topLogoSpacer

Auglandstjønn barnehage

Tilbake etter ferien.
Publisert: 28.07.2014 skrevet av: Katrine

Da var vi tilbake i barnehagen etter tre ukers sommerstengt. Alltid koselig å treffe gode venner igjen :).

Mange koselige samtaler om alt det spennende som har skjedd i ferien - vi har konkludert med at både barn og voksne har badet MASSE! For et deilig sommervær vi har hatt - og fortsatt har :).

Litt bilder fra dagen i dag. Strevde litt med å få opp porten til garasjen, den var nemlig blitt malt igjen, men muskel Lene fikk til slutt slått den opp, Elsie og Kim Ahn hadde og jobbet hardt med å få løsnet malingen.

De fleste barna holdt seg nede i skyggene, der var det deilig og svalt. I løpet av sommeren hadde det vokset opp mange små eiketrær i bakken, disse ble nøye studert og mange ville også ha med seg hjem noen trær. På eikenøtta plantet vi noen i ei krukke, spennende å se om de vil vokse der.... :)

En super dag som bestod av lek, moro, gode samtaler og ikke minst en IS ;). Ha en fortsatt fin fin uke i sola!

PS: Husk håndkle og badetøy i morgen!

Åpningstider uke 31
Publisert: 27.06.2014 skrevet av: June

NB!

Husk at i uke 31 har vi åpent fra 07.30-16.30.
De som har barn i barnehagen denne uka har fått beskjed på SMS, men jeg gir beskjed her også så er vi sikker på at alle får det med seg.

God sommer.

Hilsen June

Publisert: 19-06-2014 skrevet av: June

Nå er det ikke lenge til sommerferie. Foreldre og barn på Auglandstjønn må ha en riktig god sommer.

Barnehagen er stengt i uke 28, 29 og 30.

Vi ønsker nye barn velkommen fra mandag 4. august.

.