Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Administrasjonen
Minadmin
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdsted i Tinn Austbygd.

Barnehagen har idag tre avdelinger. Tuss er en 1-2 års avdeling. Småtroll er en 3-4 års avdeling. Troll er en 5-6 års avdeling.

Tilbud:
2,3,4,5 dagers plass eller turnusplass.

Åpent:
Etter behov fra kl.06.30-17.00

Hei. Minner dere om at barnehagen er stengt 13.03 pga nok en viktig planleggingsdag for ansatte i barnehagene i Tinn.

Hei. Nå har alle avdelinger fått seg mobil. Det skal bli lettere å nå oss nå. Dere kan bl.annet sende meldinger dersom barna deres tar seg fri eller om det skulle være andre beskjeder som kan gis over sms. Men ring oss også selvsagt veldig gjerne :-)

Småtroll: 41700377

Troll: 41700378

Tuss: 41700379

Årsplan 2016/2017

NB: Husk å rygge inn bilen når dere parkerer, fronten ut klar for kjøring.   Dette er for å slippe uoversiktlige situasjoner i hente og bringesituasjonene. Det er liten plass hos oss enn så lenge og det er en risiko i disse situasjonene. Foreldre bør gå ut av porten før barna sine, osv. Bruk tid, se litt ekstra rundt dere. Noen av de minste barna liker å stå rett innenfor porten ved hentetid, fordi de er nysgjerrige på alt som skjer. Da er det fort gjort at et lite barn kan luske seg ut dersom barna åpner opp porten selv. Vi kan minne hverandre på disse situasjonene. På forhånd tusen takk!