Kalamyrveien 2 4395 Hommersåk
Sykt barn
PBL
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Lekeland Barnehage er en privateid barnehage som åpnet i 2005. Vi er eid av Betel her på Hommersåk, og har utvidet kristen formålsparagraf.

Vår visjon er:

"Du er du, og du duger"

Barnehagen har i dag 3 avdelinger, to 3-6 års avdelinger og en 0-3 års avdeling.Vi er veletablert i nærområdet og vi benytter oss ukentlig av Gyda gård, der vi får ta del i spennende aktiviteter på gården. Vi har også en egen lekeby som er tilknyttet Betel, der barna kan utvikle rollelek i unike omgivelser. Vi har fokus på sang og musikk i hverdagen. Barnehagen har et stort uteområde, der vi bla har en stor naturtomt der barna får bevege seg i ulendt terreng, et sted de kan være nysgjerrige og kan oppholde seg fritt. Vi har høner der barna er med og henter egg og gir hønene mat. Barna får også være med og ruge frem kyllinger.Uteområdet bak barnehagen ble nytt våren 2016.

Lekeland barnehage har et fantastisk personale, vi er heldige som har en så engasjert gjeng i barnehagen vår!

Våre åpningstider: 06.45 - 16.45

Minner om plandagen fredag 17. november

Barnehagen er da stengt!

FN kafe 24. oktober kl 14 -15.45

FELLESDUGNAD 25. OKTOBER

VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE ONSDAG 4. OKTOBER KL 18.00

Barnehagen har plandag onsdag 16. august.

Barnehagen er da stengt.