Velg avdeling Bilder
Åsvegen 814 2032 Maura
Telefon: 982 85 990 Send oss e-post
Redaktør: E.B. Aas.

Velkommen til Nannestad kommune sin minste barnehage! Vi har 13 plasser til barn fra 0-6 år. Barnehagen åpnet i august 1997. Vi feiret 20 års jubileum i 2017!

Bilder fra mai 2018

Bjerketun barnehage har hatt fadderbarn siden 2009. Hun heter Phindile, er 13 år  og kommer fra Zululand i Sør-Afrika. Barnehagen betaler kr. 3000.- i året til Zulufadder. Dette dekker mat, skoleuniform og skolepenger for Phindile. I tillegg får hun julegave og bursdagsgave. Og, ikke minst samler vi inn penger på besteforeldrelunsjen hver november i barnehagen! For disse pengene kjøper vi mat, madrasser,tepper og andre ting de trenger i hverdagen.Phindile har flyttet fra huset hun bodde i sammen med sin mor og 2 brødre. (Hennes onkel eier dette huset) Hun har fått en stefar og de bor i samme område sammen med andre slektninger. Ønsker du å vite mer om Zulufadder, klikk på lenken til høyre.