topLogoSpacer

Dravhaug/Øygardenbarnehage

Velkommen til nytt barnehageår
Publisert: 20-08-2014 skrevet av: Marianne

Til små og store, nye og "gamle".....velkommen til et nytt barnehageår i Øygarden og Dravhaug barnehage ( 2014-2015)

Det er nok mange forventningsfulle foreldre som skal levere sine barn i barnehagen i disse dager. Vi ønsker at tilvenningen skal oppleves som god både for foreldre og barn. Det er derfor viktig at dere tar kontakt med de ansatte om det er noe dere lurer på.

I margen til høyre finner dere den nye årsplanen for 2014-2015. Viktig at dere tar dere tid til å lese denne.

Her finner dere også de opplysninger dere skulle trenge av viktige datoer for planleggingsdager og andre merkedager i barnehagen, navn på ansatte og telefonnummer til avdelingene.

Ha en fin dag :)

styrer ( vikar for Inger Lise )

Marianne Stenbro Tveit

Minner om....
Publisert: 01-07-2014 skrevet av: Inger Lise Andersen

Planleggingsdagen 15.august. Barnehagen holder stengt denne dagen. God sommer alle sammen!

Takk for flotte sommerfester!
Publisert: 12-06-2014 skrevet av: Inger Lise Andersen

Tusen takk for flott deltakelse og gjennomføring av sommerfestene som ble arrangert av FAU denne uken. Tross litt regn stilte dere foreldre mannsterke opp og bidrog til god stemning og en hyggelig stund for barna i barnehagen! Tusen takk til FAU i både Dravhaug og i Øygarden for stort engasjement og fantastiske bidrag dette barnehageåret. Setter stor pris på dere!

Sommerfest for barn og foreldre
Publisert: 02-06-2014 skrevet av: Inger Lise Andersen

Velkommen til sommerfest i Øygarden den 10.juni og 12.juni for Dravhaug.

Ta med egen grillmat med tilbehør samt egen drikke. Barnehagen står for grillen og is til barna.

Vi håper på flott vær!

Vel møtt!

Til informasjon
Publisert: 06-01-2014 skrevet av: Inger Lise Andersen

Sola kommune

INFORMASJON OM ENDRINGER I SOMMERAVVIKLINGEN SOM FØLGE AV HØP 2014

Viser til sak 77/13 i Kommunestyret den 12.12.13 om budsjettbehandlingen for 2014. Der går det frem at det vil bli endringer i forhold til å avvikle sommerferie i våre barnehager. Sola kommune sine vedtekter som skissert nedenfor, vil bli endret som følge av budsjettvedtaket.

Punkt 11
Alle barn skal ha 4 ukers ferie. 3 av ferieukene skal være sammenhengende og skal avvikles mellom 1. juni og 1. september. Julaften, nyttårsaften og onsdag før skjærtorsdag stenger barnehagene kl. 12.00.

Dette punktet vil bli endret for sommeren 2014 der det vil gå frem at 3 av ferieukene skal være sammenhengende og avvikles innenfor rammen av skolen sin sommerferie. For 2014 vil det si mellom 20.06 og 18.08.

Det settes ned en arbeidsgruppe for å arbeide ut retningslinjer for hvordan en vil gjennomføre dette i praksis.

Med hilsen

Tove Valdeland