Meny
Velg avdeling Forside
Hovedadresse Besøksadresse: Boremarkveien 2, 4032 Stavanger Postadresse: Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913700 Send oss e-post
Styrers stedfortreder Bjørghild A Hamre 51913040 / 92298735 Send oss e-post
Virksomhetsleder Erlend Norheim 51913039 / 404 74 591 Send oss e-post
Åpningstider i Jåttå barnehage Hverdager fra kl. 07.30 - 16.30 Stengt alle helligdager
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Sunn og næringsrik mat

Vi har et variert kosthold som baserer seg på rene råvarer, og det aller meste av varmmaten blir laget fra bunnen av deriblant alle gryter, gratenger og sauser. Både i disse og i torsdags smoothien tilsettes grønnsaker mange barn ikke liker å spise rent f.eks. løk, spinat og rødbeter

Frokost toppingene lages fra bunn av og består av minst 98% ren frukt og/eller bær, den er kun tilsatt litt sukker ved behov for å bryte syrligheten.  

Varm menyen består av fisk- og vegetarretter for å møte helsedirektoratets anbefaling om økt inntak av grønnsaker og fisk til middag to til tre ganger i uken. De fleste barn spiser mye kjøttprodukter hjemme.  Avdelingene har et brett utvalg av pålegg å velge mellom til brødmåltidene inkl. et stort utvalg av grønnsaker. Det skal alltid serveres oppskårne grønnsaker og minst et fiskepålegg ved brødmåltider.  

Alle avdelinger skal bake sammen med barna en gang i måneden og vi legger vekt på at de skal bruke grove kornprodukter.  

Det er utarbeidet en egen turmat meny som gir avdelingene muligheten til å lage seg varm mat en gang i måneden, dette er en fin mulighet til å ta barna med på matlagingen.  

Matmenyen finner du - under menyvalg Mat og helse (samme plass som din avdeling) under Dokumenter. Beklager vanskelig forklaring :)