Velg avdeling Piruetten
Håbafjellvn. 45 4325 Sandnes
Telefon: 51 97 11 80 Faks: 51 97 11 88 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Vasshus

Piruetten er en småbarnsavdeling med plass til 14 barn mellom 0-3 år. Vi er 4 voksne som jobber her til daglig. En pedagogisk leder, en idrettspedagog og to pedagogisk medarbeidere. Hver uke kan vi tilby barna 2-3 turdager, 3 ganger med lek og bevegelsesglede i vår egen gymsal og faste samlinger og formingsaktiviteter.

Det som kjennetegner denne avdelingen er omsorg og trygghet, samt stort fokus på ett inkluderende fellesskap med andre barn og voksne. Vi ønsker at avdelingen skal være ett trygt og utfordrende sted for barna. De skal få mulighet til å oppleve mestringsglede hver eneste dag. Både på tur og inne på avdelingen. Vi legger opp aktiviteter utfra barnas individuelle behov og utvikling. 2 åringene har også en egen klubb som heter Pinnsvinklubben. Her blir de kjent med jevngamle barn på den andre småbarnsavdelingen. Da går de turer og har aktiviteter som er lagt opp etter deres alder og utvikling. De får også gå på eget turnkurs nede i Sandnes turnhall samt være med på ett friluftslivkurs.