Kalamyrveien 2 4395 Hommersåk
Sykt barn
PBL
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Lekeland Barnehage er en privateid barnehage som åpnet i 2005. Vi er eid av Betel her på Hommersåk, og har utvidet kristen formålsparagraf.

Vår visjon er:

"Du er du, og du duger"

Barnehagen har i dag 3 avdelinger, to 3-6 års avdelinger og en 0-3 års avdeling.Vi er veletablert i nærområdet og vi benytter oss ukentlig av Gyda gård, der vi får ta del i spennende aktiviteter på gården. Vi har også en egen lekeby som er tilknyttet Betel, der barna kan utvikle rollelek i unike omgivelser. Vi har fokus på sang og musikk i hverdagen. Barnehagen har et stort uteområde, der vi bla har en stor naturtomt der barna får bevege seg i ulendt terreng, et sted de kan være nysgjerrige og kan oppholde seg fritt. Vi har høner der barna er med og henter egg og gir hønene mat. Barna får også være med og ruge frem kyllinger.Uteområdet bak barnehagen ble nytt våren 2016.

Lekeland barnehage har et fantastisk personale, vi er heldige som har en så engasjert gjeng i barnehagen vår!

Våre åpningstider: 06.45 - 16.45

Barnehagens åpningstider i påsken:

Fredag 23. mars stenger barnehagen kl 16.30

Mandag 26.3  har barnehagen åpent  kl 7 - 16.30

Tirsdag 27.3 har barnehagen åpent    kl 7 - 16.30

Onsdag 28 3 har barnehagen åpent   kl 7 - 12.00

Endret åpningstid i vinterferien 12.-16. februar

Barnehagen åpner kl 7.00

Stenger kl 16.30

Lekeland har fått ny facbookside.

Den kan du ta en kikk på, og lik gjerne siden vår!

Etter helgens snøfall var det bare å finne dresser, votter og luer! Vi må kose oss i snøen så lenge vi har den her!

Minner om plandagen fredag 17. november

Barnehagen er da stengt!