topLogoSpacer

Auglandstjønn barnehage

vi koser oss på tur i skogen
Publisert: 26.08.2014 skrevet av: Grankongla

Vi på Grankongla begynte med turdager i skogen allerede første uka etter sommerferien. For i barnehagen var det landskapsentrepenører som skulle endre leke plassen vår, og da ble det litt for mye støy sarteder ører, og minimalt med plass å leke på. Da fant vi ut at fuglekvitter, bekke klukk og barnelatter var mer passende lyder for oss.

Vi har trent og lært rutiner på tur. Stoppe plasser, regler og usynelige grenser.

Vi har fått bygge materialer, fra en far, som vi skal kose oss masse med.Og gleder oss til bålsesongen som starter 15.september.

Vi oppfordrer alle i skog å marsk til å forholde seg til denne datoen.

picture

litt mer bilder fra åpningsfesten.
Publisert: 26.08.2014 skrevet av: grankongla

Vi viser gjerne flere bilder fra åpningsfesten.

for små og store koste seg glugg på denne flott festen. Potetløp, kast på boks, bowling, kast på bøtte og pølse fest fra ny kafe og butikk. Vi er så fornøyde med de nye leke apparatene og ny asfalt!

Vi kommer til å få ett par tau-eldoradoer i barnehagen også som vi kan kose oss i.

ÅPNINGSFEST AV NYTT UTEOMRÅDE
Publisert: 25-08-2014 skrevet av: Katrine

Som mange sikkert har fått med seg er det blitt jobbet masse på uteområdet vårt. June og Siv Anita hadde sammen med kommunen laget en plan over en storstilt oppgradering og kan tro vi var spente på å se resultatet.

På torsdag var det høytidelig åpning med SNORKLIPPING, PØLSEFEST og LEKER - selvfølgelig med premier i form av bamsemums, nonstopp og seigemenner - SNADDERLIG godt og SUPER DUPER MORO med masse nye ting!!!

Store og små var spente på hvordan det hadde blitt og det var godt å endelig kunne bruke nesten hele uteområdet igjen. Plenene trenger nemlig noen uker på å kunne gro skikkelig ;).

Velkommen til lærling Tore!
Publisert: 18-08-2014 skrevet av: Katrine

Hei alle sammen.

Da er vi så heldige at vi har fått ny lærling på Eikenøtta :). Han heter Tore og skal være hos oss frem til jul - VELKOMMEN skal han være!

Ellers i dag har vi kost oss masse. Først inne og tegnet, lekte med biler, puslet, lekt doktor og som vanlig var vi litt sånn på tvers og kryss av avdelingene :).

Smøremat til første måltid - alltid snadder, ut og lekte - alltid moro. Spennende med de nye dekkene og ikke minst å kikke litt på arbeidsfolkene og se hva de styrer med.

Inn for å spise litt niste og frukt, så ut igjen. Må nyte finværet mens vi kan :).

Ha en fin fin dag alle sammen!

Oppstart i barnehagen
Publisert: 13-08-2014 skrevet av: Lene

Velkommen til furunåla:-)

Vi er godt i gang med tilvenning av nye barn, men vi venter fremdeles på noen flere:-)

Dagene i tilvenningsperioden går for det meste ut på integrere de nye barna i gruppen. Vi synger navnesanger og har forkus på innarbeiding av rutiner. Turer og gruppedager starter vi med når alle barna er ferdig med tilvenning. Mer informasjon om dette kommer senere.

Personalet på furunåla:

Lene pedagogisk leder

Ana maria fagarbeider

Linn Merethe fagarbeider

Velkommen til nytt barnehageår!
Publisert: 07-08-2014 skrevet av: Nina T

Nå er det nye barnehage året startet i Auglandstjønnbarnehage!

Det har også gitt små og store gledelige overraskelser, både med nye barn, gamle barn og nytt utområdet! Barnehahen har fått ny farge, rødt ble til nydelig grå farge. Og landskaps entrepenører gjør skogen vår til rene klatre junglene ved hjelp av store dekk. ;)

Vi på Grankongla synes det var spennende å se dem arbeid. Men uteområde ble litt lite denne dagen så vi tok oss en tur ut til plassen vår i skogen, for å se på alt livet som fremdeles er i skogen. Blåbær koppen var også med oss,men den ble desverre ikke halv full en gang...

Telefonnummer til barnehagen
Publisert: 06.08.2014 skrevet av: June

Velkommen til Auglandstjønn barnehage.

Telefonnummer til våre avdelinger er:

Rognebæret: 90 51 18 39
Grankongla: 98 28 79 37
Eikenøtta: 90 51 31 06
Furunåla: 91 52 97 99
Kontoret/June: 95 15 71 90

Noen små glimt av dagen i dag.
Publisert: 05-08-2014 skrevet av: Katrine

En liten titt på noen bilder fra mandagen. Litt flere barn denne uka enn forrige, alltid koselig å treffe igjen flere venner! Tre nye eikenøtt jenter har og kommet på plass i dag - stas. Flere flotte gutter og jenter er i vente, vi gleder oss til å bli godt kjent med alle sammen :).

Ha ei flott uke alle sammen!

Oppussing av uteplass
Publisert: 03.08.2014 skrevet av: June

Når vi starter opp det nye barnehageåret er det mye som skjer.
Vi skal ønske nye barn og foreldre velkommen, og så skal det bli godt å se "gamle" barn igjen.

Uteplassen vår skal få et lite løft denne høsten. Dermed vil deler av parkeringsplassen bli stengt av. Det kan medføre litt dårlig med parkeringsplasser for foreldre som skal levere og hente. Vis tålmodighet:-)

Tilbake etter ferien.
Publisert: 28.07.2014 skrevet av: Katrine

Da var vi tilbake i barnehagen etter tre ukers sommerstengt. Alltid koselig å treffe gode venner igjen :).

Mange koselige samtaler om alt det spennende som har skjedd i ferien - vi har konkludert med at både barn og voksne har badet MASSE! For et deilig sommervær vi har hatt - og fortsatt har :).

Litt bilder fra dagen i dag. Strevde litt med å få opp porten til garasjen, den var nemlig blitt malt igjen, men muskel Lene fikk til slutt slått den opp, Elsie og Kim Ahn hadde og jobbet hardt med å få løsnet malingen.

De fleste barna holdt seg nede i skyggene, der var det deilig og svalt. I løpet av sommeren hadde det vokset opp mange små eiketrær i bakken, disse ble nøye studert og mange ville også ha med seg hjem noen trær. På eikenøtta plantet vi noen i ei krukke, spennende å se om de vil vokse der.... :)

En super dag som bestod av lek, moro, gode samtaler og ikke minst en IS ;). Ha en fortsatt fin fin uke i sola!

PS: Husk håndkle og badetøy i morgen!

Se flere forside artikler >>

.