Vel avdeling Framside
Telefon: 51 48 54 21 Send e-post til oss
Redaktør: Lillian Fjelde

Turdager og discobesøk:)

I barnehagen skal det pedagogiske personalet tilrettelegge for gode lekesituasjoner og læring

Turdag for Ugler og Rever, og fysisk aktivitet for Harer:) Fellestur for hele Nøtteliten til ballbingen

En nydelig vinterdag

"Snøstorm ute" - noen trosset været, noen lånte en "gymsal" og andre tok en tur på kino

I dag har vi hatt fest i barnehagen;)

Mykje kjekt som skjer i barnhagen i dag også:)

I dag har vi hatt grønn dag på Askeladden:) Ungene har vært med å laget grønne vafler! "Det va løye å ha grønne vafler i dag" " Det smakte godt, eg ska sei til mamma at eg likte grønne vafler" "Det har eg aldri smakt før" - eller var det meste andre også grønt til lunsjen i dag: grønn juice, paprika,agurk, brokkoli, og til og med grønn gele til dessert!

Det var mye god stemning rundt frokostbordet i dag da ungene ble møtt med god natt - og voksne med fine parykker. Gøy å le sammen!