Meny
Velg avdeling Forside
Hovedadresse Besøksadresse: Boremarkveien 2, 4032 Stavanger Postadresse: Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913700 Send oss e-post
Styrers stedfortreder Bjørghild A Hamre 51913040 / 92298735 Send oss e-post
Virksomhetsleder Erlend Norheim 51913039 / 404 74 591 Send oss e-post
Åpningstider i Jåttå barnehage Hverdager fra kl. 07.30 - 16.30 Stengt alle helligdager
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Sommeren og høsten....

Tilvenning til nye avdelinger er nå i gang. Se utsendt skriv fra 11.5. for nye avdelinger. Det starter 55 nye barn i barnehagen, hovedsakelig småbarn, men fremdeles er det barn på venteliste. Vi gleder oss til oppstart av nytt barnehageår, og ser frem til å bli kjent med nye barn, foreldre og nye ansatte.

Det nærmer seg med stormskritt ferietid for alle. Sommerbarnehagen starter i Jåttå barnehage i uke 25. Da begynner ferieavviklingen for både små og store. I uke 27, 28, 29 og 30 vil den enkelte fløyer vurdere utfra antall barn og ansatte om de skal være sammen to og to avdelinger eller hele fløyen.    Ut fra ferieoversikten for de ansatte vil det være en kjent voksen på nesten samtlige avdelinger gjennom hele sommeren. Det vil dermed være lite behov for vikarer i sommer (med forbehold om at alle holder seg friske) 😊 Selv om det stort sett er en kjent voksen for barna på alle avdelinger, vil barna være sammen med voksne fra andre avdelinger. Det kan være voksne fra andre avdelinger som har yttervakt og enten tar imot barna om morgenen eller sier takk for i dag på slutten av dagen. Selv om dere ikke kjenner alle de voksne, virker det som om barna gjør det 😊  

Vi vil ha gjennomgående tema hele sommeren. Ukene 25-28 vil tema være småkryp og uke  29-32 sang- og ringleker. Den siste uken vil ha ekstra fokus på å skape gode overganger med tanke på de barna som skal bytte avdeling.    

I forhold til personalet har vi ansatt noen nye pedagoger, barnehagelærere og assistenter. Som dere kanskje har fått med dere er det ny bemanningsnorm og pedagognorm. Dette påvirker organisering av gruppene, men vi mener å ha funnet gode løsninger for barna.   Våre erfaringer er at tydelig ledelse, god organisering og en god struktur bidrar til forutsigbarhet, trygghet, og trivsel for både barn og dere foreldre. På noen få avdelinger er det ansatt to pedagogiske ledere/barnehagelærer, mens en på de fleste. Dette er regulert av størrelsen på rommet, antall barn og bemanningsnormen totalt på huset. Vi mener vi har fått til gode personalteam på alle avdelinger. Fremdeles er ikke alle nyansettelser og plasseringer helt klare, så vi avventer litt med å informere dere om plassering av personalet. Men  – vi tror dere vil bli godt fornøyde.  

Vårt oppdrag er å gi alle barna gode hverdager, og et mest mulig likeverdig og godt tilbud, ut fra de rammer vi har. I forhold til det pedagogiske innholdet har vi også i år vært så heldige å få prosjektmidler i forhold til Likeveldig lek for alle. Dette betyr at vi vil fortsette å arbeide for at alle inkluderes og får mulighet for god lek og kjekke aktiviteter i mindre faste grupper.   

Til høsten er det nedsatt en arbeidsgruppe bestående av foreldrerepresentanter (FAU), personalrepresentanter og styrer, som vil få i oppdrag å se på ulike løsninger til organisering for årene som kommer.  

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål eller noe er uklart.  

Vi ønsker dere alle en fantastisk ferie og sommer!