Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Administrasjonen
Minadmin
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdsted i Tinn Austbygd.

Barnehagen har idag tre avdelinger. Tuss er en 1-2 års avdeling. Småtroll er en 3-4 års avdeling. Troll er en 5-6 års avdeling.

Tilbud:
2,3,4,5 dagers plass eller turnusplass.

Åpent:
Etter behov fra kl.06.30-17.00

Hei alle sammen. Vi tenker å arrangere sommerfest sammen med dere torsdag 07.06. Da blir det avslutning for skolebarna også :-)

Håper det kan passe for de fleste av dere, ja gjerne alle sammen :-)

Si ifra dersom det ikke passer. Vi bytter dag dersom mange av dere ikke kan.

Hilsen Ann Helen

Siste planleggingsdag dette barnehageåret er fredag 18. mai. Det står i årsplanen, men vi minner dere på dette i forkant.

Tinn kommune skal nå bli en Trafikksikker kommune. Vi er med i denne planen og har ekstra fokus på det vi kan forebygge for å unngå ulykker i trafikken.

Husk derfor å kjøre saktere i bakken opp til barnehagen så det er sjans å få stoppet før man møter annen bil eller gående. Ekstra viktig nå på glatt føre.

Husk å rygge bilen inn på parkeringsplassen. Bruk riktig side av plassen, høyre side er for foreldre. Ansatte parkerer til venstre inn mot skogen. Anbefaler dere å ikke ha bilen på tomgang. Pga plassmangel er det viktig at dere ikke opptar de ansattes plasser om morgenen. Jeg skal sette opp nye infolapper på porten ifht dette. Sammen skal vi forebygge så vi unngår å miste flere mennesker i trafikken - det er høye nok tall fra før!

Hei. Nå nærmer det seg frist for å søke barnehageplass i hovedopptaket. Er du fortsatt usikker på hvor du vil søke? Vi oppfordrer deg da til å avtale et besøk hos oss før fristen går ut 15.03 :-) Vi sees.