Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Telefon: 67122303 Faks: - Send oss e-post
Daglig leder: Rita Myrmo
Om Ekebergparken barnehage

Barnehagen er privat og eies av Gjønnes Kvinne og Familie lag. Styret, som består av foreldre i barnehagen, utgjør eierstyret i barnehagen. Alle barn som går i barnehagen må ha en foresatt som er medlem i Gjønnes Kvinne og Familielag så lenge barnet går i barnehagen. Innmeldingen skjer når du har mottatt barnehageplass.

Ekebergparken barnehage ble ferdigbygget august 2007.  Den er innredet i lyse farger og med moderne møbler og utstyr. Dette for å gi en best mulig hverdag med et godt arbeidsmiljø for både store og små i barnehagen.

Høsten 2014 bygget vi om fra 3 til 4 avdelinger og høsten 2015 bygget vi om kjøkkenet. Vi har i dag egen kjøkkenhjelp som lager alle måltidene til barna (ikke frokost og turmatpakken på onsdager). Vi bruker ferske og gode råvarer, og alt lages fra bunn.

Sommeren 2016 utvidet vi uteområdet for småbarna nede. De fikk mer plass, husker, tunnel og en hyggelig krok med et lite hus og bord. Sommeren 2017 oppgraderte vi uteområdet til storbarnsavdelingen oppe med nye klatrestativ, utbedring av akebakke, nytt gress, båt, vippe m.m.

I 1.etasje ligger småbarnsavdelingene Marihøna og Humla, og personalfløyen med utstyrsbod og vognbod lett tilgjengelig rett utenfor. Småbarnsavdelingene har egen kjøkkenkrok i forbindelse med hovedoppholdsrommet, og ett grupperom hver for ulike aktiviteter. Småbarnsavdelingene deler fin og grovgarderobe.Utenfor inngangen er det rikelig med overbygg slik at vognene kan stå beskyttet for vær og vind. Pr. i dag har vi 18 småbarnsplasser.

I 2.etasje finner vi avdelingen Eikenøtta og Ekornbarna for de store barna. Avdelingene har et stort oppholdsrom, samt et lite grupperom. I tillegg har de et felles grupperom og lekeplass under trappen. Vi disponerer også et ekstra rom i lagshuset, som vi bruker til fysisk aktivitet og gruppeinndelinger. Vi har pr. i dag 36 barn fra 3-6 år.