Besøksadresse Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 66 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Odd Ragnar W. Ommundsen
Registreringsskjema til flerspråklig assistent 2017-2018
Søk her
Johannes læringssenter barnehage
Se film her!
Velkommen til Innføringsbarnehagen

Innføringsbarnehagen er heldags og har totalt 54 plasser for barn i alderen elleve måneder til seks år. Antall plasser kan utvides ved behov. Barnehagen skal gi plass til barn av deltakere på Introduksjonsprogrammet. Barnehagetilbudet på Johannes læringssenter er gratis. Etter ca. ett år i Innføringsbarnehagen bytter barna til en bostedsbarnehage. Ved kapasitet kan Innføringsbarnehagen gi plass til andre målgrupper som barn til voksne asylsøkere som går på norskkurs.

Innføringsbarnehagen er en av NAFO (Nasjonalt Senter for Flerkulturell Opplæring) sine Fokusbarnehager. Det innebærer at vi skal være en barnehage som deler vår kompetanse på fagfeltet med andre barnehager i Rogaland og landet for øvrig.

Styrer i barnehagen er Elisabeth Helgesen.

Kontakt styrer:

Epost: elisabeth.helgesen@stavanger.kommune.no og telefon 51 50 78 08