topLogoSpacer

LUNDEGÅRD BARNEHAGE

DUGNAD VÅR 2014
Publisert: 07.04.2014 skrevet av: Vidar Gjerde

Styret ønsker alle andelshavere velkommen til dugnad for våren 2014.

Program for dugnad:

- Feie og spyle området fri for sand o.a.

- Koste sand tilbake i sandkassene

- Renske takrenner for sand, o.a.

- Hvis fint vær: Male/olje lekeapparater

- Annet forefallende arbeid som må gjøres ute (og      kanskje noe inne)

Dugnaden vil foregå på følgende dager og tidspunkt:

• Torsdag 8. mai kl. 18.00- 21.00
  • Mandag 12. mai kl. 18.00- 21.00

Ca. 2 uker før dugnaden vil en liste over alle andelshavere bli hengt opp på innsiden av utgangsdøra til Tunet, Stallen og Bingen hvor du/dere må velge hvilken dag som passer best å være med på dugnad. Påminnelse om å sette seg opp på lista vil henge på dørene til hver base. Det vil stå litt mer detaljer om hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres i barnehagen.

Dersom noen ikke har mulighet til å stille på dugnad, ta kontakt med Vidar Gjerde (tlf. 47031097, mail: v-gjerd2@online.no) innen onsdag 23.april.

Alle andelshavere skal delta på dugnad, en person per andel. Merk: De som ikke stiller på dugnad blir fakturert for kr. 1500,-

Eierstyret

.