Hovedadresse Gamle Myrvei 5 4580 Lyngdal Telefon: 38 33 45 60 /38 33 45 59 Send oss e-post
Post/faktura adresse postboks 353 4577 Lyngdal
Korona Pedagogisk leder: Linda B. Berntsen Ta gjerne kontakt på: Telefon: 94506017
Kubus Pedagogisk leder: Ingrid Eliassen Ta gjerne kontakt på: Telefon: 94506017
Måne Pedagogisk leder: Diana Tislavoll Ta gjerne kontakt på: Telefon: 94506035
Sola Pedagogisk leder: Liv Reidun Økland Ta gjerne kontakt på: Telefon: 94506037
Trapes Pedagogisk leder: Hege S. Kjørrefjord Ta gjerne kontakt på: Telefon: 97999615
Triangel Pedagogisk leder: Janet Skille Ta gjerne kontakt på: Telefon: 97999616
Redaktør: Laila Hagnes
Calendar
Title and navigation
<<<oktober 2017><<
oktober 2017
mtotfls
02030405060708
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til et nytt barnehageår !

Velkommen til dere vi allerede kjenner,  og til nye barn og foreldre.

I august og september vil vi ha fokus på trygghet og å bli kjent.

Vi har vært så heldige som har fått Pål Roland til å delta på et foreldremøte 9.november kl 19.00 - kl 20.30 i Lyngdal kirkesenter. Han er en meget anerkjent forsker og foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt. Roland jobber ved nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning ved universitetet i Stavanger.

Dette møtet er felles for alle barnehager og skoler i Lyngdal kommune.

Tema Roland har valgt å snakke om er :

"hvordan kan vi som foreldre påvirke atferd  i positiv retning?"

Hvordan forstår vi i dag mobbing, og hva kan vi gjøre?

Betydningen av relasjonsbygging - hvordan kan vi tenke om våre forventinger? "

Det er KOMFUG ( kommunalt foreldreutvalg) i Lyngdal som er initiativtakere for dette foreldremøte

Vell møtt til en innholdsrik kveld !!

Den 20 oktober skal barnehage personalet i Lyngtua har felles planleggingsdag med ansatte i Nygård barnehage.

Vi får besøk av Øyvind Askjem som skal holde foredrag om, barn, vold og overgrep i nære relasjoner. Han har også med seg en utstilling " Hvis klær kunne snakke".

Folkemøte om forslag til Skolebruksplan.

Folkemøte om forslag til Skolebruksplan 2018-2030, tirsdag 21. mars kl. 19.00 i Kulturhuset.

Innhold:

-    Info om bakgrunn og prosess i utarbeidelse av planen

-    Orientering om innhold og ulike alternativer for organisering av skolene i Lyngdal

-    Anledning til å stille spørsmål

Trykk på lenken her dersom du vil ha mer informasjon: https://www.lyngdal.kommune.no/no/aktuelt/folkemote-om-forslag-til-skolebruksplan

Planen er sendt til høring i alle råd og utvalg ved skolene. Ungdomsrådet vil få egen orientering om saken. Lag, foreninger, organisasjoner og enkeltpersoner som ønsker å gi innspill, kan gjøre det skriftlig til «sin» skole innen 21. april.

Nå er det igjen tid for å søke barnehageplass for kommende barnehageår. I den forbindelse ønsker vi i Lyngtua barnehage alle velkommen til å søke plass her hos oss! Kom gjerne innom for ta en titt dersom du lurer på hvordan vi har det her i barnehagen.

Søknadsskjema finner du på kommunens hjemmeside eller dere kan trykke her på: Søknadsskjema

Dere som allerede har plass i Lyngtua, trenger ikke søke på nytt. Men dersom dere ønsker å endre på plassens størrelse, må dere søke.

Søknadsfrist er 1.mars 2017

I Lyngtua barnehage ble den internasjonale morsmålsdagen markert på alle 3-5 års avdelingene. Dagen startet med at barna og de voksne var med på samling inne på hver avdeling. Her reflekterte barna sammen med de voksne om hva morsmålsdagen er og de voksne forklarte hva som skulle skje i barnehagen for å markere denne dagen.  Nærmere 60 barn og voksne var tilstede på denne markeringen og bidro med lesing på forskjellige språk, matretter fra ulike land og lagde en fantastisk ramme for dagen! God stemning og god mat!

Skogen i Lyngtua barnehage innbyr til lek, læring og flotte opplevelser!

Vi har fokus på språk i Lyngtua og leselysten er det ikke noe å si på inne på Kubus!