Meny
Velg avdeling Forside
Sam Eydes gate 103 3660 Rjukan
Telefon: 35 08 26 61 Send oss e-post
Redaktør: Maria Helland
Logg inn (kun for ansatte)
Logg inn her (kun for ansatte)

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdssted i byens sentrum.

Barnehagen har i dag tre avdelinger, en avdeling med 9 barn i alderen 0-3 år og to avdelinger med 18 barn i alderen 3-6 år.

Tilbud: 2, 3, 4 og 5 dagers plass, samt halv plass

Åpent: 07:15 - 16:45

Nå har vi tatt det nye fagsystemet i bruk og dere kan finne opplysninger om barnet deres, gjøre endringer ol. på Foreldreportalen som ligger på hjemmesida til Tinn kommune – se Selvbetjening - Skjemaer A-Å - Barnehageskjemaer, og logg dere inn med ID.

Vi er i gang med temaet "verdensarv" - og har vært på tur med snutebussen.

I dag har vi hatt nissefest i barnehagen.

Da vi satt inne og sang julesanger, fikk vi besøk av disse to nissene, som lekte og tøysa ute. De ga oss en stor sekk med godteriposer til alle barna, før de dro videre.

Seinere på dagen hørte vi fortellingen om Snekker Andersen, og spiste nissegrøt.


Vi minner om planleggingsdagen 30.oktober. Barnehagen er da stengt. 

Denne gangen skal alle i personalet reise på kurs i Oslo, på Østlandske lærerstevne. Vi fordeler oss på flere ulike kurs, men tema som tilknytning, samspill mellom voksne og barn, sosialt samspill, og lek. Personalet fra Dale Bakhus og Øverland barnehage reiser også på Østlandske lærerstevne i år.


I dag har vi markert FN dagen på alle avdelingene.

Bildene viser hva barna på den ene småbarnsavdelingen, Sudistoga, har laget i dag.


Årsplanen for Bøen barnehage er nå godkjent i samarbeidsutvalget. Det ligger en link til årsplanen under høyremenyen "Årsplan"

Gi beskjed til avdelingen dersom dere ønsker årsplanen i papirform. 


I dag har Lilla gruppe (de eldste barna) vært på tur til brannstasjonen. De fikk en omvisning rundt på stasjonen, og fikk prøve både å ake ned brannstanga, og å spyle med brannslangen. Det var noen stolte og fornøyde barn som kjørende med brannbilen tilbake til Bøen barnehage i sine nye røde brannhjelmer.

Mandag 7.september er vi tilbake i Bøen barnehage. Representanter både fra Helse og Teknisk etat har vært på befaring, og konkluderer med at det ikke har vært kloakk på uteområdet. Vi kan derfor trygt ha normal drift igjen, både inne og ute. Vi valgte å være i Ingolf barnehage også fredag 4.september, mens det ble vasket i kjelleren.

Barna har kost seg i lokalene i Ingolf barnehage, med trygge, kjente voksne, "nye" leker og en annen lekeplass.

Vi ses på mandag i Bøen barnehage!

Det kom i går inn en del vann og kloakk i kjelleren i trebygget i Bøen barnehage. Vannet har seget unna, og restene blir i dag pumpet ut, men da det er en ubehagelig lukt, valgte vi å reise ned med buss til Ingolf barnehage i dag. Der er det fortsatt leker og møbler, og vi tok med oss mat, klær og det vi ellers har bruk for. Vi velger å bli der også i morgen, mens de vasker i kjelleren. Det er etter undersøkelser konstantert at det ikke er kloakk på uteområdet. Vi regner med å være tilbake i Bøen barnehage med normal drift førstkommende mandag.

Referat fra møtet som ble holdt i juni 2013 kan lastes ned fra menyen på høyre side. I gruppen "Referat FAU/SU-møter" finner du dokumentet. 

Velkommen til den nye publiseringsløsningen til MinSkole.no. Nettsiden er full av ulik funksjonalitet og er laget i et helt nytt topp moderne design. I tillegg er nettsiden responsiv, noe som betyr at det fungerer like greit å både lese og administrere siden via laptop, nettbrett og mobil.  Det er viktig at nettsiden er oppdatert slik at den blir interessant for leserne, vi har derfor prøvd å gjøre det enkelt for deg å administrere den. Håper du liker den nye nettsiden til MinSkole.no.

Kontakt oss gjerne på support@nyweb.no/ 51 20 78 88 dersom du har spørsmål.