topLogoSpacer
 
 
 

 
 

 
 

Kvitsøy Barnehage

Høstferie
Publisert: 08-09-2014 skrevet av: Mona

 -En måned til skolens høstferie... Noen i personalet ønsker fri, så hvis dere allerede vet om barnet deres skal ha fri, kan dere gi beskjed til avdelingen deres:-)

HVERDAGS LYKKE
Publisert: 26-08-2014 skrevet av: Mona

 Jeg ble tipset om et prosjekt de har jobbet med i Randaberg barnehagene: HVERDAGS LYKKE. Leste litt på nettet hva det var, synes det sto mye nyttig der, som jeg vil dele med dere:-) Legger i hylla i dag. Jeg legger også ved et ark:Tenårene kommer...og de kommer fort, da er det andre ting som gjelder!! God lesning:-)

Nytt år-Nye muligheter!!
Publisert: 21-08-2014 skrevet av: Mona

 Velkommen til barnehageåret 14-15!! 8 nye barn har begynt hos oss, og det er alltid spennende. På sjøstjerna går det mye i mating, soving og kos nå, med alle små, og på Kråkebolla synes barna det var topp å komme tilbake til alle lekekameratene etter ferien!! Dette halvåret skal vi jobbe litt med fagområdet antall-rom -form, i tillegg blir det hummerfiske, markering av FN dag, og selvfølgelig juleforberedelser i desember. Kråkebolla og Sjøstjerna vil selvfølgelig jobbe noe ulikt ufra aldersgruppene sine, men det blir mye kjekke aktiviteter i høst på begge avdelingene. Ekstra velkommen til Bodil som er nyansatt på Sjøstjerna!!Håper du vil trives hos oss! 

FORELDREMØTE FOR ALLE BLIR 18/9

DATOER FOR PLANDAGER I HØST OG VED NYTTÅR LIGGER UNDER "PLANLEGGINGSDAGER". Der følger vi skolens fridager:-)

 
 
.