Velg avdeling Smash
Håbafjellvn. 45 4325 Sandnes
Telefon: 51 97 11 80 Faks: 51 97 11 88 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Vasshus

SMASH er en småbarnsavdeling med barn i alderen 0-3år. Full gruppe består av 14 barn og 4 voksne. Her har vi en god kombinasjon av personal med  Pedagogisk leder, idrettspedagog og 2 pedagogiske medarbeidere som er opptatt av å gi god omsorg og skape trygghet for de minste barna i barnehagen.

Ukene på SMASH er preget av mye bevegelsesglede, men samtidig ro og hvile. 2 dager i uken er vi ute på tur med barna for å inspirere barna til å bli glad i naturen og bli kloke på sin egen kropp i bevegelse. Ellers har vi også en gymsal som vi benytter oss av 3 dager i uken. Her får barna oppleve mestring både alene og i et fellesskap. Vi tilpasser dagene etter barnas behov, derfor er ingen dager like på Smash☺️ Barna som er 2år har også en egen klubb som heter Pinnsvinklubben. Her møter de alle 2åringene på huset og er ute på turer, i gymsal og har ulike forming og matlagings aktiviteter på høsten. Til våren skal de ha turnkurs i Sandneshallen og friluftslivkurs. Denne klubben har vi hver torsdag fra oktober til juni.