt noe fag innen Kommunikasjon-språk-tekst og Kropp-bevegelse-helse, som vi skal fokusere på i høst. Nå jobbes det avdelingsvis, og gjør tilrette for nytt år, og nye barn. Vi gleder oss!! Siden kommunestyret bevilget litt penger til velferd for hver avdeling, benytter vi sjangsen, og får oss en overnatting i byn, der det fokuseres på det sosiale/teambuilding oss personalet mellom.

 Vi har flere personalmøter i høst, og foreldremøtet er  satt til 17/9. Ingunn, assistent på Kråkebolla, søker permisjon ett år, så vikariat er lyst ut i disse dager. Håper å ansette noen så fort som mulig. Bodil jobber vikar en så lenge:-) Ser frem til et tett samarbeid med dere foreldre, og er glad for dialog både når det gjelder ris og ros:-)

Mona

 
 
.