Kalamyrveien 2 4395 Hommersåk
Sykt barn
PBL
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Lekeland Barnehage er en privateid barnehage som åpnet i 2005. Vi er eid av Betel her på Hommersåk, og har utvidet kristen formålsparagraf.

Vår visjon er:

"Du er du, og du duger"

Barnehagen har i dag 3 avdelinger, to 3-6 års avdelinger og en 0-3 års avdeling.Vi er veletablert i nærområdet og vi benytter oss ukentlig av Gyda gård, der vi får ta del i spennende aktiviteter på gården. Vi har også en egen lekeby som er tilknyttet Betel, der barna kan utvikle rollelek i unike omgivelser. Vi har fokus på sang og musikk i hverdagen. Barnehagen har et stort uteområde. Vi har nylig utvidet uteområdet med en stor naturtomt der barna får bevege seg i ulendt terreng, et sted de kan være nysgjerrige og kan oppholde seg fritt. Uteområdet bak barnehagen skal også bli “nytt” i løpet av våren 2016.

Lekeland barnehage har et fantastisk personale, vi er heldige som har en så engasjert gjeng i barnehagen vår!

Våre åpningstider: 06.45 - 16.45

Gratulere med dagen alle sammen

Nå er det endelig kommet sol og varme. Vi kommer derfor til å være en del ute før lunsj fremover.

Mandag er det 1. mai og barnehagen har stengt.

Ha en veldig fin fridag

Idag hadde vi påskelunsj for både store og små i barnehagen.

Minner om endret åpningstider i påskeuka

Mandag 10. april kl 7.00 - 16.30

Tirsdag 11. april kl 7.00 - 16.30