topLogoSpacer

Sommerferien 2015
Publisert: 09.04.2015 skrevet av: styrer

Hei,

Håper alle har hatt en fin påskeferie

Og etter påsken begynner forberedelsene til sommerferien, så nå kommer sommerferielappen.

Viser til vedtekten for Randaberg kommunes barnehager:

"E) Barnehagens åpningstid
e.3. Alle barn skal ha minimum 4 uker ferie i løpet av barnehageåret. 3 uker skal være sammenhengende ferie i perioden 1. juni til 30. september. Den 4. ferieuken kan tas ut med enkeltdager eller samlet. Planleggingsdagene i barnehagen kan regnes som den 4de ferieuke. Styrer skal ha beskjed innen 15. april når barnet tar ut sin hovedferie."

Ferielappen for sommeren kan returneres på mail eller leveres  på avdelingen. For dere som har flere barn i barnehagen, fylles dere bare ut en ferielapp.
For å kunne fastsette personalets ferier er vi avhengige av at fristen 15. april holdes.

fileicon
Sommerferien 2015.docx

God Påske
Publisert: 27.03.2015 skrevet av: abg

Vi ønsker dere alle en riktig God Påske:)

Håper dere alle får noen gode feriedager sammen enten dere er hjemme, ved sjøen eller i snøe!

Planleggingsdager
Publisert: 09.03.2015 skrevet av: styrer

Minner om at barnehagen er stengt torsdag 12.mars og fredag 13.mars

Vi har planleggingsdager

Påskeferielapp
Publisert: 04.03.2015 skrevet av: abg

Påskeferien nærmer seg og vi trenger en tilbakemelding fra dere om ditt barn skal ha fri eller kommer i påsken.

I år skal vi være i Fjellheim barnehage mandag, tirsdag og onsdag før skjærtorsdag.

Minner om at bhg. stenger kl.12.00 onsdag 1.april

fileicon
pskeferie.doc

Søknadfrist SFO
Publisert: 03-02-2015 skrevet av: abg

Til de av dere som har skolestarter til høsten og ønsker å søke SFO plass kan det gjøres på nettet.

Nettet åpner 1. mars og søknadsfristen er 01.april 2015

For mer info om SFO, gå inn her:

Se flere forsideartikler >>

.