Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Telefon: 67122303 Faks: - Send oss e-post
Daglig leder: Rita Myrmo
Barnehagens utemiljø

Barnehagen har et utemiljø som gir store muligheter for fysisk utfoldelse, aktivitet og moro. Arealene ute består av en kombinasjon av koselig naturtomt og noe opparbeidet tomt med både gress, grus og asfalt, noe som gir barna gode forutsetninger for variert lek. Våren 2016 utvidet vi uteområde på nedsiden av barnehagen, slik at de yngste barna fikk mer plass og noen nye lekeapparater. Sommeren 2017 oppgraderte vi områdene på oversiden av barnhagen til stor glede for barna. Dette gir en variert lek som innbyr til bl.a. rollelek og fysisk aktivitet.

På uteområdet har vi en grillhytte som blir brukt til grilling, å nye matpakken eller bare for å varme seg litt i under uteleken om vinteren.

Barnehagen ligger idyllisk til i en liten park, med skog, fotballbane og fine akebakker innenfor og rett utenfor gjerdet.

"Tårnet" - her har barna utsikt over hele uteoråde, og sklien gir superfart. På vinteren brukes gressbakken til akebakke.

Klatrestativet har tre områder slik at det er god plass til variert lek for store og små.