topLogoSpacer

Fotografen
Publisert: 04.09.2014 skrevet av: Marianne

Hei hei alle sammen.

Minner om at fotografen kommer snart til barnehagene.

Dravhaug: 22.september

Øygarden : 23. september

Marianne S. Tveit

Datoer for foreldremøtet
Publisert: 03-09-2014 skrevet av: Marianne

Det nærmer seg tid for det første foreldremøtet.

Dette vil i Dravhaug bli tirsdag den 23.september ,og i Øygarden  tordag den  25. september. Begge møtene begynner kl.19.30 og varer til ca kl 21.00.

Innkalling med nærmere informasjon kommer etterhvert.

Marianne Stenbro Tveit

Velkommen til nytt barnehageår
Publisert: 20-08-2014 skrevet av: Marianne

Til små og store, nye og "gamle".....velkommen til et nytt barnehageår i Øygarden og Dravhaug barnehage ( 2014-2015)

Det er nok mange forventningsfulle foreldre som skal levere sine barn i barnehagen i disse dager. Vi ønsker at tilvenningen skal oppleves som god både for foreldre og barn. Det er derfor viktig at dere tar kontakt med de ansatte om det er noe dere lurer på.

I margen til høyre finner dere den nye årsplanen for 2014-2015. Viktig at dere tar dere tid til å lese denne.

Her finner dere også de opplysninger dere skulle trenge av viktige datoer for planleggingsdager og andre merkedager i barnehagen, navn på ansatte og telefonnummer til avdelingene.

Ha en fin dag :)

styrer ( vikar for Inger Lise )

Marianne Stenbro Tveit

.