Sam Eydes gate 103 3660 Rjukan
Telefon: 35 08 26 61 Send oss e-post
Redaktør: Maria Helland
Logg inn (kun for ansatte)
Logg inn her (kun for ansatte)

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdssted i byens sentrum.

Barnehagen har i dag tre avdelinger, en avdeling med 9 barn i alderen 0-3 år og to avdelinger med 18 barn i alderen 3-6 år.

Tilbud: 2, 3, 4 og 5 dagers plass, samt halv plass

Åpent: 07:15 - 16:45

I dag har hele barnehagen hatt aktivitetsdag i strålende sol.

Onsdag 9.mars var det solfest i Bøen barnehage.

I dag er alle barna på Borti og Nordi, og de eldste barna på småbarnsavdelingene på tur til Gaustablikk.

I dag har vi markert morsmålsdagen i Bøen barnehage.

De eldste barna var med på åpningen av en utstilling i Galleri Taide. Dette er en utstilling som markerer de mange nasjonalitetene som er representert i alle barnehagene. De var også med på en eventyrstund i biblioteket.

Vi har mange nasjonaliteter representert i vår barnehage, noe som viste seg godt til lunsj. Mange av foreldrene hadde tatt med ulike matretter fra sine hjemland, som vi var så heldige å få smake på. Det luktet og smakte både godt og spennende!

I dag har vi hatt nissefest i barnehagen.

Da vi satt inne og sang julesanger, fikk vi besøk av disse to nissene, som lekte og tøysa ute. De ga oss en stor sekk med godteriposer til alle barna, før de dro videre.

Seinere på dagen hørte vi fortellingen om Snekker Andersen, og spiste nissegrøt.

Vi minner om planleggingsdagen 30.oktober. Barnehagen er da stengt.

Denne gangen skal alle i personalet reise på kurs i Oslo, på Østlandske lærerstevne. Vi fordeler oss på flere ulike kurs, men tema som tilknytning, samspill mellom voksne og barn, sosialt samspill, og lek. Personalet fra Dale Bakhus og Øverland barnehage reiser også på Østlandske lærerstevne i år.

I dag har vi markert FN dagen på alle avdelingene.

Bildene viser hva barna på den ene småbarnsavdelingen, Sudistoga, har laget i dag.

Årsplanen for Bøen barnehage er nå godkjent i samarbeidsutvalget. Det ligger en link til årsplanen under høyremenyen "Årsplan"

Gi beskjed til avdelingen dersom dere ønsker årsplanen i papirform.

I dag har Lilla gruppe (de eldste barna) vært på tur til brannstasjonen. De fikk en omvisning rundt på stasjonen, og fikk prøve både å ake ned brannstanga, og å spyle med brannslangen. Det var noen stolte og fornøyde barn som kjørende med brannbilen tilbake til Bøen barnehage i sine nye røde brannhjelmer.

Mandag 7.september er vi tilbake i Bøen barnehage. Representanter både fra Helse og Teknisk etat har vært på befaring, og konkluderer med at det ikke har vært kloakk på uteområdet. Vi kan derfor trygt ha normal drift igjen, både inne og ute. Vi valgte å være i Ingolf barnehage også fredag 4.september, mens det ble vasket i kjelleren.

Barna har kost seg i lokalene i Ingolf barnehage, med trygge, kjente voksne, "nye" leker og en annen lekeplass.

Vi ses på mandag i Bøen barnehage!

Det kom i går inn en del vann og kloakk i kjelleren i trebygget i Bøen barnehage. Vannet har seget unna, og restene blir i dag pumpet ut, men da det er en ubehagelig lukt, valgte vi å reise ned med buss til Ingolf barnehage i dag. Der er det fortsatt leker og møbler, og vi tok med oss mat, klær og det vi ellers har bruk for. Vi velger å bli der også i morgen, mens de vasker i kjelleren. Det er etter undersøkelser konstantert at det ikke er kloakk på uteområdet. Vi regner med å være tilbake i Bøen barnehage med normal drift førstkommende mandag.