3 årsgruppen
Boganesveien 14 a 4020 Stavanger
Telefon: 51 88 15 82 Send oss e-post
Redaktør: Beth Erfjord

VISJONEN VÅR: EN GOD START PÅ LIVET !

Vi ønsker at Fredheim Barnehage skal være et sted der det er godt å være for både store og små.Vi ønsker at barna skal oppleve glede og trygghet og gode vennskap.Trygghet og trivsel er det beste utgangspunktet for at barnet skal kunne leke, lære og utvikle seg på alle områder. Det blir derfor viktig med voksne som ser, lytter og involverer seg i barna som gruppe og i det enkelte barnet. Gode, kjente rammer og rutiner er med på å skape en forutsigbar og trygg hverdag for barna.Leken er viktig for barnas trivsel og for barnas læring.Vi vil prioritere god tid til lek og ha høyt fokus på å tilrettelegge for god lek.

Barnehagen finner du på Hinna i Stavanger.  Vi er en NLM-barnehage og har et kristen trosformål. Barnehagen ble åpnet i 1973.  Vi pusset opp og utvidet til fire avdelinger i 2014.

Vi har lest boka "Karsten har bursdag" de siste ukene og i dag var det klart for bursdag som barna har vært med på å forberede.

Lurer du på hvilken barnehage du skal søke ?

Ta kontakt med oss så kan vi fortelle deg om barnehagen og svare på dine spørsmål.

Her er en link til søknadskjema: https://stavangerg2.ist-asp.com/NO01103-pub/login.htm

Tirsdag 24.oktober kl 15 -  16.30  blir det kafe i barnehagen med mat fra mange land.